Bezpečnost
Ondris
4
Ne, že bych se chtěl těch aut zastávat, ale když naposledy testovali evropské a japonské modely, byla z toho taky přehlídka upadlých dveří a hlav omlácených o A sloupek...
Little Boy
3
Asi tak, pokud je mustang "propadak" (v jedine kategorii z 5 nedosah plneho poctu bodu), co je potom Fiat 500L ktery suverene ziskal hodnoceni 0 z toho nizkeho presahu... genocida pachana fiatem?
...ono se to chce taky podívat na to, jak které auto šlo do prodeje jako nový model co do konstrukce, ne do faceliftů atp. Asi tak jako když srovnáme Octavii 2 a O3, resp. kdyby se dělalo dnes srovnání obou konstrukcí a nárazu. Camaro je nejnovější (i když se ve skrze jedná o stejnou platformu, ale nejde ani říct, že je to zcela nový vůz, ale ani facelift), reálně dopadlo nejlepé. Naopak Dodge je na dnešní poměry již zastaralý vůz / nic proti tomu / tak i konstrukčně na oba soupeře ztrácí. I když masivita auta jako takového by skoro předurčovala lepší výsledek. Trochu mě jen udivuje zborcení Mustangu. Zase tak staré auto co do konstrukce to není...
Navíc, Small Overlap je stále vcelku nový crash test a spousta automobilek neúnavně maká na nových typech řadu let před uvedením na trh. Asi tak, jako je nyní FL O3, už vzniká nová O4. Tedy konstrukce např. Challengeru s takovým crashtestem vlastně vůbec nepočítala...
Tak i tak, i když se mi tyhle káry líbí a již jsem měl mnohokrát tu čest s nima jezdit, mají stále v porovnání s EU coupéčky co do bezpečnosti při nárazu a k tomu vázané konstrukce co dohánět...
POZN. ke Camaru. Pokud mě zrak nešálí jakože ne, tak píšete o minulé generaci Camara, nicméně na videu je Camaro 2016, tedy letošní. Takže se jedná o aktuální generaci a ne o tu předchozí. Ba dokonce to máte i na hlavní fotce: 2016 CHEVROLET CAMARO
Navíc, Small Overlap je stále vcelku nový crash test a spousta automobilek neúnavně maká na nových typech řadu let před uvedením na trh. Asi tak, jako je nyní FL O3, už vzniká nová O4. Tedy konstrukce např. Challengeru s takovým crashtestem vlastně vůbec nepočítala...
Tak i tak, i když se mi tyhle káry líbí a již jsem měl mnohokrát tu čest s nima jezdit, mají stále v porovnání s EU coupéčky co do bezpečnosti při nárazu a k tomu vázané konstrukce co dohánět...
POZN. ke Camaru. Pokud mě zrak nešálí jakože ne, tak píšete o minulé generaci Camara, nicméně na videu je Camaro 2016, tedy letošní. Takže se jedná o aktuální generaci a ne o tu předchozí. Ba dokonce to máte i na hlavní fotce: 2016 CHEVROLET CAMARO
Jedině CAMARO!!!
už se tu ofiko prodává 😄
Jo, akorát se s nim nesmí moc jezdit, páč je to, jak vidno, dost nebezpečný.. hele, nepsals něco o tom, že některý US auta už jsou skoro na úrovni Asie či Evropy? No vidiš, a ono ne.
>😁 a jak mysláš, že by v takových testech dopadlo Citigo, Fabia atp. Byly by na srač*u. Já jsem rád, že před sebou mám poctivý V8 blok.
Simte, preci nemuzes srovnavat poctivou evropskou ci asijskou konstrukci s timdle blatem. Vem si, ze tyhle testy vymysleli amici, aby aspon v necem ty jejich vozy vynikly oproti svetu, kterej jim o mile ujel.. no a ono to nestaci, i tak dopadnou bidne.
Čím jazdíš? Tipujem, že ničím z Európy, lebo test s malým prekrytím európske automobilky až na pár výnimiek moc nezvládajú.
Mozna ano, kdyz uz konecne to nejak jezdi a s mensim motorem ani tolik nezere. Tak snad priste.