Novinky
Anonym
4
nejvíc sympatické vozy a jasná volba ve řídě velkých, luxusních SUV :yes:
Přejít do diskuze
...ty jsi jen vymatlaney ma*or. prostě na luxusní káru Escalade nemáš a přitom víš, že ji hrozně chceš. Navíc kdo takové luxusní fáro má ti jasně potvrdí, že s parkováním ani kličkováním v ulicích problém není, ale musíš to umět a to ty evidentně neumíš. kup si fiat 500 a nehaň tu pořádný auta pro pořádný chlapy, ty slečinko >😒]
Bentayga je mimořádně ošklivá i na živo. Čekal jsem nějakou skrytou krásu, ale zůstala utajena 😉
Presne, je to zaklad od ***ismu. Escalade je o cca 5cm sirsi nez Bentayga. Libi se mi ty hlody " kdyz se dostane Bentayga na okrsku to je panecku zazitek a na dalnici vynikajici" >😁 Bentayga je zepredu priserna hruza, auto pro bukvice, jako Audi.
Z vlastni zkusenosti z vyletu po usa, kdy si pujcujeme prodlouzeny Escalade, a najeto v nem mame pres 10t mil – u 2 ze 3 pujcenych, byt zcela novych, se zblaznila elektronika. Vsechny vnitrni ovladaci prvky jsou dotykove a nenadelas nic. To ti pak klima topi ve 30 stupnich a navi nejede, nereaguje na nic, tempomat jsme radsi vypli. Pohodli? LOL! Tvrdsi podvozek nemam ani na GLE AMG ve sport+ na 21, ok, Escalade byl na 22, ale mely vetsi profil. Uvnitr je mista spis min nez vic, kdyz se veme v potaz celkova velikost. Ale 4 jsme se v tom vyspali celkem na klid. Jo a zapadli jsme hned jak jsme sjeli z cesty. RWD v tom nechces. Spotreba ale supr, kolem 12l a to jsme na spotrebu nehledeli. V8 totiz umi vypinat polovinu valcu. Za tu cenu jsou ale evropska suv trochu jinde.
Celkove bych doporucil autorovi se napred v nejakem luxusnejsim suv svezt!
Celkove bych doporucil autorovi se napred v nejakem luxusnejsim suv svezt!
Do Eskalády by mě nikdo nedonutil cpát peníze, ale Range je důstojná volba. Taková luxusní jachta na kolech.
Mne se nějakým zvráceným způsobem mimo Range líbí ještě Gčko >😁 Escalade vypadá jak krabice od bot, auto pro "niggaz", Bentayga je mimořádně ošklivá. Nevím, proč v článku chybí Cayenne i když je v nadpise o něm zmíňka?
Uz z nadpisu clanku se dalo tipnout co clovek najde v diskusi, ale na jake testo bylo zadelano tentokrat, to jsem fakt necekal. Sirokej escalade, bentayga drtici okresky, bestceler (krom nejlepsiho SUV zjevne i nejlepsi korenova zelenina) >😁 ...
Diky Edo a do noveho roku prosim vykroc stejne jak finisujes ten aktualni. :yes:
Diky Edo a do noveho roku prosim vykroc stejne jak finisujes ten aktualni. :yes:
Escalade si někdo koupí aby tím křižoval hisorické centrum, jasně >😁
Jezdím jezdím americká auta skoro 12 let a všude sem projel a všude zaparkoval >😁 Kdo řeší spotřebu má to na LPG nebo CNG a jezdí v přečtu za 9 litrů nafty nebo benálu, takže jako běžná dieslová SUV s 3,0 V6 CRDa je vysmátej, kdo je srdcař spotřebu neřeší >😁
Jezdím jezdím americká auta skoro 12 let a všude sem projel a všude zaparkoval >😁 Kdo řeší spotřebu má to na LPG nebo CNG a jezdí v přečtu za 9 litrů nafty nebo benálu, takže jako běžná dieslová SUV s 3,0 V6 CRDa je vysmátej, kdo je srdcař spotřebu neřeší >😁
To hovori ten pravy! >😁
Clovek bez hrdosti co tiez toho uz navypraval a nasluboval ako konci na ACZ a uz sem nebude prispievat.
Clovek bez hrdosti co tiez toho uz navypraval a nasluboval ako konci na ACZ a uz sem nebude prispievat.
Ne, ten stím Mustangem nebude chápat, rádoby sportovní auto neujede ani SUV 😄
Všechno nejlepší 😄
Všechno nejlepší 😄
Když si to myslíš Edo, vem si to někdy na okresku a posad za volant někoho kdo s tím Mustangem umí, budeš jen zírat. >😁
NEBUDE A NENÍ 😄
Sériová Bantayga z sériového Mustangu udělá karbanátek, kdykoliv a kdekoliv a hlavně a to především na jekémkoliv povrchu
Sériová Bantayga z sériového Mustangu udělá karbanátek, kdykoliv a kdekoliv a hlavně a to především na jekémkoliv povrchu
Mustang určitě není sporták, ale proti tomu obludnému SUV je výrazně lehčí, nižší a má srovnatelný či vyšší výkon (dás e totiž lehce upravit ) z čehož jasně vyplývá, že i když není sporták, bude na okreskách rychlejší >😁
ty jsi vůl, mustang nebylo není a nebude sportovní auto, jenom blázen si myslí že je to sportovní auto
Bantayga s obyčejným Mustangem na okreskách vytře podlahu
😄
Bantayga s obyčejným Mustangem na okreskách vytře podlahu
😄
Zpátky k věci, reagoval jsem konkrétně na tohle😒br />
"Pár Audi Q7 a Mercedesů XL už sem v zatáčkách s Cadillacem CTS předjel..."
A proto v 60 a 70leteh v Evropě jezdili 6 metrové Cadillacy a světě div se všude se s tím dalo projet. Pust si někdy francouzský nebo italský film z 50-70 a počítej, schválně kolik těch amerik tam napočítáš....
A proto se tu prodávaj americké pikapy po desítkách a stovkách >😁
A proto se tu prodávaj americké pikapy po desítkách a stovkách >😁
Mustang driftuje při přojíždění zatáčky 80kou, hehehe >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Tady je zas sranda, co já ušetřím za kabaret >😁
Tady je zas sranda, co já ušetřím za kabaret >😁
Bentayaga je 4kolka s mnohem lépe rozloženou hmotností, lepším zrychlení, a má 900 kroutících momentů, lépe tlumí nerovnosti
Mustang všechen svůj výkon prodriftuje,Bantayga využije mnohem efektivněji svůj výkon a všechny nerovnosti pěkně vyžehlí a utlumí, narozdíl od toho hloupého mustangu
Mustang všechen svůj výkon prodriftuje,Bantayga využije mnohem efektivněji svůj výkon a všechny nerovnosti pěkně vyžehlí a utlumí, narozdíl od toho hloupého mustangu
Každé SUV má svoje pro i proti. Například Bentayga. Vůbec se mi nelíbila. Ale nedávno jsem ji viděl v Sölden v Rakousku v krásné modré, možná lehce potuněná, ale na živo se mi moc líbila. Bohužel jsem ji nikdy neřídil, ale pochybuji, že jezdí hůř než RRS. A ten pane jezdí, že se laik diví. Zvládne i opravdu rychlou jízdu v zatáčkách a sedí jak žaba. Jasně že lambo bude rychlejší, ale proč ? S lambem na hory lyže neodvezu. Proto mám RRS a akorát bych radši SVR, ale to už nedám. Bohužel 😄
Mustang V8 1745kg
Bentayga W12 2440kg
Bentley musí být kvůli 700kg navíc jednoznačně hbitější, to dá rozum Edo 😉 :yes:
Bentayga W12 2440kg
Bentley musí být kvůli 700kg navíc jednoznačně hbitější, to dá rozum Edo 😉 :yes:
Koreňová zelenina :yes: >😒] >😒] , toto mi nerob, skoro som utopil klávesnicu čajom z úst >😁 >😁
jestli to nebude spíše tím, že řidiči zmiňovaných aut Tě prostě "v zatáčkách" předjíždět něchtěli. Tak jako každý zdravě uvažující člověk...
mě se taky moc zes tartu nelíbylo, potom jsem se ale podíval co mají ostatní a došel jsem k názoru , že Bantayga je nádherná 😄
Mustang není sportovní auto a ani označení shelby na tom nic nezmění, je to velké , těžké a neotesané auto pro rovné americké cesty
Bentayaga udělá z Shelbyho ubohého hloupého poníka, který je tak akorát k smíchu, s Shelbym Bantayage neujedeš
Jsi odvážný a sebejistý, ale to k vítězství nestačí, k tomu ti něco chybí 😄
Bentayaga udělá z Shelbyho ubohého hloupého poníka, který je tak akorát k smíchu, s Shelbym Bantayage neujedeš
Jsi odvážný a sebejistý, ale to k vítězství nestačí, k tomu ti něco chybí 😄
Ano.... a tímto jsi si odpověděl na své jarní dilema. 😄 Tak přeji šťastnou ruku při výběru toho správného povozu. :yes:
Kdo řeší náklady má to LPG či CNG, kdysi byl i Escalade Hybrid, ten uměl jezdit průměr někde za 11-12 >😁
Dnes povolili v ústave internet , len ich k počítaču nepustili po jednom ako obvykle, ale všetkých naraz :-!
Mozna proto ze je to jako jedine auto se seznamu klasicky off-road se vsim vsudy a ne nejake pozerske SUV.
(Ze s tim vetsina majitelu jezdi akorat mezi Parizskou a Vaclavakem je pak druha vec za kterou auto nemuze...)
(Ze s tim vetsina majitelu jezdi akorat mezi Parizskou a Vaclavakem je pak druha vec za kterou auto nemuze...)
normalne Mercedes nemusim, ale to G je proste pecka. vzdycky, kdyz ho na silnici potkam, mam usmev od ucha k uchu
Zpátky k věci, tvrdit, že o 7 metráků těžší auto s těžištěm o nemálo decimetrů vyšším je na okreskách hbitější je hloupost psaná katalogovým kovbojem.
Taky mě to napdalo, oni se prostě kochali krajinou a normálně cestovali když se kolem nich řítil otravný maniak s škaredým americkým a hlučným autem, nechali toho ***a odjet ať si myslí že vyhrál a v klidu se kochali dál krajinou 😄
SRT má 6,1 HEMI v minulé generaci a v té současné 6,4. Jezdí to tak za 16-17 průměr když to nehoníš na krev a nejezdíš jen město a je to o něco menší a lehčí jak Escalade
To jo, 2,5 tunové Bentley je určitě na okresce super sporták, ovšem do první zatáčky, pak tě Shelby trhne a zmizí ti za kopcem, možná bych tu Bentaygu předjel v zatáčce i svým Camarem, narozdíl od Bentley je to Camaro asi tak o 4 metry nižší >😁 >😁 >😁
Fyziku neochčiješ, smůla
Fyziku neochčiješ, smůla
vtip roku, Bentayga kilem zatáčku, skončím v prvním příkopu, lidi v těhle SUV nejedou ty zatáčky a kurháče nai těch 50 když sou ostřejší, ale s bídou 30 >😁 >😁 >😁
Jo, jasne, kazdy kdo kritizuje nejakou drahou vec to dela ze zavisti protoze na ni nema, jasne >😁 :yes😒br />
Poradny chlap si koupi Defendera nebo treba i ten Gelandewagen a ne tohle negersky bling bling monstrum, nemluve o tom ze jestli jses v realnem svete stejna * jako tady tak ani sebelepsi auto z tebe chlapa fakt neudela.
Poradny chlap si koupi Defendera nebo treba i ten Gelandewagen a ne tohle negersky bling bling monstrum, nemluve o tom ze jestli jses v realnem svete stejna * jako tady tak ani sebelepsi auto z tebe chlapa fakt neudela.
A co ti na tom přijde hloupého, uberwagenisto?
Chceš nám tvrdit, že autobus pro maminy jak se Q7 přezdívá - s dehtovým 3,0 TDI co váží milion tun a je vyšší pomalu o metr bude na okreskách rychlejší jak to CTS, který je navíc 4kolka?
Seš tak hloupý nebo to ze sebe jenom děláš?
A dotyčný se opravdu nekochal, jen se víc jak 60kou bál tu zatáčku projet, pak se mě snažil dohnat na rovině, ale to už neměl šanci >😁
Chceš nám tvrdit, že autobus pro maminy jak se Q7 přezdívá - s dehtovým 3,0 TDI co váží milion tun a je vyšší pomalu o metr bude na okreskách rychlejší jak to CTS, který je navíc 4kolka?
Seš tak hloupý nebo to ze sebe jenom děláš?
A dotyčný se opravdu nekochal, jen se víc jak 60kou bál tu zatáčku projet, pak se mě snažil dohnat na rovině, ale to už neměl šanci >😁
Pár Audi Q7 a Mercedesů XL už sem v zatáčkách s Cadillacem CTS předjel a ten má o 300 kg víc jak to Camaro >😁
Tak bych si být tebou tak moc nefandil protože to Camaro má o tunu méně jak to Bentley, je daleko nižší, krásně placaté a na hladkém asfaltu sedí výborně, Shelby je ještě o parník dál >😁
Tak bych si být tebou tak moc nefandil protože to Camaro má o tunu méně jak to Bentley, je daleko nižší, krásně placaté a na hladkém asfaltu sedí výborně, Shelby je ještě o parník dál >😁
Kamaráde , projeď se v Bentayge a potom mluv, není to nejkrásnější auto na světě, ale je to nejhezčí SUV z tohoto článku a řídit ho je narozdíl od Escalády skvělý zážitek, Escaláda je ***, škaredá velká krabice pro ***y, která neumí zatáčet, s Escaládou si musíš před zatáčkou přibrzdit na 50 km/h a potom zatočit a Bentayga to zvládne v kilu a ani nemrkne, vzpamatuje se
Americká auta na Evrospkých silnicích, to je absolutní nesmysl,
Pro Evropu Focus
Pro USA Mustang
A ta tvoje Eskaláda, nebo jak se tomu nadává je úplná hovadina a nesmysl na nic
takové malé přirovnání, chytrý to pochopí, *** se bude hádat
Pro Evropu Focus
Pro USA Mustang
A ta tvoje Eskaláda, nebo jak se tomu nadává je úplná hovadina a nesmysl na nic
takové malé přirovnání, chytrý to pochopí, *** se bude hádat
kdybych poslouchal jenom HIP HAP HOP, beru Escalade a parkuju přes dvě stání, no co aspoň otevřu ty obrovský dveře,
jako Brit beru Range Rover co jiného
jako Evropan 😜eru Bentaygu, vím že G je v terénu mnohem lepší, ale s Bentaygou se dostanu kam potřebuju, nepotřebuju hardcore off- road, když se ale s Bentayga dostanu na okresku , to je panečku zážitek a na dalnici vynikající
jako Brit beru Range Rover co jiného
jako Evropan 😜eru Bentaygu, vím že G je v terénu mnohem lepší, ale s Bentaygou se dostanu kam potřebuju, nepotřebuju hardcore off- road, když se ale s Bentayga dostanu na okresku , to je panečku zážitek a na dalnici vynikající
Jenom *** bude jezdit v Bentley TDI kadla kadla kadla, navíc s motorem co má Audi, nic proti Audi, ba právě naopak, ten Dieselový motor to je fakt unikát, krouťák 900 nm od 1000 otáček 2 turba a kompresor, to je Dieselový bestceler, ten motor je skvělý
Jenom nevím který *** vyplácne milión a půl navíc za to že ten motor má v Bentley
Proto jedině Benzínové Bentley
nebo Dieselovu SQ7 , případně benzínovou Q7
Ale dieselové Bentley to je výsměch a urážka, bezohledu na to jak ten skvělý Dieselový motor je, jde o princip a exclusivitu značky Bentley
Jenom nevím který *** vyplácne milión a půl navíc za to že ten motor má v Bentley
Proto jedině Benzínové Bentley
nebo Dieselovu SQ7 , případně benzínovou Q7
Ale dieselové Bentley to je výsměch a urážka, bezohledu na to jak ten skvělý Dieselový motor je, jde o princip a exclusivitu značky Bentley
Vzhledem k tomu co máš ve znaku mě to nepřekvapuje
Já k tomu jenom dodám, že není nic hloupějšího než Americké Auto na Evropských cestách, s Autem co je široké jak autobus jezdit v městských uličkách a provozu je na Mašlu, je to kvalitní a bytelné auto, které má smysl v USA kde je benzín skoro zadarmo, takže člověk neřeší že jezdí průměrně za 20 a rovné široké dálnice, kde jezdit s autobusem je v pohodě, Escalade v Evropě je ***izmus
Range je lepší volba je užší a mnohem civilizovanější, ale i tak bych si ho nevybral
Já k tomu jenom dodám, že není nic hloupějšího než Americké Auto na Evropských cestách, s Autem co je široké jak autobus jezdit v městských uličkách a provozu je na Mašlu, je to kvalitní a bytelné auto, které má smysl v USA kde je benzín skoro zadarmo, takže člověk neřeší že jezdí průměrně za 20 a rovné široké dálnice, kde jezdit s autobusem je v pohodě, Escalade v Evropě je ***izmus
Range je lepší volba je užší a mnohem civilizovanější, ale i tak bych si ho nevybral