Novinky
Zpět na článek
Škoda Superb od ShifTech: Chcete Superb s výkonem 350 koní? Jede až 260 km/h...
4 komentáře
Toky1
2
A to akože tá štandarná DSG prevodovka ako dlho vydrží, takú porciu koníkov? Nerozsype sa za polroka?
Přejít do diskuze
kesumb
Chvíli jsem s R36 jezdil a ten zvuk byl fakt famozní na ten druh auta. Každý den mě mrzí, že jsem ho nevzal.
nvm
"To už však pomalu šlape na paty koncernovému průkopníkovi rychlých kombíků: Audi."
"Základní modifikace superbu ovšem vyjde na pouhých 672 eur (18.200 korun). Přitom ze showroomu Škody si auto odvezete za 1,015 milionu, zatímco audi je o 637 tisíc dražší."
A ty dva válce + případnou úpravu toho TSI u Audi má autor kde? Srovnávat Audi se superbem může jenom ignorant, co nejel ani v jednom. Superb postrádá jakoukoliv pohodlnost, je to uhoněná přifouknutá octavka RS.
"Základní modifikace superbu ovšem vyjde na pouhých 672 eur (18.200 korun). Přitom ze showroomu Škody si auto odvezete za 1,015 milionu, zatímco audi je o 637 tisíc dražší."
A ty dva válce + případnou úpravu toho TSI u Audi má autor kde? Srovnávat Audi se superbem může jenom ignorant, co nejel ani v jednom. Superb postrádá jakoukoliv pohodlnost, je to uhoněná přifouknutá octavka RS.
Hittman
v Brně jel kolem minulý passat s bezínovým V6, zvuk luxusní, srdce jsem měl pomalu v kalhotách, to už se dnes v době tříhrnků neslyší...