Novinky
...že aktuální tvary M-B fungují na největších modelech, směrem dolů už je to horší. C kupé je opravdová šereda s přišláplým zadkem a tady se to bohužel opakuje. S kupé je pak naprosto úžasné.
Chtělo by to trochu pracovat nejen s tvary, ale také velikostí.
Za mě tedy obě menší kupé :no:
Chtělo by to trochu pracovat nejen s tvary, ale také velikostí.
Za mě tedy obě menší kupé :no:
ten bananovity styl sedi snad jedine dlhociznej S klasse... inym vobec... aj ten face je cim dalej tym "nudnejsi" akoby MB uz nevedel kam ma ist a kam to nasmerovat... tu uz preslapuju... tie posledne modely fakt posun ziadny.. len okukovanie vlastnych inych vozov... pritom lexus to vie "rozbalit" kazdym kuskom ktory vytvori :yes: zvlat velke kupe LC ja lahodka :yes:
Dovolím si nesúhlasiť, Céčko kupé vyzerá dosť dobre, pridanými centimetrami síce celková línia a najmä zadok získa viac elegancie, ale Céčko nie je žiaden kraťas á la Mazda 3 sedan, kde ten skrátený zadok bije do očí. A keď je to AMG, tak je to nádhera. [odkaz]
V poho, každý má jiné chutě. Na mě zá'd a hlavně kufr rychle padá a vyvolává to u mě ještě horší pocity než močící fenka A7 😉
"močící fenka" >😒] :yes: Ale to je príliš kruté, mne sa Sportbacky páčia. Naopak nevidím nejak význam pridaným centimetrom previsov, keď C a E majú skoro rovnaký rázvor, ale E je citeľne dlhšie, takže zbytočná hmota pred a za nápravami.
Neni sportback jako sportback. S vyvazenosti A5 nemam problem, sice se mi GC od BMW svou sedanovitosti libi daleko vic, ale nerekl bych, ze je zadek A5 nevzhledny, jen ze me proste nesedi. Ale A7 je jinej level a WP to popsal presne, mocici fenka, dokonale. :yes: >😁
je to věc pohledu. Soused si, dle jeho slov, pořídil A7 proto, že mu připomíná jeho milovanou a kdysi vlastněnou Škodu 136 Garde... 😄
I když to není nejhezčí zadek, jaký jsem kdy viděl, tak mi nevadí. Dokonce jsem se opakovaně zastavil a prohlížel si ho. Jen má na můj vkus nějak příliš dveří. A mezi čtyřdveřovými mě víc oslovuje A8 - zepředu sice nic moc (tam A7 boduje), ale interiér je lepší. Jsem zvědavý na Panameru se zadkem po liposukci.
Panamera videna nazivo a za sebe napisu, ze jak mi predesla generace prisla strasna, tak ted je to u me obrat o 180 stupnu. Videl jsem i animace s prurezama stara vs. nova panamera a jen podle toho bych nikdy netipnul, ze muze tak malo zmen udelat tak velky rozdil ve vysledku. :yes:
taktéž jsem už Panameru potkal a naživo moc hezký auto😊
A7 = močící fena = :yes: :yes: :yes: :yes:
céčko je česká buchta s povidlím, úzká a vysoká, S-coupé je daleko pohlednější.
A7 = močící fena = :yes: :yes: :yes: :yes:
céčko je česká buchta s povidlím, úzká a vysoká, S-coupé je daleko pohlednější.
vnímáni designu je subjetivní záležitost. Dle mého má Éčko problém pouze v tom, že přišlo až po Céčku, které je dle mne jak pojízdná bublina. Tento design aplikovaný ne Éčko sedí mnohem lépe, auto je vyváženější a upřímně, kupé vypadá opravdu krásně. Jen přišlo pozdě a každý ho teď srovnává s bonbónovým Céčkem.
si pořád nemohu zvyknout na ty dvě naroubované obrazovky v tak krásném interiéru, je to jak pěst na oko...
Mně osobně se strašně nelíbí ten přístrojový štít ,to je jak z autobusu ;-\ Ty dva "tablety" položené vedle sebe....tfuj tfuj... Takové řešení bych čekal třeba od Renaultu, ale Mercedes má na víc. Myslím, že pěkná futuriská přístrojová deska jde navrhnout mnohem efektněji a pro oko lépe lahodícím způsobem 😉 [odkaz]
Jinak jde ale o velmi pěkné auto :yes:
Jinak jde ale o velmi pěkné auto :yes:
stale len cakam a uz ma to prestava bavit!
doteraz cakam na E a teraz ma nasrdili s tymto Coupe, ktore samozrejme chcem viac ako sedan ( mne sa to vcelku paci viac ako C a bude to vyhovovat zaradenim, aj ked uz to bude na dosah, tak cenou to bude asi tam, ako jazdene S coupe?)
tak ja uz neviem.... :-!
doteraz cakam na E a teraz ma nasrdili s tymto Coupe, ktore samozrejme chcem viac ako sedan ( mne sa to vcelku paci viac ako C a bude to vyhovovat zaradenim, aj ked uz to bude na dosah, tak cenou to bude asi tam, ako jazdene S coupe?)
tak ja uz neviem.... :-!
Ale sorry, predchozi E Coupe je zvenku hezci, tohle nema charakter.
Pockam si nazivo, ale soucnasne C Coupe bude mozna hezci nez tohle E Coupe...
[odkaz]
Síce Éčko avizuje miesto pre štyroch, ale reálne to aj tak bude auto pre dvojicu (rázvor je oproti Céčku dlhší len o 3 cm a strecha klesá dosť strmo, takže nejaký väčší komfort aj tak vzadu nebude). Ak teda kupé M-B, tak Céčko a ušetrené peniaze vraziť do motora/výbavy.
Na C mě mrzí, že jsou šestiválce jen 4Matic.