Ekonomika
To by člověk musel být ***, aby v téhle cenové relaci koupil silnější dvoulitr, když stojí jen o 50 tisíc míň než pořádný šestiválec. Rozdíl v pocitu z jízdy podle mě bude v reálu daleko větší než 0,2 s z 0 na 100 km/h. Zajímalo by mě pružné zrychlení... Moc to nacenění nechápu.
A asi by bylo lepší, aby ukončili jeho výrobu.. teď, když se Škodovka vrhla s kodjakem i do téhle kategorie.
Odzvoněno.
Odzvoněno.
Verze se vznětovým čtyřválcem bohužel co se týče výbavy naplnily neblahé očekávání - opouští terénní výbavu, tj. redukční převodovku a vzduchový podvozek. Jistě, je to logické, nikdo ze zákazníků JLR už ty auta v terénu nepoužívá, ale jelikož se doteď Discovery mohlo i v základu pochlubit slušnými terénními schopnostmi, je na místě to připomenout.
pride mi ze land rover nepotrebuje nejaky dalsi "lacnejsi" range rover s nalepkou discovery... ale ze potrebuje skutocny relativne dostupny rodinny discovery... no a to dnes splna lepsie uz asi prave ten kompaktnejsi a lacnejsi discovery sport ( ktory inak tiez stoji uz slusny milion )
na novy discovery som sa tesil ale az take obrovske hebedo nahanajuce range rover som necakal... cakal som nieco sikovnejsie dostupnejsie... takze za mna mam stale z neho kusok zmiesane pocity...