Novinky
iudex
5
Ten názor na Céčko som už počul, ale príde mi dosť hlúpy. Keby to povedali na Áčko, beriem, je to obyčajný kompakt, koncepčne plebejský predohrab s max. R4 motormi, ale Céčko je klasický sedan so zadným pohonom, ktorý z hľadiska výbavy môže mať 80% toho, čo väčšie modely, stále má V8 a výkonovo tiež nestráda (komu je 350 kW nedostatočných?), naviac pri aktuálnej zameniteľnosti dizajnu M-B musíš prísť k autu bližšie a uvedomiť si jeho veľkosť, aby si ho vedel triedne zaradiť.
Přejít do diskuze
Dovolím si nesúhlasiť, Céčko kupé vyzerá dosť dobre, pridanými centimetrami síce celková línia a najmä zadok získa viac elegancie, ale Céčko nie je žiaden kraťas á la Mazda 3 sedan, kde ten skrátený zadok bije do očí. A keď je to AMG, tak je to nádhera. [odkaz]
vnímáni designu je subjetivní záležitost. Dle mého má Éčko problém pouze v tom, že přišlo až po Céčku, které je dle mne jak pojízdná bublina. Tento design aplikovaný ne Éčko sedí mnohem lépe, auto je vyváženější a upřímně, kupé vypadá opravdu krásně. Jen přišlo pozdě a každý ho teď srovnává s bonbónovým Céčkem.
je to věc pohledu. Soused si, dle jeho slov, pořídil A7 proto, že mu připomíná jeho milovanou a kdysi vlastněnou Škodu 136 Garde... 😄
Při koupi nebude rozhodovat velikost, ale výbava a image (C je pro určitou část kupců MB prostě plebejec). Oproti C mohu v E dostat vyspělejší světla, tlumiče, digitální štít, více asistentů, vykládané dřevo... prostě věci, za které si rádi bohatí připlatí.
Jako neni to zly, uvnitr je to parada.
Ale sorry, predchozi E Coupe je zvenku hezci, tohle nema charakter.
Pockam si nazivo, ale soucnasne C Coupe bude mozna hezci nez tohle E Coupe...
Ale sorry, predchozi E Coupe je zvenku hezci, tohle nema charakter.
Pockam si nazivo, ale soucnasne C Coupe bude mozna hezci nez tohle E Coupe...
...že aktuální tvary M-B fungují na největších modelech, směrem dolů už je to horší. C kupé je opravdová šereda s přišláplým zadkem a tady se to bohužel opakuje. S kupé je pak naprosto úžasné.
Chtělo by to trochu pracovat nejen s tvary, ale také velikostí.
Za mě tedy obě menší kupé :no:
Chtělo by to trochu pracovat nejen s tvary, ale také velikostí.
Za mě tedy obě menší kupé :no:
stale len cakam a uz ma to prestava bavit!
doteraz cakam na E a teraz ma nasrdili s tymto Coupe, ktore samozrejme chcem viac ako sedan ( mne sa to vcelku paci viac ako C a bude to vyhovovat zaradenim, aj ked uz to bude na dosah, tak cenou to bude asi tam, ako jazdene S coupe?)
tak ja uz neviem.... :-!
doteraz cakam na E a teraz ma nasrdili s tymto Coupe, ktore samozrejme chcem viac ako sedan ( mne sa to vcelku paci viac ako C a bude to vyhovovat zaradenim, aj ked uz to bude na dosah, tak cenou to bude asi tam, ako jazdene S coupe?)
tak ja uz neviem.... :-!
Nikde není psané, že kupé musí být sportovní auto. Má to být auto s málem místa vzadu. Bývala to auta například pro obchodní cestující, kdy vzadu měli vzorky atp.
"močící fenka" >😒] :yes: Ale to je príliš kruté, mne sa Sportbacky páčia. Naopak nevidím nejak význam pridaným centimetrom previsov, keď C a E majú skoro rovnaký rázvor, ale E je citeľne dlhšie, takže zbytočná hmota pred a za nápravami.
Pokud me pamet neklame, tak predchozi E coupe byla na platforme prave C coupe, v interieru to bylo videt nejvice ta zpriznenost s C. Tady to uz vypada na odozeni od E. Co se tyce vzhledu, tak dle meho MB modely jsou si nejvice podobne v ramci D3, i kdyz je pravda, ze v minulosti tomu nebylo jinak, viz. W124 vs W140 vs W202
Aj mne sa javí, že C kupé bude možno lepšia kúpa, než E kupé. Exteriér je veľmi podobný a na prvý pohľad ľahko zameniteľný😒br />
[odkaz]
[odkaz]
Síce Éčko avizuje miesto pre štyroch, ale reálne to aj tak bude auto pre dvojicu (rázvor je oproti Céčku dlhší len o 3 cm a strecha klesá dosť strmo, takže nejaký väčší komfort aj tak vzadu nebude). Ak teda kupé M-B, tak Céčko a ušetrené peniaze vraziť do motora/výbavy.
[odkaz]
Síce Éčko avizuje miesto pre štyroch, ale reálne to aj tak bude auto pre dvojicu (rázvor je oproti Céčku dlhší len o 3 cm a strecha klesá dosť strmo, takže nejaký väčší komfort aj tak vzadu nebude). Ak teda kupé M-B, tak Céčko a ušetrené peniaze vraziť do motora/výbavy.
vsetky tie MB sa uz zacinaju podobat ako vajce vajcu ... priznavam ze na foto by som v prvej sekunde netipol ze vidim zrovna Ecko kupe a to auta uz nesledujem prvy rok ... mne pride ze dnes uz aj audi od seba skor rozlisim ako tie dnesne medvede... v tomto ma MB ... proste uplne sklamalo..... zacina to byt vsetko uz rovnake podla jednej a tej istej sablony kde pri vstupe do showroomu obdrzis do ruky pracovny meter a vyberies zi auto uz len podla dlzky.... zvlast predne partie su uplne sterilne a to uz odkedy prislo to nove Acko... odvtedy tento podivny face mas vsade .... lexus je podla mna dnes uz ovela jedinecnejsi stylovejsi ( pritom kedysi v zaciatkoch pokukoval vizualne prave po MB ) a za mna proste vizualne hodnotnejsi a do buducna neukukanejsi a noblesnejsi ... ak kupe tak za mna teda urcite radsej lexus RC ako tento MB ale je to len moj pohlad.. ok
V poho, každý má jiné chutě. Na mě zá'd a hlavně kufr rychle padá a vyvolává to u mě ještě horší pocity než močící fenka A7 😉
Myslel jsem, jak bude jezdit. Jestli se bude konat ono kouzlo základní verze (šestiválec, zadokolka, konvenční podvozek).
taktéž jsem už Panameru potkal a naživo moc hezký auto😊
A7 = močící fena = :yes: :yes: :yes: :yes:
céčko je česká buchta s povidlím, úzká a vysoká, S-coupé je daleko pohlednější.
A7 = močící fena = :yes: :yes: :yes: :yes:
céčko je česká buchta s povidlím, úzká a vysoká, S-coupé je daleko pohlednější.
Trpezlivost... mne uz vcera volali z MB to ho este nemam ani rok a uz nukaju vymenit atd.... este pockam a potom ked pride cas zoberem predvadzacku od manazera ktora bude mat nalietanych 5000 mil a - Ł 20 000 na cenovke...
Panamera videna nazivo a za sebe napisu, ze jak mi predesla generace prisla strasna, tak ted je to u me obrat o 180 stupnu. Videl jsem i animace s prurezama stara vs. nova panamera a jen podle toho bych nikdy netipnul, ze muze tak malo zmen udelat tak velky rozdil ve vysledku. :yes:
I když to není nejhezčí zadek, jaký jsem kdy viděl, tak mi nevadí. Dokonce jsem se opakovaně zastavil a prohlížel si ho. Jen má na můj vkus nějak příliš dveří. A mezi čtyřdveřovými mě víc oslovuje A8 - zepředu sice nic moc (tam A7 boduje), ale interiér je lepší. Jsem zvědavý na Panameru se zadkem po liposukci.
Neni sportback jako sportback. S vyvazenosti A5 nemam problem, sice se mi GC od BMW svou sedanovitosti libi daleko vic, ale nerekl bych, ze je zadek A5 nevzhledny, jen ze me proste nesedi. Ale A7 je jinej level a WP to popsal presne, mocici fenka, dokonale. :yes: >😁
ono je ta historia tychto kupatok zvlastna.. pamatam ze CLK bolo kedysi vzhladovo ako Ecko ale velkostne bolo razvorom na urovni Cecka...
technicky niet co dodat.... len skoda vzhladu... ocakaval by som totiz "osobitejsi" vzhlad tohto E kupatka voci povedzme C kupe a vobec aj voci klasickemu Cecku Ecku Sku a dalsim... lebo potom uz to zacina byt take vsetko "rovnake" a to podla mna podkovapa imidz a charizmu aj inak technicky skvelemu autu
C také bývalo tím základní, laciným (relativně) modelem značky. A pro někoho to tak zůstalo. Je úplně jedno, jaký má pohon.
Na C mě mrzí, že jsou šestiválce jen 4Matic.
Na C mě mrzí, že jsou šestiválce jen 4Matic.
tiež to tak vidím, k ečku sa už kupé skoro nehodí a má menší zmysel, ale potenciálny kupca je iný. Toto auto podľa mňa nekupujú ľudia, čo chcú reálne výkonné športovejšie auto, oni chcú E limuzínu, ale s trochu kúlovejším výzorom. Taká hra na šporťák pre zazobancov.za zenitom.
suhlas... tych par centi dlzky voci C kupe vyjde nakoneic asi hodne draho.. lebo vzhlad je fakt takmer zhodny... a aj v razvore nie je velky rozdiel... ale je to MB ... takze predavat sa to asi bude fajn... majetnejsich ludi to uz trapit nebude.. kto na to ma kupi si kludne aj E coupe hoci bude aj o tretinu drahsie ako defakto zhodne C kupe ..... suma samarum.. MB uz dnes aj tak nahana hlavne firemne cisla a nejaka ta jeho osobitost a charizma a aura z minulosti sla vieme kam ( na co doplacaju samozrejme aj jeho kupatka ) .. v tomto je lexus zlaty....
Mně osobně se strašně nelíbí ten přístrojový štít ,to je jak z autobusu ;-\ Ty dva "tablety" položené vedle sebe....tfuj tfuj... Takové řešení bych čekal třeba od Renaultu, ale Mercedes má na víc. Myslím, že pěkná futuriská přístrojová deska jde navrhnout mnohem efektněji a pro oko lépe lahodícím způsobem 😉 [odkaz]
Jinak jde ale o velmi pěkné auto :yes:
Jinak jde ale o velmi pěkné auto :yes:
si pořád nemohu zvyknout na ty dvě naroubované obrazovky v tak krásném interiéru, je to jak pěst na oko...
ten bananovity styl sedi snad jedine dlhociznej S klasse... inym vobec... aj ten face je cim dalej tym "nudnejsi" akoby MB uz nevedel kam ma ist a kam to nasmerovat... tu uz preslapuju... tie posledne modely fakt posun ziadny.. len okukovanie vlastnych inych vozov... pritom lexus to vie "rozbalit" kazdym kuskom ktory vytvori :yes: zvlat velke kupe LC ja lahodka :yes: