Novinky
Prý k tomu budou jako bonus dodávat RSlipy v deseti baličkovém provedení.Proč?Protože to pojede tak, že si vždycky cvrknete a nebo bude rychlý mláto-pruh.RSlipy jsou navrženy tak, že nepůjdou otáčet a nepůjde použít ani škrabka.Takže ne 20 ale deset jízd a pak pračka a na 40. >😁
A kdy bude plug-in verze?
Ne, že bych byl cílovka, ale zpočátku se furt tvrdilo, jak u škodovky proběhne elektrifikace od kožaka až po Octavii a po diesel aféře jako by nic.
Třeba by slavili stejný úspěch, jako s CNG verzemi.
Ne, že bych byl cílovka, ale zpočátku se furt tvrdilo, jak u škodovky proběhne elektrifikace od kožaka až po Octavii a po diesel aféře jako by nic.
Třeba by slavili stejný úspěch, jako s CNG verzemi.
Nejdřív bude plug-in hybrid Superb v roce 2019 a po něm bude Kodiaq.
A zajímalo by mě, jestli to bude předokolka jako Passat GTE nebo 4x4 jako studie Tiguan GTE Active concept..
Nechci hanit, ale sportovní charakter nápisem RS z tohoto SUV nikdo neudělá. Přiznejme si, účelově krabiciozní s velkým prolisem na zádi, který je přinejmenším kontroverzní.
Ale na druhou stranu v porovnání s "das Tiguan" vcelku povedené, já bych ho ale nekoupil.
Ale na druhou stranu v porovnání s "das Tiguan" vcelku povedené, já bych ho ale nekoupil.
To je dobrý psycho... Taková brutální schizofrenie. Udělat z SUV skauta. Něco jako udělat ponorku a dát jí za příplatek okna. 😄 Ale někdo to koupí.
Kdyby rychle přemístili ty světýlka pod hlavními světlomety na dolní spoiler. :-! Čtyřoká obluda se bude prodávat špatně.
Zborcené harfy tón, mrtvé milenky dech....a sportovní SUV. 😄