Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Octavia Scout a RS už příští týden! A co přinese facelift superbu?

21 komentářů

rohYpnol
Doufal jsem, že FL Scoutu a RS přijde až po Vánocích a Novém roce... přání šťastné a veselé totiž pro českou motoristickou veřejnost dostane od Škody dost hořkou pachuť >😒] 😉
Vojtech1._Dohnal
Ne, spíš krásný nečekaný dárek
Ada je zase tady
Spíše lék proti sníženému žaludku 😉
Kharl.ANTIDIESEL
jj >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Joky
výhodou je , že když je představí ještě před novým rokem , tak všichni z nás co se o vánocích přejídáme, tak při pohledu na světový design faceliftu o kterém dopředu nepochybuji se krásně vyprázdníme....
webpaja
Tebe musí vylučování a povídání o něm strašně rajcovat. Ještě jsi tu nikdy nic chytrého nevyplodil, chystáš se k tomu? 😉
Joky
problém je , ze když vidím Škodovku, tak to prostě že mě hned lítá ....tak co mám dělat ?

třeba Škodovku někdy převezme nějaká automobilka, která nebude vyrábět takové
zrůdnosti.... Ježíšku prosím!
_Karel_
Je tu dost lidí, co nemají rádi škodovku. A někteří z nich se dokonce umí chovat jako dospělí.
jam2015
Joky, nesmieš v bufetoch žrať ten póvl!
rohYpnol
...hlavně v diskusích, viď že >😒]
V6last imil
Zatímco tady a v SK se z toho stane přímo legendární ultra modla, tak na západě další vergl s přídavkem RS.
TommII
Nejvetsi trh pro RS je UK... >😁
Anonym
se dostane na 245 koní?
To budou zase strupy silný na silnici, panebože...
"Jede to jako supersport a má to kufr jako kráva!"

Mein Gott, neeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
_Karel_
A co teprve ti ve vidláckém Lambu....
rohYpnol
RS pochybuji, že se vzhledově posune k lepšímu. Pokud se to sejde, maximálně nebude horší.

Zato Scout má podle mě hodně prostoru pro zlepšení vzhledu. Ve dvojce byla Scout opravdu vydařená, tak doufám, že se k tomu OIII navrátí.
Joky
myslím, že podle toho jak redakce vždy prožívá každý článek o Škodovce a spol . , aby si náhodou nerozhněvala svoje chlebodárce a modly z MB, tak musí nutně u nich
vyvolávat nekonečnou erekci a to není pro jejich zdraví dobré... tak všeho s mírou !
adi
A zabudli ste dodať že Octavia po facelifte má teraz kľučky a spätné zrkadlá vo farbe karosérie už v základnej výbave !!! To je revolúcia v automobilovom priemysle!
Joky
to není možný, já myslel , že k tomu se dopracují až napřesrok!
holden_holden
kopli do pr*dele toho slovenskyho gastarbajtra tak bychom se na neco prijemneho mohli tesit. pokud ne tak to bude zase jenom hnuj pro dobytek
Lojza11
uz jsem se lekl, ze bude facelift na Superba, pristi tyden by mi mel dorazit domu. To byl se sel asi picnout. 😄
zaplosak
na té fotce krásně lícuje kapota s maskou, nebo ne...? >😁