Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

10 nejočekávanějších novinek roku 2017

84 komentářů

ten nejkrásnější
KIA GT má být konkurencí folcváfgnu arton či jak, ale nikde ho nevidím v premiéře na tento rok. Tak kak je to?
Futurista
Tak neni to poprve, co se na ACZ pise o autech,ktere jsou konkurenci pro VW, jake svet nevidel... 😄
HardyG
Si robíte srandu? Tak Daciu alebo Hjondee tam dáte ale Insigniu tam nedáte? Nechápem...páni redaktori, upravte to...
Futurista
Tak Insignia tam byt asi mela. To je moooc hezky auto. Ale tech aut mohlo byt vic. Osobne jsem zvedavej i na novyho Koleose.
holden_holden
on nekdo ceka na insignii kdyz ma prijit boleslavskej hnuj jeti?
removed
Chlape... To je furt dokola. Je cas zmenit styl. Delej samozrejme co se ti zlibi, ale tvoje poznamky maji opacnej efekt, nez ktery bys rad.
Arese
Přesně tak, Holdene, už je to tvoje antiboleslavské "hnojení" poněkud únavné, stereotipní a zavání čirým zoufalstvím.. ;-\
Emel
Jak víš jakej efekt by rád? Pokud chce být za největšího vometáka v diskusi, tak se musí otáčet, protože v poslední době se tu vyrojilo pár dalších kandidátů...
Ozzman
No, myslím, že Holden si drží stále velmi silnou pozici >😁
removed
jojo...
removed
😄
3_diamanty
mame asi kazdy ine... kazdy sa tesi alebo je zvedavy na nieco ine viac alebo menej a ma svojich favoritov....

ja som najviac zvedavy asi na tu kiu GT ale aj na ten cross od mitsubishi v ktory som uz ani nedufal..... tak uvidime... podla mna sa mame na co tesit... lebo takmer kazda znacka chysta nejake tie novinky pre rok 2017 od alfy az po volvo... uz len si na ne pockat
Arese
Ve výčtu novinek segmentu B vám chybí nový Seat Ibiza! 😲
3_diamanty
aj nove polo bude... aj nove rio picanto... ignis swift.. ale nemozes tu mat vsetko... kazdy mame svoju 10-tku favoritov... mozes ju kludne napisat ... ja svoju mam tiez... a na prve miesto davam celkom jasne kiu GT ... taketo auto so ozaj nepredstavuje kazdy den.... a toboz nie od kie 😉 ... pre kiu je to mozno aj auto desatrocia ... uz nech je nedela... a zacne detroit :yes:
_Karel_
V jakém "výčtu novinek"? On tu nějaký je? Já vidím seznam 10 aut, na která se redakce nejvíc těší.
kuny
... to je pravda, ale pak v poslednim odstavci je uvedeno velke mnozstvi dalsich modelu, ktere se maji letos objevit. no a nektere celkem dulezite (a to myslim hlavne prodejne) kousky jim tam chybi... cimz auto.cz samozrejme nevybocuje ze sveho standardne povrchniho stylu prace 😉
_Karel_
Sákra, máš pravdu, omluva Aresemu.
Arese
Omluva se přijímá! 😉
kuny
... no jeste aby ses cukal >😁
Floyd
:yes:
qp
Nová? Vždyť ještě nedávno se tu psalo, že Ibiza končí.
Arese
To se ti asi něco zádlo, ne? Takovou blbost snad žádný redaktor nemůže vypustit! 8-s :no:
qp
O ST se psalo na autoforu, nejde přidat odkaz.

Ale stačí zadat do googlu konec Ibiza a asi 4. odkaz

HB pohledám 😉

Tak se jedná nejspíš pouze o ST. Omlouvám se za částečnou fabulaci. Blbě jsem si to zapamatoval (bral bych ji totiž jen v kombíku). >😁
Arese
Přesně tak, jedná se pouze o kombi verzi ST! Člověče ty bys Seatu klidně zabil hned jednu z jejich dvou nejdůležitějších modelových řad! 😄
Floyd
>😁 :yes:
jupo
To si asi robia srandu,a nielen u Dacie. Práve včera som testoval Hondu Odyssey a dal som si záležať práve na tej tretej rade. Môžem prehlásiť že nastupovanie je trochu krkolomné ale inak sa sedí úplne v pohode. To auto ale meria na dĺžku 515 cm, čiže nejakých 65cm dlhšie ako Duster. Aby auto malo skutočne využiteľnú tretiu radu, musí merať minimálne 5 metrov, inak to nedáva zmysel.
kuny
... neboj, tu treti radu u dustera bude tvorit dvojice popelarskych stupacek >😒]
3_diamanty
prave na ten reti rad v dusteri som zvedavy lebo outlander ma necelych 4,7m ale ta jeho tretia rada je uz ozaj len pre deti aj to nie zrovna nejakych dlhanov teenagerov... a ked duster ma mat este o 20 centi kratsiu kasnu tak ani nechcem vediet ako to tam vzadu bude vyzerat... nic v zlom ale obavam sa ze ten treti rad bude skor hrat ulohu na papieri ako v reale ... no schvalne skuste si to 4,5m sportagu dat este tretiu radu.. ved hadam ani nie je kam... to musia byt maximalne nudzovky uz aj pre deti
kuny
treba u dacie zrusi standardni druhou radu sedadel a pak se tam ta treti uz vejde, ne? nebud tak prizemni 😉
Arese
Aha, takže to by pak byl koncept 2-3+2! >😁 >😁 >😁
kuny
... mne je to ve skutecnosti uplne fuk, co chce delat dacie s dusterem, takze tady jen tak priblble tlachan. 😉
3_diamanty
ty asi myslis jazdu na sposob hightowera ze 😉
kuny
ne, ten vyhodil prvni radu 😉
3_diamanty
vidis..... tiez pravda... jasne
Redmex
V Kii Sorento som sa do tretej rady zmestil aj so svojimi 190cm, dokonca to nebolo horsie ako 2. rada v segmente B a to ma "len" 4.85m. Jedina nutnost bola posunut druhu radu vpred, ale stale sa tam dalo normalne sediet.

Ono realne je 7 miestny interier skor pre 2 dospelych + deti, takze tie sa mozno napchaju aj do Dustera, ale batozina bude musiet na strechu...
stréc od piva
a kde je Fiat Tipo Kombi? ten podle mne bude zajímat nejvíce čtenářů a ne nějaké hogo fogo auta pro vyvolené
_Karel_
Přesně! Taková Fiesta, nebo i30- koho zajímají? Multimilionáře?
Tipo je novinkou za 2016, ne 2017. Kombi na tom nic nezmění, pořád to bude Tipo.
Ozzman
i 30 tě zajímat může, ale stejně na ACZ máš smůlu, protože je redakce na černé listině >😁
3_diamanty
tipo kombik je defakto len ina karosarska verzia uz znameho tipa..... ide o to ako sa to berie... lebo niekde sa za novy model povazuje aj decentny facelift.... dnes uz si v tomto nevyberies 😉

ale ano.. tipo kombik bude rozhodne novinka na aku uz mnoho zakaznikov caka.. mna by potesil rozbeh predaja modelu pajero sport v eu.... snad k nam uz konecne pride 😉 😒
Arese
Přesně tak, Tipo SW bude pro řadu Čechů (jejichž automobilové obzory ovšem nekončí v Mladé Boleslavi a v Nošovicích) novinka roku! 😄 :yes: :yes: :yes:
Sumi2000
Tipo mne taky zajímá , jako fanda Fiatu se s ním projedu rád.
qp
Nechci redakci radit, ale 10 je žalostně málo. Kdysik se psalo alespoň 25, ale toto? To i váš druhý web toho napíše víc. ;-\

Jinak určitě většina čtenářů už jistě netrpělivě čekají na novou osmu a stelvio... když už ho mají objednané. :no:
Floyd
25 by už bylo moooc práce. >😁 >😁 >😁
kuny
... asi nejaky uplne bezvyznamny kousek, ze na nej redakturek zapomnel 😉
removed
Je zminena. Kratce v odstavci o Kia GT. Nicmene si myslim, ze ji mohla byt venovana vetsi pozornost.
kuny
taky dobry, kdo by ji byl hledal v odstavci nadepsanem kia gt. jelikoz jsem cetl jen ta auta, ktera me zajimaji, a kiu gt preskocil, nevsiml jsem si toho. :yes:
3_diamanty
ako je mozne kiu GT len tak preskocit 😉 .. ze se nestydis >😁
kuny
nestydim >😒]

... bych preskocil treba i golfa gt nebo kterekoliv takoveto prditko ve verzi gt, protoze me proste tahle kategorie aut nezajima... a jako schovat insignii ke kie gt, to chce silnou porci novinarske demence.
3_diamanty
ale napriklad koleos by som tam cakal skor ako yetinu ... ale nie je to moj vyber samozrejme 😉 ....

insignia bola spomenuta s dorazom na strednu triedu aut pri kii GT.. ale do osobitneho vyberu sa asi fakt nevosla... co je vcelku prekvapko.... ale kazdy ma svojich favoritov aj svoj rebricek... priznavam ze mna napriklad tesla 3 nechava chladnym a nebola by v mojom rebricku 10 najocakavanejsich aut pre tento rok .... pritom je to velka a vyznamna novinka a pecka auto co nepopieram... ale jednoducho kazdy mame ine priority a inych favoritov.... takze netreba to brat zase nejako uzkostlivo ak v clanku clovek nenajde toho svojho favorita... fakt tych noviniek bude aj tento rok zase dost... to by musel byt clanok na 4 strany
removed
Presto co pises by "vzhledem k povedemu vzhledu" mela zaujimat pozici mezi deseti neocekavanejsimi novinkami.
3_diamanty
tak v mojom rebricku by insingnia bola..... kdesi na 5-6 mieste 😉 ....
removed
Priznavam, ze ja ji radim na prvni misto zajmu ( protoze jsem majnstrejnovej typ) 😄
3_diamanty
ved ja tiez a preto davam na prve miesto mojho rebricka kiu GT ... aj ked je jasne ze nejake tie premiove kusky budu lepsie.... mna ale viac zaujimaju prave tie "beznejsie" znacky ... kia... suzuki... toyota... honda a podobne
removed
Rejpnu si... Jedna znacka ti tam chybi >😁 >😁
3_diamanty
asi narazas na dvojite W 😉 .... ver ci never.... niektore modely sa mi vzdy pacili... vw corrado bolo uzasne nielen na svoju dobu ale je legendarne dodnes...... take vw polo sami pacilo vlastne vzdy ... a chvalil som aj novy passat za vizaz to si mozes vyhladat kdesi v clankoch a testoch o novom passate ... jasne nepopieram... niektore modely su skratka "nuda" ale na rozdiel od fordu ktory mi povedzme nikdy neucaroval ani neprirastol k srdcu ma vw niektorymi modelmi vie uputat ... aj touareg je fajn podla mna zaujimavy ...novy tigi mi uz tak pekny nepride .. a ano teraz si spominam.. hodne som chvalil aj novy golf sportsvan to si mozes najst tiez 😉 ...

vw ma vseobecne dost nudne vozy ale niektore ma ozaj dizajnom vydarene ... aj up po facelifte som chvalil... fakt to uz s tou novou palubkou s vacsim otackomerom dotiahli tam kde to podla mna malo byt uz davno ale hlavne je ze uz su tam...

no nic no.. za par dni som koncernak.. co narobim... 😉 .. lebo o tyzden by auto uz malo byt doma... ( streda stvrtok predpokladam pojdem po neho najskor )
kuny
ale tak mne je uplne jedno, ze insignia neni v top 10. akorat jsem ji nevidel ani "dole" ve vyctu, tak jsem udivene reagoval. kupodivu (jak me vyvedl z omylu skyactive bla bla - sorry ale mas to moc dlouhy 😉 ) tam ta insignia je vzpomenuta, ale ase na uplne nestastnem miste. no co, s intenetovym denikem nezatopis 😃.
removed
Jojo, manzelka to taky rika >😁
kuny
presne :yes:
webpaja
Pro trh v ČR je rozhodně důležitější Yeti než Koleos. Tomu se nedivím.
Emel
To si asi pleteš... Kia GT není žádná mutace Optimy nebo Ceedu, ale samostatný model, se silným benzínem a pohonem na zadek.
kuny
No vidíš, tak si to pletu, ale ani tak to není auto pro mě 😉 ... a to přiřazení insignie do tohoto odstavce to nijak nevysvětluje, ne?
Redmex
To robis velku chybu, ze Kiu GT ignorujes. Velke "coupe" s 300 konmi a pohonom zadnej napravy, je nieco co urcite stoji za pozornost. Ak teda nelovis v kategorii od Bentley vyssie 😉
kuny
Viz. výše; v kategorii Bentley rozhodně nelovím. Se svým rozpočtem a velkou rodinou jsem rád za mainstream 😉
Redmex
Jasne, ale zase, clovek nemusi mat na auto peniaze (resp. ochotu ich na auto minut), aby ho zaujimalo 😄 Bude to velmi pekne ozvlastnenie mainstreamu a mozno ani nie tak drahe. Snad 😄
memorex31
Insignia je kde?? 8-s
Chystate sa pokracovat v objektivite? >😁
Ozzman
Hlavně, že je tam nějakej paskvlil SUV od VW, které bude jen jako koncept 😐
nitram9
Nové VW Polo bude taky 2017, nebo se pletu?
praděda7
mě stylingem silně připominá Datsun 240k a 200SX, které se v 70/80 létech prodávaly v Austrálii.
Sumi2000
Tak to bude bomba... :yes:
Těším se na něj..konečně má Alfa SUV.
Arese
No první zahraniční testy mluví o Steviu v naprostých superlativech a očekává se, že se bude prodávat v mnohem hojnějším počtu než Giulia. (tedy ne že bych z té druhé věty měl kdovíjakou radost... 😲 ). Alfa už ale potřebuje konečně aspoň trochu vydělávat, vývoj Giorgia prý stál hotový majlant... :-!
webpaja
Kdo s ním už jezdil?
Arese
Brtiští a němečtí novináři, nažhav Google a You Tube! 😉
webpaja
Žádná změna, ještě ji nikdo z novinářů nejel. Pokud máš odkaz, pošli ho.
Provocateur
Pochybuji, že Alfě nějak výrazně pomůže SUV za min. 1 mil. Kč. K tomu potřebuje nové kompaktní SUV a novou konkurenceschopnou nevykulenou Julču.
Arese
Nová, "nevykulená" Julča (dokonce se zadním pohonem) by měla následovat v r. 2018! 😄
Sumi2000
To by mohla být také bomba.. 😄
IcePickLodger
...o novej Dacii Duster obrazok Sandero Stepway?? teda nie ze by ma zrovna tato novinka nejak zaujimala, pytam sa len pre poriadok :-!
admin badge
Renata (Auto.cz)
dobry den, omlouvam se za chybu, obrazek je vymenen
maxi!
ja sa tesim na medveda E coupe, ale som zvedavy aj na Discovery, Stelvio a ze cim nas prekvapi sportova KIA? :-!
Redmex
Pre mna okrem spominanej Kie GT je velmi ocakavanym modelom Alfa Romeo Gulia Sportwagon. Bude to jeden z favoritov na dalsie auto 😄 Tiez sa cudujem na to, ze uplne vynechali Opel Insigniu a mal by sa predstavit aj novy Peugeot 508. Dalsie zaujimave modely pre mna budu i30 fastback, ak bude dost velka a k dispozicii so silnym benzinom, tak to moze byt zaujimava alternativa, tiez uvidime ako sa podari facelif Peugeotu 308 (GT), ak zlepsia ergonomiu, tak tiez nebude marnou volbou. Este vacsiu radost by mi urobili ak by prislo GTi ako kombi, ale to sa asi nestane >😒]
removed
jen doufám, že tu 508 nezabijí i-kokpitem...
... a malým volantem na klíně.
webpaja
Doufej, ale radši ne moc >😁
removed
Když ten Peugeot umí v poslední době opravdu designově zajímavá auta a i když je dnešní 508 výběhovej model, je prostě stále hezkej. Hezká je i 308. Pak ale do toho sedneš a zjistíš, že si nemáš jak sednout, volant je malej (u té 30😄... ale co zrovna tobě budu vykládat. Vždyť víš.
Arese
508 je sice mnohem lepší, než katastrofálně nepovedená 407, ale vizuální přitažlivosti 405 a 406 nedosahuje ani náhodou! (bohužel). 😲