Novinky
Sportovní Škoda, karoserie SUV pro 7 lidí a s benzínem nepočítejte, pouze vyhoněný diesel. Amen
Nechci hanit, ale sportovní charakter nápisem RS z tohoto SUV nikdo neudělá. Přiznejme si, účelově krabiciozní s velkým prolisem na zádi, který je přinejmenším kontroverzní.
Ale na druhou stranu v porovnání s "das Tiguan" vcelku povedené, já bych ho ale nekoupil.
Ale na druhou stranu v porovnání s "das Tiguan" vcelku povedené, já bych ho ale nekoupil.
Prý k tomu budou jako bonus dodávat RSlipy v deseti baličkovém provedení.Proč?Protože to pojede tak, že si vždycky cvrknete a nebo bude rychlý mláto-pruh.RSlipy jsou navrženy tak, že nepůjdou otáčet a nepůjde použít ani škrabka.Takže ne 20 ale deset jízd a pak pračka a na 40. >😁
To je dobrý psycho... Taková brutální schizofrenie. Udělat z SUV skauta. Něco jako udělat ponorku a dát jí za příplatek okna. 😄 Ale někdo to koupí.
A kdy bude plug-in verze?
Ne, že bych byl cílovka, ale zpočátku se furt tvrdilo, jak u škodovky proběhne elektrifikace od kožaka až po Octavii a po diesel aféře jako by nic.
Třeba by slavili stejný úspěch, jako s CNG verzemi.
Ne, že bych byl cílovka, ale zpočátku se furt tvrdilo, jak u škodovky proběhne elektrifikace od kožaka až po Octavii a po diesel aféře jako by nic.
Třeba by slavili stejný úspěch, jako s CNG verzemi.
A zajímalo by mě, jestli to bude předokolka jako Passat GTE nebo 4x4 jako studie Tiguan GTE Active concept..
Videl jsem novy Kodiaqy (takhle se to snad nemuze psat...) na hradecky dalnici a vypada to dobre.
Díky za info. Jen mě tak napadlo, že by mohl vzniknout "RS" model jako hybrid, či plug-in po vzoru XC90. 😄
Na hlavních trzích Škodovky se hybridy prodávají mizerně, takže určitě se zaváděním nebudou nijak spěchat. Golf GTE od kterého nejspíše vezmou techniku prodal vloni v EU cca 17 tis. aut, což je vzhledem k prodeji "normálních" Golfů plivnutí do moře.
Kdyby rychle přemístili ty světýlka pod hlavními světlomety na dolní spoiler. :-! Čtyřoká obluda se bude prodávat špatně.
Zborcené harfy tón, mrtvé milenky dech....a sportovní SUV. 😄