Bezpečnost
Přihlásit pro přidání komentáře
md11fr
tak jestli to testují jak dětské autosedačky , tak se není co divit 😄
viz rozdíl mezi testy ADAC a pod.a švétským plus testem 😄
viz rozdíl mezi testy ADAC a pod.a švétským plus testem 😄
lazar33
Výborný článek, toto mě velmi potěšilo. Priuse jsem totiž přednedávnem koupil manželce na [odkaz] a o jeho bezpečnosti jsem měl trochu pochybnosti. Moje obavy ovšem byly evidentně zbytečné. Teď budu moci klidně spát. 😄
Nejlepší hodnocení má za 2016, a vlastně i celou historii testu enkap Giulia a pak Tiguan. Třetí je Éčko. Žádný Hyundai, žádná Kia, Prius atd...
Ale v praxi je to asi jedno. Beztak jsou auta stavěná hlavně tak aby se blýskla v testech a reálná praxe je úplně jiná.
[odkaz]
Stav kabiny po narazu s malym presahem 😒br /> [odkaz]
VW stavi auto presne na pozadavky NCAP, mate jistotu ze tam nebude ani jedna ocelova vzpera navic coz v pripade vazne nehody neni uplna vyhra...
Ale to se jeste musite zeptat vyrobce zda neni rozdil v konstrukci pro US a EU trh. Napriklad Audi Q5 tam rozdil ma (vyztuha navic pouze pro US trh), na druhou stranu napr. Hyundai Tucson ma konstrukci shodnou na vsech trzich a dopadl v tom inkriminovanem testu na vybornou.
Fujky fujky, korejci oškliví, vyrábí větší držáky, auta s větší bezpečností, ale to taky neplatí...nejlepčííí je VW (Škodofkaaaa).
😉
Takže když se po letech ukazuje, že Korejec vesměs vyrábí "držáky" s minimem zásadních investic a naopak oslavovaný, božský koncern pouze tutlá průsery, podvádí a na trh uvádí líbivé, ale naprosto spotřební, nicnevydržící křápy, tak tady ta známá "úderka" bude stejně kdákat krávoviny... :-!
To je vážně na pěst 😄
Podvody, lži, ojebávky... a spoooousta spokojených zákazníků >😁 (teda těch, co se toho zbaví během prvních třech let)
Na ojetej Folcvagn, nebo Šádofku má každej českej Pepča z fabriky... to je vidět snad všude kolem, ne? >😒]
Jo, ale vlastně pozor... teď tam příjde Škodyjak a Země se na chvíli začne točit pozpátku >😒]
Např. Škodovka... ta je pro mě prostě strašně drahá, já si nemůžu dovolit průměrné auto za nadprůměrné peníze. Jsem spíš takový "emerikan", takže mám rád value for money >😁
Mě prostě korejec dává to, co potřebuji.A světe div se, prostě to jezdí bez problémů.
Když bych nebyl limitován penězi, rozhodně bych pořídil Mazdu 6 v benzínu, popř. Talisman... 😉
Samozřejmě pokud si jsi u někoho jistý, že zaručeně používá stejnou konstrukci na všech trzích, můžeš to brát jako plus.
[odkaz]