Bezpečnost
Přihlásit pro přidání komentáře
Bully_
Dalsi clanek muze byt o tom, ze lide pod vlivem ruznych leku mohou byt take za volantem nebezpecni sobe i svemu okoli. Taky ti, co nejsou v dobe rizeni v psychicke pohode, i ti, co nejsou v aktualnim dobrem fyzickem stavu. Na vsechno by se meli udelat ruzni elektronicti asistenti, protoze kdyz uz clovek sam nepozna, ze nema sedat za volant/jet se zvysenou opatrnosti apod., potom to za neho urcite odridi nejake hlasite pipadlo. A nebo by se meli ti andelicci straznicci rovnou montovat povinne do vsech aut. Kdyz uz jsme tak omezeni, tak at aspon vytahneme vic papirku ze svych penezenek.
Este moze byt nebezpecne ak soferovy pocas jazdy hulia vtaka... To je lepsie mat zapnuty auto pilot, distronic atd... >😁
lazar33
Toto je bohužel pravda. Často řídím delší trasy a všímám si, že když nejsem úplně nejlépe vyspalý, tak jsou mé reakce o něco pomalejší. Můžu ale říct, že co se týče boje s ospalostí za volantem, tak se mi dost osvědčily takové kapsle guarany, které mám z https😐/eshop.guaranaplus.cz/guarana Ty s sebou pro jistotu vozím v autě pořád a už několikrát mě při delších jízdách zachránily.
Potom Máňa zavelí tátovi aby si išiel povinne o 18:00 pospať, o 10:00 ho zobudí a marš tisíc km k moru.
Už som videl presne takýchto "vodičov", čo sa z toho tripu potom na pláži spamätávali dva dni.
P.S. Všetci však tvrdia, že radi šoférujú v noci. Sú to bláboly, ktorými len maskujú svoju lakomosť.
my pravidelne odjizdime vecer, i když mame zaplaceny az do rana.
platíme tak jednu noc navíc, mame tak vse v daleko vetsi pohode