Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Majitelé Bentley už nemusí tankovat. Nikdy...

27 komentářů

Joab
Já ti nějak nerozumim. Pokud teda připustíme, že si majitelé auta nemyjou, nevysávaj a nejezděj do servisu (což si osobně spíš nemyslim), tankování je teda jedinej opruz, kterej zbejvá. Proč se ho tedy nezbavit?
vabis
Sluzba to neni spatna, pred budovou divadla zadam dotankujte, stejne jak napriklad platebni prikaz do elektronickeho bankovnictvi a hotovo. Pokud sam reknu zda, kdy a kde, tak to beru. Po predstaveni si jen vlezu do dotankovaneho auta. Rovnou by mohli mit v nabidce i kafe, gumove medvidky nebo nanuka. Mlsna prichazi nekdy necekane. I dneska je prijemne dojet k pumpe, dostat kavu a behem jejiho popijeni pozorovat jak vam slicna pani ve firemni kombineze tankuje. Rozdil bude jen v tom, ze benzinka prijede za vami a vy tam ani nemusite byt. Cas v tom nevidim, tankovat je spis opruz. Ja si olej menim sam, ale tankovat si vetsinou nechavam uz dnes.

ps: ve svete jezdi na ctyrkolce docela svezi duchodci do supermarketu, bezbarierovyma dverma vjedou i dovnitr, brrr brrr brrr mezi regaly a jen z nich strhavaji pod sebe. Ale beda kdyz jsou zlevnene fazole v nejvyssi policce, to vam deda vystoupi a pak se vymrsti lip nez tricatnik.
Joab
Pár kliknutí v aplikaci ti zabere víc času než tankování, proč?
Paulie88
Tak tohle je asi ten největší kameňák jakej jsem kdy slyšel >😁 No ale nečekaně, že to přišlo z ruk líných angličanů a bude se to testovat na kom jiným, než Američanech.

Jako pochopím ještě obsluhu na benzínce >😁 (já si prostě stejně nejradši tankuju sám) , ale tohle už je vrchol stupidity, lenosti a demence.

Zachvíli si budete někoho volat přes appku aby vám pomohl z auta i vystoupit.
white label
...aby pomohli bezpečně! vystoupit z auta.
Až se v Evropě pořádně rozmnoží uprchlíci, budeš za podobnou službu rád.
ryccardo
Pokud je někdo až takovej kreténskej snob, že mu je zatěžko natankovat, tak je možná jednodušší si k autu zaplatit chlapa v cylindru, kterej to bude obstarávat včetně řízení auta ne >😁 >😁
ryccardo
No protože to není jen pár kliknutí. Někdo ti ten benzín musí přijet taky natočit. Takže budeš sedět a čekat než se k tobě dostane a dotankuje ti. Prostě je to nesmysl.
Nonsens
keď myslíš. Môj názor nemením, neviem si predstaviť, že by automobilka reálne vedela zabezpečiť operatívny tím tankovačov, ktorí budú v štartovacích boxoch pripravení kedykoľvek vyštartovať kamkoľvek cca do hodiny. Ako tak by to mohlo fungovať vo veľkých mestách. Ja si myslím, že sama automobilka ráta s tým, že im bude na tých pár objednávok tankovania stačiť jeden maník na pol úväzku na eu.
_MT_
Tuhle úvahu bych pochopil, kdyby lidé běžně auta servisovali a čistili alespoň jednou na nádrž. A pokud nemáš vyloženě řidiče (nebo alespoň garážmistra), tak to vůbec nemusí být jeden člověk.
_MT_
Tak pro auto si jezdí ze servisu, běžné čištění a péči obstarává asistentka a většinou si tankuji sám.
Niemand
Prídem do firmy na meeting objednám tankovanie. Do hodiny tam niekto príde natankuje moje auto. A keď skončím jednanie, tak sadnem do natankovaného auta a nič neriešim.
Joab
Ja todle hrozne nesnasim, pac nikdy nevim, jestli za to cekaj nejaky drobny, nebo nic.
_Karel_
Já to ani nikde jinde nepotkal. Sklo si občas v létě od nějakých studentek umýt nechám.
white label
Jo, tam to nabízejí nejčastěji..., pravidelně s díky odmítám.
white label
Jo, tam to nabízejí nejčastěji..., osobně s díky odmítám, podobně jako třeba umytí čelního skla.
_Karel_
Na kterých benzínkách ti tankují? Shell?
_Karel_
Neznám majitele Bentleyů, ale pokud si sami nemyjí, nevysávají, neservisují, pak opravdu nepotřebují ani toto - neb ten, kdo jim auto myje, vysává a vozí do servisu tak jim i natankuje.
Edit: koukám, že už to samý napsal Devil.
Joab
Jo, jsem si jist, ze v Bentley jsou az takovy dementi, ze si neco takovyho nedokazou vyresit.
Nonsens
uvažuješ teoreticky, vybral si z toho len pár klikov, ale v prvom rade sa nad tým musiš zamýšľať, plánovať, dohadovať termín a potom držať v hlave a to je niečo, čo je oveľa otravnejšie ako bezmyšlienkovité natankovanie kdekoľvek a kedykoľvek sa ti zachce, pumpy sú na každom kroku, no problem. Za väčší relax považujem, ak nemusím plánovať a dojednávať termíny. To je presne príklad neužitočného, v praxi nerealizovateľného bonusu (v praxi veci nefungujú tak, ako v ofise pri brejnstormingu), ale pre značku je podstatné, že z toho môžu urobiť super pr kampaň.
dewill
Protože pokud nedělají a) až c), tak nedělají ani to d).

Můj šéf má auto s řidičem, který auto myje, vysává, přezouvá a jezdí s ním do servisu. Šéf do něj ráno nasedne a večer před baríkem vysedne, u pumy s ním v životě nebyl, maximálně se platilo za benzín jeho kartou >😁
white label
Bože, není to povinné!
ryccardo
Já si myslím, že se to nemá šanci uchytit a když tak maximálně v Americe u pár pomatených zazobaných podivínů. >😁
Nonsens
kým sa cez nejakú apku s niekým dohodnem, potom tam musím ísť v dohodnutom čase alebo pustiť domov nejakého týpka, je oveľa praktickejšie, rýchlejšie a jednoduchšie, ak si natankujem sám. Ale marketing potrebuje okecávať, že mi budú fúkať práškový do.
CerVus
Aneb další malý pomocník zloďějům luxusních vozů >😒]
dewill
Předpokládám, že majitelé těchto aut nejsou z těch co by si svá auta myli, vysávali nebo jezdili do servisu, takže si nemyslím, že by nějak zásadně ušetřili čas netankováním, což je z oblasti údržby vozidla relativně nejméně časově náročná věc.

Něco jiného by bylo, kdyby si auto umělo udělat autodiagnostiku přivolalo technika na servis v době kdy majitel auto zrovna nepotřebuje, to už by byl ten vyšší level, ale tohle....
ryccardo
Protože tohle ti zabere mnohem víc času, než když zastavíš na 5 minut k pumpě. Služba vhodná max pro primitivy 8-s
V6last imil
Přijde veselý maník a bude tankovat a třeba u toho i zatancuje nebo pánovi přeblafne. A až bude tankovat, tak litr pro mě, litr pánovi, litr pro mě, litr pánovi.....