Profi
V6last imil
0
Už ten název Eco Race mluví za vše. Já bych to nazval Diesel Dehet Race
msifa
0
ECO je zkratka economy a v roce 2009 když tato soutěž vznikla měla tato soutěž propagovat tradiční závody v africe a za dostupné finance (proti velice komerčnímu Dakaru v JA).
wakantanka
0
Tak ono ani ten pôvodný africký Dakar nebol za hubičku. >😁
Barry Lyndon
0
jak už píše kolega výše, nejedná se o ekologii, nýbrž o ekonomiku. Prostě Dakar pro dehtové šetřílky.
vymenovali ste niekoľko konkurentov p. Tomečka, len mi príde divne, že ste zabudli na Jaroslava Valtra, ktorý pôjde v týme Tomáša Vrátného. Toho istého Valtra, ktorý minulý rok skončil juhoamerický Dakar na 8. mieste ako najlepší z českých jazdcov. A nejaké podrobnosti o zmienenom hybridnom Kamaze by sa nenašli?
Ano Valtr ve výčtů konkurentů chybí. Ale tím je zároveň zvěřejněná téměř celá startovní listina kamionů 😄. Jsem na Valtra zvědavý - loni byl schopen zajet s dobrou tecnikou výborný výsledek. Letos pojede s technikou op poznání horší, ale zas s minimální konkurencí (na Kamazy a Tomečka se nebude chytat, ale s Elisabete Jacinto a Kovacsem by se mohl možná rovnat).
Ten hybridní Kamaz je poháněn stlačeným plynem (CNG), kamaz toto auto už má pár let, ale zatím ho na větší soutěži nenasadil.
Ten hybridní Kamaz je poháněn stlačeným plynem (CNG), kamaz toto auto už má pár let, ale zatím ho na větší soutěži nenasadil.