Asi takhle - Ferodo nebrat ! Na jaře jsem musel vyměnit destičky na mém autě. Ptal jsem se v několika prodejnách a taky ve značkovém servisu. Doporučili mi Ferodo.
Koupil jsem, vyměnily se a teď si rvu vlasy... Auto nebrzdí ! Respektive nebrzdí jako když tam byly originální destičky. Dříve stačilo ťuknout o pedál a auto stálo, teď musím sešlápnout mnohem větší silou a i tak je účinek "mdlý". Ale asi přežijí auto, jak jsou tvrdé...
wakantanka
0
a určite to bude tvrdosťou doštičiek? Mne to skôr podľa toho čo si popísal ako iná vada, buď sú nedobre namontované, resp. nechodia ti vodítka stmeňov. Dobre to máš poskladané?
mezek
0
Ne, všechno je správně. Jen ty destičky se tak chovají. Teď to brzdí jako Škodovka a ne jako Fiat 😉
wakantanka
0
Hm, no môj FIAT sa takto správal, keď som vymenil doštičky - iná renomovaná značka, ale bol problém s vodítkami strmeňov, ktoré síce chodili, ale mali jednu polohu kde to drhlo. Potom čo som to rozobral, vyčistil a premazal Fiat zase začal brzdiť ako Fia. >😁
Koupil jsem, vyměnily se a teď si rvu vlasy... Auto nebrzdí ! Respektive nebrzdí jako když tam byly originální destičky. Dříve stačilo ťuknout o pedál a auto stálo, teď musím sešlápnout mnohem větší silou a i tak je účinek "mdlý". Ale asi přežijí auto, jak jsou tvrdé...