Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNovinky Škoda pro 2017: Rapid dospěje a specialitky pro Kodiaq. Na co můžeme těšit?
37 komentářů
Martin911Turbo
Není možné, tak Kodiaq ve verzy Laurin & Klement dostane BlackBerry QNX virtual kokpit co má Audi a VW, Porsche tak to koukám, že jim to koncern dovolil >😁
QNX běží i na těch jejich navigacích. MMI běží na QNX od začátku, pokud vím (pomalu 20 let, když vezmu v potaz i vývoj). Jen dobrodruzi používali Windows.
T.E.S.L.A už na ACZ serie
vy ste vážne Maďari? Otázka v titulku ma naozaj dostala, vraj "Na co můžeme těšit?"...
ičko
Ten litrový trojvalec na miesto 1.2TSI je podľa mňa krok späť. To by ma zaujímalo či v skutočnej premávke je ten motor "1.0TSI" lepší čo sa týka emisií ako 1.2. Keď sa to plne obsadí 4 osoby + batožina tak to bude treba nadúvať jak besnú sviňu. A emisie letia nahor a spotreba tiež. Podla mňa kontraproduktívne.
Lenze pre bruselskeho uradnika je podstatne, ze v laboratornych podmienkach a papier ma nizke emisie. Takze odskrtnute a jedeme dal, co tam po realite.
Nieco ako teraz osial elektromobilov - cista jazda = 0 emisii.................
Nieco ako teraz osial elektromobilov - cista jazda = 0 emisii.................
Ať se nám to líbí nebo ne, trend takový je a to že za to všichni Škodovku haní je jen neobjektivní názor. Podobné motory jsou už dávno ve velkých Fordech, Renultech dokonce 0,9, teď to nově zavádí Hyundai s litrem, takže asi na tom něco bude. Podobně jsem si prohlížel porovnávací křivky 1.2 81kW a 1.0 85kW a téměř v žádném místě není křivka u litru hoší než u 12-ky. V testech to zatím všichni překvapeně chválí. Tím, že se jedná o turbo se i částečně maže staré pravidlo, že objem ničím nenahradíš. Není to už prostě tak úplně pravda. Není problém z toho litru dostat 100kW a 250Nm, ale to už bude vždy na úkor životnosti. A ty kecy o tom, že to sou vyhoněné vysavače vypouštějí z pusy jenom Ti, kteří to v životě neřídili. Osobně mám v 1,2 77kW najeto 212.000km a motor šlape jako hodiny, bez nutnosti dolití kapky oleje mezi intervaly. Možná to bude i tím,, že narozdíl od atmosfér se tento motor z 90% pohybuje v 1. polovině max. otáček a je sním slušně zacházeno. Pokud je klika postavena/vykována s rezervou na daný točivý moment, nemusí být ani problém s životností. Problém vidím spíše v té šílené hromadě hejblat všude okolo. Ale co si budem povídat. Moderní dýsláci jsou už dnes v podstatě malá chemická laboratoř...
svobol13
Citigo bude mit v 2017 dalsi facelift? Neprobeh jeden nedavno, nebo to byla jen "pece" o model?
starý_kluk
To by si zasloužilo.
Jinak proč tvarově něco měnit, když to je zdařilé. Každý facelift bývá facedown.
Jinak proč tvarově něco měnit, když to je zdařilé. Každý facelift bývá facedown.
To není pravda, je spousta pěkných fl. Jen je problém udělat facelift pěkný a hodně výrazný. Konkrétně Škodovka měla pár hodně dobrých drobných fl (Roomster, Octavia I, Fabia II). Ty zásadnější fl už jsou trošku problém.
U škody jsou ty facelifty jako na houpačce. Octa 1, Fabia 2 jsou vyloženě povedené. Naopak Octa 2, Yeti původní koncept doslova zprznily. Octu 3 jsem na živo ještě neviděl ale ze zveřejněných foto mě rozhodně neuráží. MYslím že to bude s odstupem času vnímáno jako příjemné osvěžení.
Nejzdařilejší FL byly podle mě ty čistě "uhlazovací," což znamená O1, F1 a S1. Čím radikálnější změny, tím více to zavání průšvihem.
A u Rapidu vidím prostor vážně jen pro nárazník z posledních modelů nebo poladění optiky světlometů, cokoli razantnějšího by mohlo zbytečně uškodit. Co funguje, nemělo by se měnit.
A u Rapidu vidím prostor vážně jen pro nárazník z posledních modelů nebo poladění optiky světlometů, cokoli razantnějšího by mohlo zbytečně uškodit. Co funguje, nemělo by se měnit.
k ladění zadní nápravy dochází, letošní model je na tom už o dost líp
To mohu potvrdit, nově máme firemní Rapid 1,6 TDi liftback z 4/2016 a ten je naladěn lépe než Octa. Mnohem více do komfortu, zadní náprava nebouchá, přejezdy i větších nerovností žehlí slušně. Snad Škoda konečně pochopila že ty jejich pseudo-sportovní prkenné podvozky na naše tankodromy fakt nejsou vhodné.
Děkuji oběma, ale výsledek se mi moc nepozdává. Kolega v práci přijel s novým (7 tis. km) z půjčovny, nikdy s tím nejel a když jsem se ho ptal na vypozorované chování v zatáčce, jak má snahu zvedat zadní vnitřní kolo, doslova říkal: "Jede to jako žížala."
to ale dost záleží na tom, jestli i když měl 7 tis. už to byl rapid s novým podvozkem. Speciálně ty auta z půjčovny jsou většinou staršího charakteru s co nejmíň najeto, ale starším datem výroby. Zkrátka tam bývají auta, která většinou někde dýl ležely.
Emel
V úvahu připadá 1.5TSI, to je hezké... když už o tom mluvíme, jak je to s tímhle motorem u Octavie? Mluvilo se o něm v souvislosti s fl, tam ale v ceníku nadále figuruje 1.4 a 1.8...
Motory u koncernu, zejména benzinové novinky vždy na počátku samá chvála. Pouze, když se skončí s výrobou řady, tak se začne psát, že je to jeden problém. Hlučnost, karbonizace, spotřeba oleje atd.. U nafty se třeba vraťte, jakým otřesem procházel 2,0 TDI. Je jasné, že tímto prochází i jiné automobilky. Ale protože se toho prodá u nás podstatně méně, tak se to tak netroubí. Ono to mnohdy ani k motoristickým novinářům nepronikne.
Teda zrovna karbonizace? To je snad zcela obecný problém přímovstřikých motorů?
A hlučnost?
Myslím, že koncernové benzíny mají jiné (a nemalé) problémy, mimo jiné i tu spotřebu oleje.
A hlučnost?
Myslím, že koncernové benzíny mají jiné (a nemalé) problémy, mimo jiné i tu spotřebu oleje.
No pokud by ten nový 1.5 TSI byl do Rapidu montován zase jen s DSG, tak jeho prodeje budou opět téměř nulové. 😢
Joky
Já se už těším na oslavné ódy při testech faceliftovaných modelů a chvalořečení německých a českých inženýrů z koncernu ....
shawt
skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....skoda, skoda , skoda....
ozawasan
fakt budu smutnej, když tu každej den neuvidím něco o škodovce - nekažte mi Vánoce prosím....
ze ta neblokli, ja som to napisal minule a admin mi zacal mazat prispevky , ked som ich upozoznil, ze to je katastrofa, co uz s tou skodou tu dorabaju
tak v okamžiku, kdy nepíše vulgárně, je blokováním výrazem slabosti. Buď to dokážou uargumentovat, nebo zachovali-li si špetku rozumu, blokovat nebudou.
Je to to nejjednodušší, ale taky cesta do pekel. Uvidíme, jakým směrem se vydají 😉
Je to to nejjednodušší, ale taky cesta do pekel. Uvidíme, jakým směrem se vydají 😉
Řidič007
To se ptáte na špatném místě. Je třeba se zeptat škodovky, co vám dá. Zadarmo jistě tu chválu na zastaralé auta nepějete.
ja bych o rapidu uvazoval jako o malym aute, ale kdyby tam dali aspoň tu 1.4 110kW
Nasazení BiXenonů je trapné v době LED. Souhlasím.