Novinky
rohYpnol
5
Doufal jsem, že FL Scoutu a RS přijde až po Vánocích a Novém roce... přání šťastné a veselé totiž pro českou motoristickou veřejnost dostane od Škody dost hořkou pachuť >😒] 😉
Vojtech1._Dohnal
1
Ne, spíš krásný nečekaný dárek
Ada je zase tady
3
Spíše lék proti sníženému žaludku 😉
Kharl.ANTIDIESEL
0
jj >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
výhodou je , že když je představí ještě před novým rokem , tak všichni z nás co se o vánocích přejídáme, tak při pohledu na světový design faceliftu o kterém dopředu nepochybuji se krásně vyprázdníme....
Tebe musí vylučování a povídání o něm strašně rajcovat. Ještě jsi tu nikdy nic chytrého nevyplodil, chystáš se k tomu? 😉
problém je , ze když vidím Škodovku, tak to prostě že mě hned lítá ....tak co mám dělat ?
třeba Škodovku někdy převezme nějaká automobilka, která nebude vyrábět takové
zrůdnosti.... Ježíšku prosím!
třeba Škodovku někdy převezme nějaká automobilka, která nebude vyrábět takové
zrůdnosti.... Ježíšku prosím!
se dostane na 245 koní?
To budou zase strupy silný na silnici, panebože...
"Jede to jako supersport a má to kufr jako kráva!"
Mein Gott, neeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
To budou zase strupy silný na silnici, panebože...
"Jede to jako supersport a má to kufr jako kráva!"
Mein Gott, neeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
RS pochybuji, že se vzhledově posune k lepšímu. Pokud se to sejde, maximálně nebude horší.
Zato Scout má podle mě hodně prostoru pro zlepšení vzhledu. Ve dvojce byla Scout opravdu vydařená, tak doufám, že se k tomu OIII navrátí.
Zato Scout má podle mě hodně prostoru pro zlepšení vzhledu. Ve dvojce byla Scout opravdu vydařená, tak doufám, že se k tomu OIII navrátí.
myslím, že podle toho jak redakce vždy prožívá každý článek o Škodovce a spol . , aby si náhodou nerozhněvala svoje chlebodárce a modly z MB, tak musí nutně u nich
vyvolávat nekonečnou erekci a to není pro jejich zdraví dobré... tak všeho s mírou !
vyvolávat nekonečnou erekci a to není pro jejich zdraví dobré... tak všeho s mírou !
A zabudli ste dodať že Octavia po facelifte má teraz kľučky a spätné zrkadlá vo farbe karosérie už v základnej výbave !!! To je revolúcia v automobilovom priemysle!
kopli do pr*dele toho slovenskyho gastarbajtra tak bychom se na neco prijemneho mohli tesit. pokud ne tak to bude zase jenom hnuj pro dobytek
uz jsem se lekl, ze bude facelift na Superba, pristi tyden by mi mel dorazit domu. To byl se sel asi picnout. 😄