Ekonomika
si snad mysli, ze bude tlacit leona za cenu golfa donekonecna 8-s
Jo a pak je tu jeste ateca, tzn leon v gumakach za slusnej priplatek 😄
Jo a pak je tu jeste ateca, tzn leon v gumakach za slusnej priplatek 😄
Tohle je mi analýza... jen popis čísel a žádné souvislosti, proč a jaké modely pomohly k těmto číslům....
Za Toyotu to bude Corolla ne? Nedávno mne zaujalo, že za slušné peníze se dá sehnat kus auta s atmo jednašestkou a s dobrou pověstí Toyoty. Rozhodně stojí za úvahu jako alternativa k i30 či Rapidu 😄
Za Toyotu to bude Corolla ne? Nedávno mne zaujalo, že za slušné peníze se dá sehnat kus auta s atmo jednašestkou a s dobrou pověstí Toyoty. Rozhodně stojí za úvahu jako alternativa k i30 či Rapidu 😄
Ano. Furt lepší japonec než korejec nebo boha jeho předraženej škodovec, kde chtějí love i za zapomenutý kapesníky montéra v kastlu u spolujezdce.
No nevím ... Jsem teď na jihu a ve vesničce za poslední dobu z Toyot máme 1x Landcruiser, 1x Hilux a 1x Aventis kombi. V mém druhém bydlišti (městečku) je pár nových Yarisů, pár Landcruiserů a jeden Auris.
Corolla se u nás moc neprodává, resp. se u nás neprodávají moc sedany a celkově hlavně levnější sedany. Jinak Toyota Corolla je dobré auto, ale pochybuji, že se na celkových prodejích projevila právě nová Corolla, i když je sice možná trochu známější díky momentální reklamě, tak stejně je to pořád auto, o které se moc nestojí. De facto jedinými konkurenty Corolly jsou Lancer sedan, Astra classic a Fiat Tipo. Rapid, Fluence a Toledo jsou trochu méně do detailu, popř. liftback nebo jiná cenová. To platí i o 301,C-Elyséé a Loganu. Octavia je trochu něco jiného. Ford Focus se už nenabízí, Elantra asi taky ne, Cruze se mi líbil i C4 byla taky zajímavá.
Ozzman má pravdu, právě Corolla je do značné míry za zvýšenými prodeji Toyoty v září. Prodalo se jich nezvykle hodně, více než Aurisů.
[odkaz]
[odkaz]
Corolla je teď po faceliftu - byl to poslední model, co neměl facelift. Kupují to převážně soukromníci. Jezdí se s ní opravdu dobře. Byla na ní akce : Edice 50 a starý vůz berou na protiúčet a to taky pomohlo zákazníkům s rozhodováním. Více se prodává Auris TS.
Na trhu jenová Elantra, po výraznom fejslifte. A vôbec nevyzerá zle. Ja práve som vysadený na sedany a pokiaľ niekto nemá malé decká v kočíku či nechce prevážať palety s lečom nevidím dôvod kupovať kombi či hečbek.
No a není to náhodou sedan. 😉 Vyrábí se v Turecku a tuším že Toyota dělá velice slušné akce.Pověst Toyoty je dávno pryč, normální auta, to jen 100 x opakovaná věc se stane klišé.Ale nebudou to špatná auta....u mne problém kapku vzhled.
velmi dobre predaje za september mala nielen corolla ale aj avensis... vid statistiky SDA :yes: co toyotu v septembri vynieslo ozaj v tabulke vyssie ako obvykle :yes😒br />
co sa deje s hondou u vas? je akoby uplne mimo hru uz nejaky ten rok dva tri ... aj nove hrv absolutna slabota ... vedla takej vitary je to v nasich koncinach doslova prepadak .. a pritom je to pekne a prakticke auto sikovnych rozmerov aj nespochybnitelnej kvality...
co sa deje s hondou u vas? je akoby uplne mimo hru uz nejaky ten rok dva tri ... aj nove hrv absolutna slabota ... vedla takej vitary je to v nasich koncinach doslova prepadak .. a pritom je to pekne a prakticke auto sikovnych rozmerov aj nespochybnitelnej kvality...
Za mňa HRV má v zásade privysoké ceny a dlhé čakacie doby. Osobne mi vadí aj nemastný neslaný prejav benzínového motora v spojení s automatom - ale to je iná debata.
Civic HB je pre mňa auto, v ktorom je pre moju rodinu málo miesta v zmysle nedostatočného priestoru na kolená a hlavu pre osoby sediace vzadu. Kombi je vyslovene škaredé, pôsobí na mňa ako športový pohrebák.
Jazz je auto ktoré ma neoslovuje dizajnom, mám pocit že je určený pre dôchodcov alebo dievčatá.
CRV je SUV čo je pre mňa zbytočne veľké, vysoké a drahé.
Civic HB je pre mňa auto, v ktorom je pre moju rodinu málo miesta v zmysle nedostatočného priestoru na kolená a hlavu pre osoby sediace vzadu. Kombi je vyslovene škaredé, pôsobí na mňa ako športový pohrebák.
Jazz je auto ktoré ma neoslovuje dizajnom, mám pocit že je určený pre dôchodcov alebo dievčatá.
CRV je SUV čo je pre mňa zbytočne veľké, vysoké a drahé.
zvlast ta tabulka predaja sukromnikom je zaujimava :yes😒br />
od seatu sa caka viac bezpochyby... ta pozcia kdesi na chvoste mu vobec neslusi..... kam sa podelo to auto emocion fakt neviem... ked uz ani sukromnikov moc nelaka... a mozno je to aj tym ze tie ocakavane emocie zo seatu uz davno vymizli... skoda ... a priznavam ze aj ateca je vizualne pre mna velkym sklamanim
toyota za september ... :yes:
od seatu sa caka viac bezpochyby... ta pozcia kdesi na chvoste mu vobec neslusi..... kam sa podelo to auto emocion fakt neviem... ked uz ani sukromnikov moc nelaka... a mozno je to aj tym ze tie ocakavane emocie zo seatu uz davno vymizli... skoda ... a priznavam ze aj ateca je vizualne pre mna velkym sklamanim
toyota za september ... :yes:
Seat má tento rok + 10%.
ja pisem o predaji sukromnikom... tu seat hodne slabo predava... co je skoda....
od auto emocion by som cakal viac predaje sukromnikom ako firmam... ale tak dnes uz ma viac emocii aj take picanto ako cely seat ... co uz
o to viac ma to mrzi ze seatu z koncernu skutocne fandim a pride mi najsympatickejsi z inak dost nudneho a pre mna nezaujimaveho a nezazivneho koncernu... snad ateca preberie seat k lepsim sukromnym predajom aj ked mna vizualne sklamala .. kazdopadne drzim palce :yes:
od auto emocion by som cakal viac predaje sukromnikom ako firmam... ale tak dnes uz ma viac emocii aj take picanto ako cely seat ... co uz
o to viac ma to mrzi ze seatu z koncernu skutocne fandim a pride mi najsympatickejsi z inak dost nudneho a pre mna nezaujimaveho a nezazivneho koncernu... snad ateca preberie seat k lepsim sukromnym predajom aj ked mna vizualne sklamala .. kazdopadne drzim palce :yes:
Ferrari se prodává skoro výhradně firmám, to musí být nuda k ukousání... už se na tohle dělení vykašli 😉
Atecu som preliezol ale nejazdil s ňou. Je v nej cítiť presne posun v tom, čo som Leonu vytýkal - konečne je to seat v ktorom mám dosť miesta a cítim sa pohodlne. Za mňa fajn počin - ale netuším ako má nastavené ceny.
No vida, stačí pohnout s cenou a hned je tu nárůst v prodejích...
Takové Tourneo Courier s 1,0 ecoboost ve výbavě Trend (klima, tempomat, bluetooth handsfree...) za 323tis. to je hodně slušná nabídka pro mladou rodinu.
Takové Tourneo Courier s 1,0 ecoboost ve výbavě Trend (klima, tempomat, bluetooth handsfree...) za 323tis. to je hodně slušná nabídka pro mladou rodinu.
Ještě tam zahrnout ree😜orty a je to na jedničku. Seat a Ford a i VW jsou bez ree😜ortů čiselně jinde.
Osobně si myslím že je to takto 😒br />
Auta se kupují na firmu, tzv právnická osoba (možný odpočet DPH, snížení základu daně)
Auta si kupují živnostníci,podnikatelé tzv fyzická osoba (možný odpočet DPH DPH, snížení zakladu daně, včetně soc a zdrav)
Auta si kupují nepodnikatelé a ty zaplatí celou částku.
Samozřejmě jsou tu ještě nějaké další možnosti, ale ty jsou využivané minimálně.
Pak tu máme "pronájmy" tzv operáky, ale to jsou auta na firmy a pronajimá se to všem možnostem viz víše.
Jinak rozdělení na soukromé a firemní prodeje nemá žádnou vypovídací hodnotu. Velká část "firemních" aut jezdí zcela nebo zčásti soukromě. Stačí se jen podívat kolik má podíl prémie na soukromých prodejích a pak se podívat kolik jich jezdí o víkendu po silnicích (čest výjimkám, kteří jezdí pracovně i o víkendu). Na druhou stranu i část soukromých prodejů je používána k podnikání (podnikatelé uplatňující paušální výdaje, začínající podnikatelé atd.)
Proto při daňové optimalizaci je výhodné prodat auto komukoliv jinému než zaměstnanci (popř. jiným spojeným osobám), protože můžeš prodat auto za jakoukoliv cenu (třeba i 1 Kč).
To, že zaměstanci kupují auta od firem je jen proto, že znají jeho původ. Jinak finančně je to vyjde plus minus stejně (ale spíš líp), když ho koupí v bazaru.
😄