Novinky
[odkaz]
Spiknutí! Škoda propouští (možná jednou) a auto.cz mlčí.
PS: kdyby někoho zajímala fakta, tak to tu bylo: [odkaz]
PPS: neobjevilo se tu tohle: [odkaz]
PS: kdyby někoho zajímala fakta, tak to tu bylo: [odkaz]
PPS: neobjevilo se tu tohle: [odkaz]
Jak vidíš píše a i jinde než je odkaz..
Ale je to hudba vzdálené budoucnosti..nikdo neví co bude za 5 let..natož za 10-15.. 😉
RENAULT podváděl podobně jako VW..a ostatní na tom jsou podobně.
Toyota raději už diesel stáhla z RAVky a dala tam HYBRID.. 😉 atd..
Ale je to hudba vzdálené budoucnosti..nikdo neví co bude za 5 let..natož za 10-15.. 😉
RENAULT podváděl podobně jako VW..a ostatní na tom jsou podobně.
Toyota raději už diesel stáhla z RAVky a dala tam HYBRID.. 😉 atd..
A v čem dle tebe Renault podváděl. Uveď zdroj nebo sem dej odkaz. Já zatím o ničem nevím.
Tak ona je tu ta špína tak hezky manipulativně napsaná, aby to vypadalo, že VW v podvodech nejede sám. A někteří jednodušší jedinci se toho zkrátka chytnou a vidí podvodníky všude.
třeba i renault espace 1.6dci 160k, kterej v realu laboratorni limit prekracuje 15x.
i v realu plni snad jako naprosta výjimka nejakej model bmw. samozrejme s adblue.
benziny problém nemaj
PS: Podíval jsem se do té tabulky reálných emisí od ADAC a tam je Eu6 CX-5 mezi těma horšíma (ne úplně na bedně, ale hodně vysoko). Ma6 se stejným motorem je lepší průměr.
[odkaz]
mezi nima i renault.
pokud vim, třeba pezot s citroenem sly jen do adblue.
za to jim budiz země lehka ...
samozrejme tem naftakum
A to ještě při nízkém zatížení, takže se vždy v každém testu musí projevit.
Ostatní překračují limity ve vysokém zatížení,ovšem to je diametrální od testu homologace,proto podváděl pouze koncern VW.
Zda i Renault není zatím prokázané.
PS: když se zeptáš mě, tak není fér chtít po takovém X-Trailu stejné emise, jako má třeba Fiesta... ale zase pokud se X-Trail občas ve městě používá místo té Fiesty... to si musí každý přebrat sám.
Těžko z ní tedy vyvozovat nějaké závěry.