Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet: 300 kousků pro vyvolené

17 komentářů

pandora
párádní auto,jedno z mála kde cena nebude nikdy klesat...
Anonym
To bude kulantní svezeníčko...
A ani ne drahý....počítám za destinu ceny Chironu.... :-! >:D >:D >:D ...sranda
Dinar
Chrom (na můj vkus moc) a světlěkožený vnitřek, klasické recepty pro opulenci na čtyřech kolech. No, proč ne, ale "obyčejné" S-kupé vypadá líp. ;-)
JuicyMane
Přehlédl jsem to v článku nebo to tam není? Jen by mě zajímalo jestli je to při těch 1000Nm zadokolka nebo 4matic?
Pixla
Zadokolka, to vzhledem k výkonu velmi omezuje použití vozu. Jako všechny 65 pouze za sucha bez závodních ambicí, i když výkon je strašidelný...
comper
Neboj sa, toto nie je vikendove auto na Slovakiaring, viac nez tretinu vykonu pouzije len skutocne vynimocne. Je to len pre rezervu.
JuicyMane
Díky borci. Je mi jasné, že s tím nikdo nebude nahánět late apex >:D myslím, že až takový problém ten zadek nebude - s kabriem se jezdí jen v hezkém počasí.
Pixla
On to bohužel problém je, při každém silnějším šlápnutí na plyn. Je velká škoda, že V12 není se čtyřkolkou.
JuicyMane
Máš zkušenost s nějakým 65AMG? Předpokládám, že takovéto auto bude mít omezovač točivého momentu pro nižší rychlostní stupně.
vabis
Pixla, to zni jak nazor z elitni letky neridicu, tedy klubu HTP. Problem s pridanim plynu byl jen na w116 6.9 , kdyz clovek kopl v zatacce plny a ono si to "necekane" podradilo na dvojku. Ale muzu te ubezpecit, ze jiz vic jak 30 let jsou ty top motoriyace uplne v poho. Ono se obcas rozjizdet s problikavajicim trojuhelnikem, ma taky neco do sebe. Vykon vyuzijes pro pruzne zrychleni.
Pixla
Keci prdy mašličky, problém s přenosem výkonu mají všechny 65 kromě Ska sedanu. Rozložení hmotnosti není rozhodně pade na pade a zadek vlaje víc než zvládne např. moje žena. U sedanu díky delšímu rozvoru a vyšší hmotnosti už je to řiditelné bez starostí. Stačí listí u krajnice, jarní deštík, vyházené bláto z pole nebo zbytek zimního posypu a neštěstí je hotové. Jakákoliv zadokolka je zábavná, ale tento vůz je již nebezpečný. Nám s HTP určitě...
vabis
Ono taky na listi nebo zimnim posypu se moc akcelerovat neda, i kdyby to byl dychavicny sestivalec, takze problem vidim spis mezi volantem a pedaly. Mozna, u nas mel Mercedes krome R129 vzdycky 4 dvere a delsi rozvor. S kupatky zkusenost nemam, k CL se musi dospet.
bibipome
U mě dobrý, aj do garáže by se vedle eRka vešel. Akorát nejsem vyvolený.
Zappa
mal som sa ja dobre učiť....!
Anonym
>:D >:D >:D
CHerokee
Je to moc přezdobené, ale Arabům a Rusům se to bude líbit. Musím tu objednávku zrušit >:D
Londonbridge
Este ze to neparkuje na nasej ulici to by moje E vyzeralo pri nom ako nej Dacia... >:D