Novinky
Tak tohle je asi ten největší kameňák jakej jsem kdy slyšel >😁 No ale nečekaně, že to přišlo z ruk líných angličanů a bude se to testovat na kom jiným, než Američanech.
Jako pochopím ještě obsluhu na benzínce >😁 (já si prostě stejně nejradši tankuju sám) , ale tohle už je vrchol stupidity, lenosti a demence.
Zachvíli si budete někoho volat přes appku aby vám pomohl z auta i vystoupit.
Jako pochopím ještě obsluhu na benzínce >😁 (já si prostě stejně nejradši tankuju sám) , ale tohle už je vrchol stupidity, lenosti a demence.
Zachvíli si budete někoho volat přes appku aby vám pomohl z auta i vystoupit.
kým sa cez nejakú apku s niekým dohodnem, potom tam musím ísť v dohodnutom čase alebo pustiť domov nejakého týpka, je oveľa praktickejšie, rýchlejšie a jednoduchšie, ak si natankujem sám. Ale marketing potrebuje okecávať, že mi budú fúkať práškový do.
Sluzba to neni spatna, pred budovou divadla zadam dotankujte, stejne jak napriklad platebni prikaz do elektronickeho bankovnictvi a hotovo. Pokud sam reknu zda, kdy a kde, tak to beru. Po predstaveni si jen vlezu do dotankovaneho auta. Rovnou by mohli mit v nabidce i kafe, gumove medvidky nebo nanuka. Mlsna prichazi nekdy necekane. I dneska je prijemne dojet k pumpe, dostat kavu a behem jejiho popijeni pozorovat jak vam slicna pani ve firemni kombineze tankuje. Rozdil bude jen v tom, ze benzinka prijede za vami a vy tam ani nemusite byt. Cas v tom nevidim, tankovat je spis opruz. Ja si olej menim sam, ale tankovat si vetsinou nechavam uz dnes.
ps: ve svete jezdi na ctyrkolce docela svezi duchodci do supermarketu, bezbarierovyma dverma vjedou i dovnitr, brrr brrr brrr mezi regaly a jen z nich strhavaji pod sebe. Ale beda kdyz jsou zlevnene fazole v nejvyssi policce, to vam deda vystoupi a pak se vymrsti lip nez tricatnik.
ps: ve svete jezdi na ctyrkolce docela svezi duchodci do supermarketu, bezbarierovyma dverma vjedou i dovnitr, brrr brrr brrr mezi regaly a jen z nich strhavaji pod sebe. Ale beda kdyz jsou zlevnene fazole v nejvyssi policce, to vam deda vystoupi a pak se vymrsti lip nez tricatnik.
Na kterých benzínkách ti tankují? Shell?
Jo, tam to nabízejí nejčastěji..., osobně s díky odmítám, podobně jako třeba umytí čelního skla.
Něco jiného by bylo, kdyby si auto umělo udělat autodiagnostiku přivolalo technika na servis v době kdy majitel auto zrovna nepotřebuje, to už by byl ten vyšší level, ale tohle....
Můj šéf má auto s řidičem, který auto myje, vysává, přezouvá a jezdí s ním do servisu. Šéf do něj ráno nasedne a večer před baríkem vysedne, u pumy s ním v životě nebyl, maximálně se platilo za benzín jeho kartou >😁
Edit: koukám, že už to samý napsal Devil.