Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

10 nejočekávanějších novinek pařížského autosalonu

12 komentářů

dyna15
Zabúda sa v týchto článkoch na Suzuki Ignis - malo by v Paríži byť.
3_diamanty
neviem ci ignis nebude az na jar v zeneve ale mozno mas pravdu... mozno bude uz v parizi..... taktiez sa nikde nevravi o novom dusteri alebo insignii ... aj ked je mozne ze tiez pridu az na jar ... uvidime... kazdopadne tych noviniek v parizi vyzera byt hodne aj napriek tomu ze par skvelych znaciek tam uz vystavovat vobec nebude ... mna najviac zaujima nova i30... nove rio... nova micra.. a novy koleos ci povedzme novy discovery ... ale taktiez som zvedavy aj na ten facelift golfu... aj ked tam asi ziadna dizajnova revolucia nebude 😉
dyna15
Vo viacerých starších článkoch sa píše o tom, že by S-Cross aj Ignis mali byť predstavené spolu, ale S-Cross má samozrejme náskok, keďže sa už predáva, tak uvidíme: [odkaz]
adamzprahy
Tak článek je o nejočekávanějších novinkách 😄

Duster bude s největší pravděpodobností až v Ženevě, v Paříži by ale měly být facelifty Logana a Sandera.
Ada je zase tady
Nejošklivější jsou ty kreatury s rozdělenými světlomety. Je to jako bych měl milenku se čtyřma očima... fuj, brrrr... :no: :no: :no:
DRBNUTY
Mozes byt bez obav, v tvojom veku uz milenka nehrozi >😁
qp
Hezké představení i30 [odkaz]
Kubis001
Když jsem viděl tu fotku tak jsem čekal face-lift Peugeotu 308, a on to zase copy past design Hyundae. Tedy nic moc..
Ja Prvni 123
[odkaz]
milan23
[odkaz]
Peto02
Hmm, tak to ja zase cakam na prestavenie novej generacie Elektromobilov. Nissan Leaf 2, Renault Zoe so 41kWh, Opel Ampera-e 60kWh bateriou a mozno nejaky ten elektricky Mercedes ci VW...
dyna15
Ignis bude predstavený zajtra, píše na už na oficiálnej stránke Suzuki.