Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
JohnST
5
No korejcom sa snaha upriet neda. >😒] :-!
Lojza11
7
jo, jo snazi se hodne. desing za me za 1. Ale asi bych korejce nekoupil do baraku
Th0r
4
A korejskej telefon nebo TV jo?
Lojza11
6
telefon bych s karou nesrovnaval.
vabis
8
Junde nebrat !
Futurista
Tak ta cena je hodně sebevědomá. Ale jen do tý doby, kdy si člověk přečte seznam výbavy. Takže to je moooc dobrá nabídka.
A malinko si rejpnu: když vezmu, za kolik se prodává základní holátko s výbavou souseda z Boleslavi... >😁 Ale zas má čtyři voči. Kdo má víc???
A malinko si rejpnu: když vezmu, za kolik se prodává základní holátko s výbavou souseda z Boleslavi... >😁 Ale zas má čtyři voči. Kdo má víc???
Souhlas. Taky jsem si na první pohled řekl, jestli se nezbláznili, a na druhý pohled (výbava) je to velmi slušné.
Vybava je velmi podobna prave konciacej verzie i 30. A ta sa predavala v kombi s metalizou, 1,6 88kW atmosferou za cca 360. Vykonejsia verzia GDI sa dopredava za podobnu cenu a s este bohatsou vybavou. Ked si pripocitam doplatok za kombi a metalizu tak cena novej i30 bude cca 430. Takze na pomery Hyundaiu je cena dost sebavedoma. Predpokladam ale, ze to pojde casom dole a pribudnu aj pakety vybav.
Cena okolo 360 by bola fajn, ale kedze zakladna Octavia pod 400 nie je, tak Hyundai tiez nemusi tak tlacit na pilu.
Cena okolo 360 by bola fajn, ale kedze zakladna Octavia pod 400 nie je, tak Hyundai tiez nemusi tak tlacit na pilu.
Elixir, problem je v tom, že na Slovensku je Hyundai drahší. ;-\
Pejsek s kočičkou vařili dort 😄 Utratili všeeechny peníze, namixovali tam to a ono 😐 A nepřál bych vám děti vidět to, jak byl pejsek tuze smutný 😒 ale kočička, ta se zesr*ala z podoby, jak je bolelo bříško z korejského panoptika 8-s … snad jednou dostanou dort od hodných lidí :😉
Čo ti ja viem, súčasný model v dizli, kombi, metalíza, elektr. .7 stupňov.DCT 15625€, nový....Kupoval som 5/2016.
Podľa mňa je vždy trošku mimo porovnávať cenu končiaceho a nového modelu. Vtedy každá automobilka vypredáva za supervýhodné ceny, zväčša však skladovky v nejakej výbave a vyberáš si len farbu. >😁
jo a kde má stará i30 třeba aktivní asistent pro jízdu v pruzích, varování před čelním nárazem ,automatické přepínání potkávacích a dálkových světel ,full-LED světlomety atd . a stará verze i30 kombi 1,6 GDI weekend design s metalízou stojí okolo 405 tis. takže si nejdříve zjisti jak to je doopravdy a potom něco komentuj ...
Zajdi si do Hyundai a spytaj sa na cenu i30 pred tym ako budes nieco komentovat. Stara i30 kombi, GDI (99kW) Weekend + Design + metaliza + zimne pneu za cca 370.
Navyse Full LED predne svetlomety, kombinovane zadne LED, samosmievajuce spatne zrkadlo a auto klima je v novej i30 v balicku za priplatok 40 tisic. V starej okrem prednych Full LED je to vo Weekende v cene. Stara i30 nema dazdovy senzor a prepinanie dilakovych, ma len automaticke zapinanie svetiel a teda nema ani kontrolu jazdy v pruhoch, ale v ramci medzigeneracnej zmeny je jasne, ze to auto by malo byt lepsie a vybava z drahsich modelov sa bude posuvat na nizsie modely, najma co sa tyka bezpecnostnych prvkov. Neznamena to ale, ze musi byt automaticky drahsie.
Navyse Full LED predne svetlomety, kombinovane zadne LED, samosmievajuce spatne zrkadlo a auto klima je v novej i30 v balicku za priplatok 40 tisic. V starej okrem prednych Full LED je to vo Weekende v cene. Stara i30 nema dazdovy senzor a prepinanie dilakovych, ma len automaticke zapinanie svetiel a teda nema ani kontrolu jazdy v pruhoch, ale v ramci medzigeneracnej zmeny je jasne, ze to auto by malo byt lepsie a vybava z drahsich modelov sa bude posuvat na nizsie modely, najma co sa tyka bezpecnostnych prvkov. Neznamena to ale, ze musi byt automaticky drahsie.
a znovu vidím, že tomu nerozumíte vy .
1. reagoval jsem na tvůj výlev, že vozy mají stejnou ( podobnou ) výbavu, což sis sám popřel tímto příspěvkem...
2. v hyundai jsem byl zrovna včera cena i30 kombi v akci 1,6 GDi weekend + design + metalíza je cca 400 tis. to že vám někdo dáva slevu na úvěr nebo něco nemůžete brát jako pravidlo ....
3. i stará i30 má deštoví senzor , tím se zase dokazuje že o tom nic nevíte
4. takže přibližně za příplatek cca 60 tisíc ( 40 rozdíl ceny a 20 rozdíl ceny kombi )máte FULL LED světla , hlídání únavy , hlídání v pruzích , autonomní nouzové brždění, více vysokopevnostní oceli, turbo motor , plovoucí multifunkční displej s navigací, couvací kamerou a hlavně nový model - což mi přijde velice levné podívejte se na jiné značky.
1. reagoval jsem na tvůj výlev, že vozy mají stejnou ( podobnou ) výbavu, což sis sám popřel tímto příspěvkem...
2. v hyundai jsem byl zrovna včera cena i30 kombi v akci 1,6 GDi weekend + design + metalíza je cca 400 tis. to že vám někdo dáva slevu na úvěr nebo něco nemůžete brát jako pravidlo ....
3. i stará i30 má deštoví senzor , tím se zase dokazuje že o tom nic nevíte
4. takže přibližně za příplatek cca 60 tisíc ( 40 rozdíl ceny a 20 rozdíl ceny kombi )máte FULL LED světla , hlídání únavy , hlídání v pruzích , autonomní nouzové brždění, více vysokopevnostní oceli, turbo motor , plovoucí multifunkční displej s navigací, couvací kamerou a hlavně nový model - což mi přijde velice levné podívejte se na jiné značky.
- vybavy v starej a novej verzi su podobne, to je fakt. To, ze nie su identicke je snad normalne.
- cena okolo 370 tisic je tiez fakt. Staci si obvolat niekolko predajcov a zistit aktualnu predajnu cenu.
- ano, teraz som sa pozeral na aktualnu pounku a v pakete Festival je aj dazdovy senzor. To, ze sa trochu meni vybava a pakety je normalna vec. Predtym bola v pakete Weekend parkovacia kamera, ktora z neho po case vypadla. Nie kedzy predsa studuje vybavove pakety kazdy den.
- pri cene starej i30 kombi s metalizou je cena cca 370 tisic. Ak chces do novej i30 Full LED, 8" displej s navigaciou alebo auto klimu (ktoru mimochodom stara ma uz od Weekendu), musis pripaltit za paket Plus 40 tisic. Takze cena za kombi s metalizou (17 000) a vybavou, ktoru uvadzas, bude niekde na 477 tisic. Co je o 107 tisic viac ako stara i30. A to bude mat nova verzia stale len maly turbomotorcek, co beriem skor ako negativum. Aj keby si zlavu nedostal a cena starej i30 bola 400 tisic ako uvadzas, stale bude rozdiel 77 tisic v neprospech novej i30.
P.S. Ja nikde netvrdim, ze nova i30 je zle auto. Ale vybava nie je vsetko a myslim, ze cena je dost sebavedoma a mohla byt nizsia.
- cena okolo 370 tisic je tiez fakt. Staci si obvolat niekolko predajcov a zistit aktualnu predajnu cenu.
- ano, teraz som sa pozeral na aktualnu pounku a v pakete Festival je aj dazdovy senzor. To, ze sa trochu meni vybava a pakety je normalna vec. Predtym bola v pakete Weekend parkovacia kamera, ktora z neho po case vypadla. Nie kedzy predsa studuje vybavove pakety kazdy den.
- pri cene starej i30 kombi s metalizou je cena cca 370 tisic. Ak chces do novej i30 Full LED, 8" displej s navigaciou alebo auto klimu (ktoru mimochodom stara ma uz od Weekendu), musis pripaltit za paket Plus 40 tisic. Takze cena za kombi s metalizou (17 000) a vybavou, ktoru uvadzas, bude niekde na 477 tisic. Co je o 107 tisic viac ako stara i30. A to bude mat nova verzia stale len maly turbomotorcek, co beriem skor ako negativum. Aj keby si zlavu nedostal a cena starej i30 bola 400 tisic ako uvadzas, stale bude rozdiel 77 tisic v neprospech novej i30.
P.S. Ja nikde netvrdim, ze nova i30 je zle auto. Ale vybava nie je vsetko a myslim, ze cena je dost sebavedoma a mohla byt nizsia.
Když to porovnám s cenou škodovek, kde je nulová výbava a za každou pitomost se připlácí tak to není u I30 nejhorší cena. Stejně si myslím, že i cena později půjde dolů v rámci akcí. Spíše mě mrzí, že i Hyundai už dává do svých aut tříválce. Copak tohle nikdy neskončí a možná i bude hůř. Vždyť to je děs jak automobilky stále dávají pod kapotu takové hrůzy viz Fabia.. Desingově se mi I30 libí a neměl problém bych si toto auto pořídit domů, ale s lepším motorem. Např: s GDI jsem jezdil a tento motor mi přišel jako velice dobrý až na trochu utlumenější dynamiku.
Já ti nevim, pořád je to Hyundai a hlavně další Hatch z mnoha. Design je tuctový a bohužel benzín je zas jen oturbenej 1L 3hrnek, což je neštěstí dnešní doby. Fakt nevím, kam na to ti motoráři chodí. Kdo chce mít v nižší střední benzínový 3válec? Fakt nevím ;-\
Kdo? Všichni výrobci = je to levnější a těch 80-100 kW tříhrnek hravě dá. Lepší už to nebude = tvrdě se šetří i o třídu vejš 😐
Ale jo, věřím, že do ten výkon dá, nicméně je to děsný pocit mít v autě motor ze sekačky. Už např 1.4TSi v nižší střední je na přední nápravě dost lehký a trakce na sněhu není nic moc, co teprve 1L 3 hrnek. Pokud bude pořád na výběr, zůstanu u 4válců 😉
Jak dlouho? 😉
Dokud to půjde 😄 ,Nové auto budu řešit někdy na konci roku - MPV, benzin ideálně 1.6T+ a budu mít zas na 5-6 let klid >😁
No právě = dokud to půjde. Trend je jasnej a žádná automobilka neni výjímka
No trochu Mazda 😄
No trochu Mazda 😄
Tak já pořád potřebuji MPV se 3mi místy vzadu, takže MPV musí mít sílu a zatím mi z toho nejlíp vychází Zafira 1.6T 170k/200k, navíc je po FL, takže ještě 2 roky vydrží v prodeji. Pak je tu Touran 1.4/1.8TSi, C4GP s 1.6AT se 165k a tím jsem asi skončil z výčtem.
Pak už budou jen Crossovery s 3x turbeným 1L 3 hrnkem >😒]
Je to sice OT příspěvek, ale jsem zvědav co za motory bude ve třídě malých aut? 0.6 2hrnek s 2 turby? 😢
Pak už budou jen Crossovery s 3x turbeným 1L 3 hrnkem >😒]
Je to sice OT příspěvek, ale jsem zvědav co za motory bude ve třídě malých aut? 0.6 2hrnek s 2 turby? 😢
S-Max už bude asi cenou trochu mimo rozpočet čo?
Aktuálne som tiež v podobnej situácii, ale THP od PSA už nikdy viac (P500😄. A s tou silou som už opatrnejší, lebo 170k predstavuje u nás 530€ a 200k potom 870€ registračný poplatok (už po znížení od 1.2.2017). To jednoducho tomuto štátu (politikom) nedám, takže bude stačiť aj Zafira 1.4T/103kW, aj keď by som preferoval niečo kratšie (do 4,5m). Touran som odpísal po nahliadnutí do cenníka - príplatková výbava skvelo sekunduje registračným poplatkom...
Tomu rozumím, já jsem s THP celkem spokojený a ikdyž mám už za sebou jednu dekarbonizaci a po 70tis km vyměněný rozvody, nebál bych se ho vzít znovu. Jenže je jen s automatem. Ohledně toho registračního poplatku na SK ti naprosto rozumím. Touhle optikou bych to bral stejně 😉
Rozvody 40k, 80k a 100k, ďalej pri 115k celý motor, avšak kvôli spotrebe oleja (asi karbonizácia - servisy po 30k/2 roky ten motor spoľahlivo zabili, teraz radšej chodím po 20k/1 rok + čistič každých 7k5 podľa návodu). Konštrukčná chyba rozvodov však nebola odstránená. Aktuálne pri 145k to má opäť po naštartovaní za studena zvuk horší ako pokazený diesel, ale zas ma to auto nikdy nikde nenechalo (zatiaľ). Inak všetko riešené v rámci predĺženej záruky (fakt dobrá investícia), ktorá však už uplynula...
103 kW by mohlo byť do pohody. Moje predchádzajúce MPV malo 106 kW dieslových, ale vážilo 2,2 tony. Zafira je o dosť ľahšia a s benzínom aj tichšia. >😁
Taky jsem si říkal, než jsem vyzkoušel a změnil jsem názor. Ale platí - není tříválec jako tříválec...
No jo, ale i30 není Mini 😉
Jasně, ale opět - počkal bych, až si to budu moct vyzkoušet. I Forďácké tříválce jsou taky OK 😉
Speje to k tomu, že kategória fotríkov už nebude mať šancu jazdiť na hladkých benzínoch, ale len na 3-válec turbíčko! ;-\ ;-\ ;-\
Lidé, kteří kupují Hyundai, o autech moc neví a nezajímá je, co je pod kapotou. Pár takových kolem sebe znám. Ti koupí cokoliv.
Prostě "jen uživatelé" to neřeší 😉
Asi tak. Kráčame ku tvrdému kapitalizmu, kde ľudia budú musieť riešiť hlavne existenčné problémy a mať iné priority, ako sa zaoberať autami. 😉
Panebože to jsou zase apokalyptické řeči. Prostě někdo auta neřeší. Tak jako já třeba vůbec neřeším počítače a mobilní telefony. Do háje s tím kapitalismem, kdybych nemusel řešit hypotéku, mohl jsem si nastudovat něco o Androidu a 4jádrových procesorech :-!
Odkazy z Autofora sou tu blokovaný takže jen přepis = zrovna ve spolehlivosti motorů je na tom Hyundai sakra dobře = Je 5. z 39. Takovej Volkswagen je 31.
Hnujdajaky jsou předražené vraky od skupiny obchodníků s teplou vodou. Děkuji , už nikdy vice!!! :no:
to tvoje konšatovanie by sa ale dalo zovšeobeniť na väčšinu v dnešnej dobe nakupujúcej nové auto naprieč segmentami a značkami nemyslíš?
Magister celkom by ma zaujímalo,akej farby máš to svoje Bugatti? Lebo autá rozlišujem len podla farby. 8-s
Malinko si rejpnu... porovnávat i30 a Octavii je trochu mimo, to jen Hyundai se chce rovnat, ale rozdíl kolem 30cm na délce auta, sorry, ale to se musí někde projevit. ale holt někdo chce jen rejpat
Myslím, že příští rok uvidíme, jestli bude prodávanější i30 nebo to holátko od souseda z Mladé Boleslavi.
Myslím, že příští rok uvidíme, jestli bude prodávanější i30 nebo to holátko od souseda z Mladé Boleslavi.
Holátka od Boleslavi kupují firmy, takže se dá předpokládat, že i30 nejprodávanejší nebude... no a nuzný čecháček potom ty olítané plečky kupuje v bazáčích za 150-200 klacků a vykřikuje na netu o tom, jakej je konkurence * a jak je Škodovka něco extra :-!
Taková malá, česká klasika... realita 😄
Taková malá, česká klasika... realita 😄
Sú to všiváci, tak ako mobilní operátori. Firemné/fleet nákupy pod cenu a marže potom zatiahnu bežní spotrebitelia! ;-\
qp
Skládal jsem si teď Rapida spacezpět a vyšel se slabším motorem a menší výbavou (úplně stejnou nenabízí) o víc jak 30.000,- dráž. A to nepočítaje, že je to starší a menší model (který by měl být výhodnější).
Octavii asi ani nemá smysl konfigurovat. Ta je zase větší a mnohem dražší.
PS: v předposledním odstavci nemá být "nebo", ale "a". Konečně už jen navigace nestojí 40.000,-.
Bezva a držím palce hjondé 😄
Octavii asi ani nemá smysl konfigurovat. Ta je zase větší a mnohem dražší.
PS: v předposledním odstavci nemá být "nebo", ale "a". Konečně už jen navigace nestojí 40.000,-.
Bezva a držím palce hjondé 😄
ta cena za takto vybavene auto v zaklade je ozaj vyborna.. 😉 .. ma druhej strane ale nezabudejme ze ide o limitovanu ediciu... v ramci uvedenia novinky na trh ... takze je mozne ze v lete si uz zaklad kupis drahsi a zaroven aj menej vybaveny .... ale inak samozrejme tato otvaracia ponuka je fakt ferova.....a hodne dobra.. hyundai to dnes uz na zakaznikov skratka umi a takato ponuka sa ozaj tazko odmieta .... zaroven treba povedat ze aj dizajnovo je to uz konecne pekne a solidne auto :yes😒br />
PS: a uz sa tesim na jeho testik >😁 😉
PS: a uz sa tesim na jeho testik >😁 😉
Vidim to presne naopak. Dizajn je nemastny neslany. Interier velmi diskutabilny. Vybava je horsia ako v dosluhujucej a lacnejsej verzi. Chcelo by to porovnat ako je na tom riadenie a podvozok s terajsou verziou. Turbo motor bude urcite sviznejsie ale ja by som dal prednost atmosfere 1,6 GDI, zial v novej nebude v ponuke. Cena je mozno nastavena tak aby terajsia verzia bola cenovo atraktivnejsia a vyprazdnili sa sklady.
atmosfera gdi bude chybat asi mnohym... rovnako ako aj 1,8 atmo v civicu... alebo 1,6 atmo v Suzuki SX4 S-Crosse s tym ale nic nespravime...
Tak nějak nevím lidi, jak vy ta auta používáte. Atmosféře bych dal jendoznaćně přednost, kdyź si auto chci užít na okresce, na okruhu, prosě když chci auto, které budu točit do otáček a budu ho chtíit trochu i ždímat. Ale nižší střední od Hyundaie? Na normální používání auta mi přijde turbo daleko vhodnější a příjemnější.
elixire je vidět že tomu moc nerozumíš , najdi mi kde má stará i30 aktivní asistent pro jízdu v pruzích, varování před čelním nárazem , automatické přepínání potkávacích a dálkových světel a FULL LED reflektory .... takže než začneš něco psát tak si to pořádně nastuduj , aby si ze sebe nedělal blázna ... za další má v sobě 53 % vysokopevností oceli .....
Přesně, navíc jak je u hyundaie zvykem, nová generace je opravdu o generaci lepší (jak technologicky, tak komfortem a bezpečností).
Ako som sa uz vyjadril vyssie. Stara i30 zase mala zase v cene veci, za ktore sa v novej priplaca. A kedze auto nie je len o vybave tak preto som pisal, ze by to chcelo porovnat jazdne vlastnosti. Nova i30 by mala mat ovela lepsiu odozvu riadenia napriklad.
popravde interier me prijde designove dost rozevlatej, a zajimave prvky te "predchozi" generace ji vzali, treba dvojici uloznych prostor pred radickou kde je na tu zadni pristup i ze stran je skoda ze nahradili tou uzaviraci prihradkou a jen s jednim zapalovacem, respektive jednou zastrckou 12V, zvik jsem si na ty 2 "policky" hodne rychle 😄
rapid? starší, menší a snad ve všem horší model. a to nejsem nějaký příznivec korejců.
A ještě k tomu dražší >😁 , no nekup to.
Octavia je už v základu dražší a s horší výbavou, ale je zase větší, proto se ten Rapid SB hodil lépe na porovnání (si myslím).
Octavia je už v základu dražší a s horší výbavou, ale je zase větší, proto se ten Rapid SB hodil lépe na porovnání (si myslím).
viděli jste vůbec někdy vedle sebe stát octavii a i30 kombi , to že má octávie mega dlouhý předek , ale pokud srovnáte čelní skla tak jsou vozy identické .... takže nechápu jak někdo soudný může i30 srovnávat s rapidem ....
Já ale nesrovnávám kombíky, ale HB a v tomto provedení se octavia nedělá.
tak znova to, že to nemá ten trapnej přilepenej kufr neznamená, že je vůz menší - dokonce třeba na zadních sedadlech je víc místa než v octavii ... rapid je tragedie ja si dozadu nesednu a to mám 186 cm a to nemluvím, že si tam dopředu dva velký chlapi nesednou pohodlně , jste ramenama až u sebe ..... TAKŽE 100% MÁ BLÍŽE K OCTAVII NEŽ K RAPIDU
Nemohu s tebou souhlasit. Z mého úhlu pohledu porovnáváš neporovnatelné. Octavia je o 30cm delší, má mnohem úložnou plochu atd.
Ty se díváš na to jinak a já jinak. Pro mě je Octavia zbytečně velká na parkování atd., kdež to Rapid celkem dostatečný (mám 187cm a přes 90kg a nemám problém si v něm sednout jako řidič, za sebou to už je horší, u i30 i aktuální to mám zase obráceně, vpředu je mi hůř a vzadu líp).
Jinak pokud koukáš pouze a jen na rozvory, tak můžeš porovnávat klidně Rio s Octavií (2. a 3. gen. ria a 1 a 2. gen octavie). A rozdíl je zase ten, že do Ria jen stěží dám věci pro rodinu s mimčem na víkend na chatu.
Ty se díváš na to jinak a já jinak. Pro mě je Octavia zbytečně velká na parkování atd., kdež to Rapid celkem dostatečný (mám 187cm a přes 90kg a nemám problém si v něm sednout jako řidič, za sebou to už je horší, u i30 i aktuální to mám zase obráceně, vpředu je mi hůř a vzadu líp).
Jinak pokud koukáš pouze a jen na rozvory, tak můžeš porovnávat klidně Rio s Octavií (2. a 3. gen. ria a 1 a 2. gen octavie). A rozdíl je zase ten, že do Ria jen stěží dám věci pro rodinu s mimčem na víkend na chatu.
speedfred
ho naživo pár krat okolo Nošivic,ale live vypadá horsie ako na foto-hlavne tá maska.
Samozrejme je ale ďaleko krajší ako to súčastné vlnobitie.
Samozrejme je ale ďaleko krajší ako to súčastné vlnobitie.
Právě, proti stávající je to o třídu lepší.
A ta cenovka je hodně slušná, včetně té možnosti koupit v paketu LED světla, což byl u současné generace problém.
Uvidíme co další motory.
PS: na druhou stranu, pro kupce kombíku za 350 už to není. Za těch 400 už to musí obstát proti konkurenci.
A ta cenovka je hodně slušná, včetně té možnosti koupit v paketu LED světla, což byl u současné generace problém.
Uvidíme co další motory.
PS: na druhou stranu, pro kupce kombíku za 350 už to není. Za těch 400 už to musí obstát proti konkurenci.
Já viděl taky na dálnici u Nošovic první kusy, ale na tahači naložené, přijel jsem k tomu zezadu a říkám si "wow, v Golfu se s tím faceliftem nějak odvázali a ta světla jsou dost jiná"... pak mi to došlo, nový a nejlepší vůz své a všech jiných tříd na světě - Hyundai i30
viděli jste vůbec někdy vedle sebe stát octavii a i30 kombi , to že má octávie mega dlouhý předek , ale pokud srovnáte čelní skla tak jsou vozy identické .... takže nechápu jak někdo soudný může i30 srovnávat s rapidem ....
topten
"Na vrcholu stojí agregát 1.4 T-GDI poskytující nejvyšší výkon 103 kW a ohromující točivý moment 242 Nm při pouhých 1500 ot./min"
viz katalog na strankach hyundaie, nedari se mi vlozit odkaz
co je na 242Nm tak ohromujiciho?
a něco silnějšího nez vrcholných 103kW??
viz katalog na strankach hyundaie, nedari se mi vlozit odkaz
co je na 242Nm tak ohromujiciho?
a něco silnějšího nez vrcholných 103kW??
1.4T-GDI s jeho hodnotami je tam, kde ostatní už byli před 5 lety 😉 Ani výkon ani krouťák nikoho už dneska neohromí...
Tak asi dostane 1.6T-GDI se 151kW pro nějaký to GT, ale chtělo by to níže naladěnou verzi jako má Sportage 131kW :yes:
Tak asi dostane 1.6T-GDI se 151kW pro nějaký to GT, ale chtělo by to níže naladěnou verzi jako má Sportage 131kW :yes:
Ale jo, byli... ale pořád je to nadstandardní motorizace ve třídě.
No vem si, že Golf to má už od roku 2008 tuším ve 3 výkonových verzích 😉
Jo.
Podladěná s 90-92kW, na tu jsou rozporné ohlasy a třeba v Octavii se říkalo, že oproti silnější 1.2TSI 81kW nepřináší nic navíc. V Superbu nebo Kodiaqu... no, řekněme, že nelituju že s v ČR neprodává.
Klasická 103-118kW, to je fajn motor, v Leonu nebo Golfu moc pěkné svezení, pro větší auta důstojný základ.
No a pak byl Twincharger, turbo + kompresor s výkonem 125-132kW... byl sice dvakrát absolutní vítěz Engine of the year a svou třídu vedl asi 9 let, ale úplně bezproblémový nebyl.
Podladěná s 90-92kW, na tu jsou rozporné ohlasy a třeba v Octavii se říkalo, že oproti silnější 1.2TSI 81kW nepřináší nic navíc. V Superbu nebo Kodiaqu... no, řekněme, že nelituju že s v ČR neprodává.
Klasická 103-118kW, to je fajn motor, v Leonu nebo Golfu moc pěkné svezení, pro větší auta důstojný základ.
No a pak byl Twincharger, turbo + kompresor s výkonem 125-132kW... byl sice dvakrát absolutní vítěz Engine of the year a svou třídu vedl asi 9 let, ale úplně bezproblémový nebyl.
zadnej z nich ale nema ohromujici tocivej moment
narozdil od hyundaie
>😁
narozdil od hyundaie
>😁
No jasně 200/220/240Nm je od 242Nm děsně daleko >😁 Navíc jesti se ten krouťák bude ztrácet jak korejský poníci, tak to zázrak nebude 😉
Bohužel je to tak.
Jinak prvni ochutnavka 1.4 T-GDI...
[odkaz]
Jinak prvni ochutnavka 1.4 T-GDI...
[odkaz]
Proč bohužel? Já to myslím pozitivně... 1.2TSI 81kW v Golfu je příjemná motorizace, úplně v pohodě na běžné ježdění. No a 1.4TSI má ten kousek výkonu navíc pro radost...
Myslim to tak, že 1.4T-GDI je nadstandardni motorizace v nižši středni a ne zrovna malo vyrobcu konči niže.
Jo to je fakt, Renault i PSA u standarních modelů Megane a 308/C4 (tedy Ne GTI nebo RS) končí na 1.2l 96kW. Golf, Leon, Astra, Focus jdou dál 😉
Ačkoliv nemám turba rád.. třeba u Renaultu má ta silnější 1.2 205 nm a 130 hp, což je výkon standardního atmo-2l. Slabší 115 hp, 190nm = 1.8. A v nabídce je i klasická atmo 1.6 115hp, která je jako základní motor prostě dobrá a spolehlivá nabídka...
Když se prodávaly Megane s klasickými benzíny, tak v první generaci byl neprodávanější 1.4 16v 98hp, 131 nm, v druhé ta 1.6 110(115)hp 155 nm. Prodeje 2.0i byly minimální. Takže nyní je jako základ dříve nejprodávanější motor a s relativně malým příplatkem se dostanete i k výkonům dřívější "špičky".
A stejně jako dřív jsou "sportovní verze" 1.6 205hp a připravuje se vrcholový model s výkonem kolem 300 hp. Není tedy pravda, že se končí na 130 hp i když ten motor je na jezdění běžného uživatele dostatečný... V podstatě nepřináší moc navíc proti 1.2 115hp, který bych si s klidem zvolil. Máme v Clio 1.2t 105 hp a úsměv na tváři to nevykouzlí, ale hlavně na dálnici to jede pěkně. Po městě si člověk musí zvyknout, kdy má řadit a pak taky OK...
Když se prodávaly Megane s klasickými benzíny, tak v první generaci byl neprodávanější 1.4 16v 98hp, 131 nm, v druhé ta 1.6 110(115)hp 155 nm. Prodeje 2.0i byly minimální. Takže nyní je jako základ dříve nejprodávanější motor a s relativně malým příplatkem se dostanete i k výkonům dřívější "špičky".
A stejně jako dřív jsou "sportovní verze" 1.6 205hp a připravuje se vrcholový model s výkonem kolem 300 hp. Není tedy pravda, že se končí na 130 hp i když ten motor je na jezdění běžného uživatele dostatečný... V podstatě nepřináší moc navíc proti 1.2 115hp, který bych si s klidem zvolil. Máme v Clio 1.2t 105 hp a úsměv na tváři to nevykouzlí, ale hlavně na dálnici to jede pěkně. Po městě si člověk musí zvyknout, kdy má řadit a pak taky OK...
bude to nieco podobne ako ta 1,4 boosterjet vo vitare... a to uz je docela delo 😉 ... zase na bezne jazdenie takmer nikomu v nizsej strednej netreba az 120-130 kw v turbe ....takze tych 103kw bude podla mna idealnych... len aby to neprepalili cenou.... inak nova i30 je voci tej predoslej v priemere aj kusocek lahsia ( 30-50kg )... takze aj to pomoze dynamike noveho kusku...
S novou generací a novými motory budou ceny jinde (výš), než tomu bylo u generace minulé, jak ukazuje i ta vstupní limitka. Tzn. 1.4-ka bude těžce bojovat s konkurencí a její podíl na prodejích bude rozhodně menší, než u dosavadních 1.6-tek.
Ostatně i uvedenou úvodní nabídku, když srovnám s motoricky podobnou v nižší střední (Focus, Megane, Astra ...), kde jsou ceny vyšších výbav někde mezi 420-430, lze těžko hodnotit jako nějaké zásadní překvapení.
Ostatně i uvedenou úvodní nabídku, když srovnám s motoricky podobnou v nižší střední (Focus, Megane, Astra ...), kde jsou ceny vyšších výbav někde mezi 420-430, lze těžko hodnotit jako nějaké zásadní překvapení.
Já mám ve svém golfu 1,4 TSi 92 Kw. Ten výkon navíc oproti 1,2 TSi tam sice je, dává dokonce jakýsi pocit aktivní bezpečnosti, Jde sice příjemně odspodu ale ve srovnání s 1,4TSi 110Kw a 250 Nm jede podstatně hůř. Chybí pružnost a absence jakékoliv výkonové špičky. Přitom ten potenciál tam je.Takže pro mě to není pro radost ale spíš pro zlost. Pro příště je pro mě minimum právě těch 110 Kw a 250 Nm.
Bohužel to musím plně potvrdit - 1.4 TSI/110 kW má místo 200 celých 250 N.m točáku, a to už je sakra znát. Pokud by do mého auta i ke střední výbavě tu silnější verzi nabízeli, neváhal bych ani chviličku, bohužel tomu tak nebylo. Takže jsem musel sáhnout po 92 kW a velice mě to mrzí... 😲
No,tak jsem se do toho katalogu podíval a nic o ohromujícím krouťáku tam není.
[odkaz]
A odkaz na katalog jde vkládat normálně.
Že by bombastický koment Toptena? >😁
[odkaz]
A odkaz na katalog jde vkládat normálně.
Že by bombastický koment Toptena? >😁
votevri si katalog, strana 7😒br />
"Nastal čas pro další pokrok.
Provozní vlastnosti nové generace i30 posilují nové zážehové motory přeplňované turbodmychadlem. Na vrcholu stojí agregát 1.4 T-GDI poskytující nejvyšší výkon 103 kW a ohromující točivý moment 242 Nm při pouhých 1500 ot./min. K dispozici je rovněž tříválec 1.0 T-GDI s výkonem 88 kW a turbodiesel 1.6 CRDi nabízený ve třech různých výkonových variantách: 70 kW, 81 kW nebo 100 kW. V kombinaci se sportovní 7stupňovou dvouspojkovou převodovkou DCT (Dual Clutch Transmission), strmějším řízením a agilnější ovladatelností poskytuje nová generace i30 naprosto skvělé zážitky z jízdy. "
ja tam "ohromující točivý moment 242 Nm " vidim.
nauc se vyhledávat informace bombardaku
hod sem odkaz, at se votevre hned ten katalog, me to nejde me, hlasi to - "vyhodnoceno jako spam"
"Nastal čas pro další pokrok.
Provozní vlastnosti nové generace i30 posilují nové zážehové motory přeplňované turbodmychadlem. Na vrcholu stojí agregát 1.4 T-GDI poskytující nejvyšší výkon 103 kW a ohromující točivý moment 242 Nm při pouhých 1500 ot./min. K dispozici je rovněž tříválec 1.0 T-GDI s výkonem 88 kW a turbodiesel 1.6 CRDi nabízený ve třech různých výkonových variantách: 70 kW, 81 kW nebo 100 kW. V kombinaci se sportovní 7stupňovou dvouspojkovou převodovkou DCT (Dual Clutch Transmission), strmějším řízením a agilnější ovladatelností poskytuje nová generace i30 naprosto skvělé zážitky z jízdy. "
ja tam "ohromující točivý moment 242 Nm " vidim.
nauc se vyhledávat informace bombardaku
hod sem odkaz, at se votevre hned ten katalog, me to nejde me, hlasi to - "vyhodnoceno jako spam"
Omlouvám se,máš pravdu.To jsem v katalogu prvně přehlédl a než vstoupíš do katalogu tak sice o 1.4T-GDI píšou ale jinak než v katalogu.Tam se mluví o robustním výkonu,čili dá se říci spolehlivém a v tomto spojení třeba není pro ně opravdu VW konkurencí (to může mít sice ještě větší krouťák,ale stejně vždy nakonec rozhodne spolehlivost,trvalost výkonů).
Ale stále je to PR materiál,katalog.
U jiných ti nevadí přehánění?
Třeba" Díky nejmodernější odlehčené konstrukci a prvkům BlueMotion Technology, které patří k jejich seriové výbavě, jsou extrémně efektivní, mají nízké emise a představují tak vzor pro udržitelnou mobilitu."
S tou extrémností je to tak přehnané,však realita je úplně jiná,že?
Ale opět je to katalog,kde většina firem trochu přehání.
K tomu se musí přistupovat z humorem.
Ale stále je to PR materiál,katalog.
U jiných ti nevadí přehánění?
Třeba" Díky nejmodernější odlehčené konstrukci a prvkům BlueMotion Technology, které patří k jejich seriové výbavě, jsou extrémně efektivní, mají nízké emise a představují tak vzor pro udržitelnou mobilitu."
S tou extrémností je to tak přehnané,však realita je úplně jiná,že?
Ale opět je to katalog,kde většina firem trochu přehání.
K tomu se musí přistupovat z humorem.
Krtek_no1
Vzhledem už mně neosloviuje vůbec. Aktuální doprodávanou i30ku jsem loni nepořídil protože se odmítli podřídit mým požadavkum na cenu (když dokázali v roce 2015 dávat kombíka s naftou za 342 tisíc tak jim už nikdy víc nedam) takže Hyundai asi vypadává ze hry. Už jsem to psal ale vzhled mi připomíná původní Cerato nebo aktuálního ošklivýho Ceeda a první ošklivou generaci i30ky 😒 Ten vzhled bych nepřekous a krásnou Octávku domrvěji zbytečnym xiftliftem... Navíc pod kapotama samá rychlovarka s pumpičkou takže sbohem LPG... špatná doba dneska.
cocvece ja prave proto vzal kombika s tou zakladni 1.6 88kW, cena pro me dobra (319900,-) , vybava v zakladu taky dobra, a LPG casem snad dat pojde, ale v zaruce se me ho tam davat nechce, a tim ze moc nenajezdim tak me to ani zas tak netrapi
i30 s tímto motorem mám přestavěnou na LPG... ale plynaři tě budou zrazovat, na přestavbu to není nic extra, bo je KAT blízkou motoru a bylo pár případů, kdy si ho motor (snad přes EGR nasál... ten teplem rozpadající se kat)... mno, já to tam mám už 95tkm a zatím oukeh, ťuk, ťuk... ještě rok to musí vydržet.
Kdysi tu jeden klasik psal, že není větší trapnosti než boj pod vlajkou obhajoby vlastní garáže. To platí pořád.
Jinak, jak se tu pořád oháníš těmi "pepíky" a malými českými poměry, podívej se, jak dobře se hyundai v ČR prodává ve srovnání s jinými evr. zeměmi, a podívej se i na ty zěmě, které nemají domácí značku. V tomto kontextu zjistíš, že se tvé odsudky míjejí s realitou.
Jinak, jak se tu pořád oháníš těmi "pepíky" a malými českými poměry, podívej se, jak dobře se hyundai v ČR prodává ve srovnání s jinými evr. zeměmi, a podívej se i na ty zěmě, které nemají domácí značku. V tomto kontextu zjistíš, že se tvé odsudky míjejí s realitou.
Klasik... no, ten je asi po smrti. Klidně bych si tu mohl virtuálně vymýšlet "cokoliv" a bít se tu v prsa (tak jako spousta dalších zde...)
Boj, obhajoba za moji garáž, kde? V mém okolí je dostatek mamlasů, kteří neumí základní počty a mají neustále nutkání ukazovat prstem, ačkoliv já jsem pořídil "nový" vůz za cenu jejich dvou-tří olítaných pleček :-!
Já jsem si mohl vybrat a vybral jsem si...
Nemám potřebu nikomu vyprávět o kvalitách H, ale spousta lidí v mém okolí má bohužel neustále potřebu MĚ vyprávět, jak špatně jsem výběrem i30 udělal já... paradox je, že nikdo z nich nikdy korejce neměl a někteří jej možná ani neosedlali na těch pár km (stejně jako tady mnozí z diskutujících)
A navíc tady v diskuzích čtu od roku 2006 stále ty samé plky od těch samých lidí. A mezitím co já bezproblémově odjezdil prakticky tři generace korejců, tak někteří tu stále jedou na stejné vlně nesmyslných pseudoargumentů...
A věř, že až budu příští rok měnit auto, tak opět nebudu mít důvod nevzít korejce :-!
Boj, obhajoba za moji garáž, kde? V mém okolí je dostatek mamlasů, kteří neumí základní počty a mají neustále nutkání ukazovat prstem, ačkoliv já jsem pořídil "nový" vůz za cenu jejich dvou-tří olítaných pleček :-!
Já jsem si mohl vybrat a vybral jsem si...
Nemám potřebu nikomu vyprávět o kvalitách H, ale spousta lidí v mém okolí má bohužel neustále potřebu MĚ vyprávět, jak špatně jsem výběrem i30 udělal já... paradox je, že nikdo z nich nikdy korejce neměl a někteří jej možná ani neosedlali na těch pár km (stejně jako tady mnozí z diskutujících)
A navíc tady v diskuzích čtu od roku 2006 stále ty samé plky od těch samých lidí. A mezitím co já bezproblémově odjezdil prakticky tři generace korejců, tak někteří tu stále jedou na stejné vlně nesmyslných pseudoargumentů...
A věř, že až budu příští rok měnit auto, tak opět nebudu mít důvod nevzít korejce :-!
IPace
ale ty 3 hrnky je nesvar, jsem asi docela rad ze jsem stihl jeste atmosferickou 1.6 88kW a s normalni rucni brzdou, elektronicka rucka me proste nevyhovovala ani v predeslem aute, ac tady bude ta brzda mozna podle vybavy tak jako u predesle generace, precijen tam je na fotkach automat ktery mel el.parkovaci brzdu i v predesle generaci
trojvalec by som tiez nechcel.. ako ideal tu vidim preto 1,4tgdi 😉 ... to uz bude parada ... ale zase ta cena... je mozne ze to bude aj drahsie ako doterajsia i30 s 1,6gdi ... no uvidime
Blatouch
A kolik stoji doplatek za 4. valec?
Ronault.
Zase tak tragicky bych to s tříválcem neviděl, pravda, objem 1,0 litr je docela málo, ale třeba 1,5 od BMW je možná více charaktérní motor než řada stejně objemných čtyřválců a i ten Ecoboost od Fordu není vůbec špatný.
Pověst tříválců tady hodně pošramotilo HTP, ale ne vše je HTP 😉
Pověst tříválců tady hodně pošramotilo HTP, ale ne vše je HTP 😉
Ten kulhavý motor od BMW ve srovnání s 1,6 od MB úplně propadá. Jakoby to žralo benzín proto, aby to maskovalo že je to tříválec .
Osobní zkušenost, mám ho a plně mi vyhovuje. Podotýkám, že aut jsem už vystřídal celkem dost a to hlavně víceválcových. A tento motor mě teda baví daleko víc, neź jakýkoliv čtyřválec dosud.
Ja jsem ted najezdil par tisic km s Mini OneD.
Pravda, je to diesel, ale: po vypnuti kurvitka start/stop na volnobehu dost otresne, pak docela slusny zatah ale ve vyssich otackach narust hluku a ztrata tahu - tedy typicky maloobjmovy motor dotovany turbem.
O HTP nema smysl vubec diskutovat.
Jo holt - objem nicim nenahradis.
Pravda, je to diesel, ale: po vypnuti kurvitka start/stop na volnobehu dost otresne, pak docela slusny zatah ale ve vyssich otackach narust hluku a ztrata tahu - tedy typicky maloobjmovy motor dotovany turbem.
O HTP nema smysl vubec diskutovat.
Jo holt - objem nicim nenahradis.
jj, i ja jsem zatim jezdil jenom vicevalcova auta. jednovalec jsem mel akorat v mopedu po dedovi >😒]
mo, pověst turbomotorů pošramotilo TSI a pověst dýzlů pošramotilo TDI-PD >😒] >😁 Ať žije koncern a německá kvalita! >😒]
Já ti nevím, měl jsem 1.8TSI, 1.9 a 2.0TDI PD a v rodině máme 1.4TSI a G-Tec a v pohodě. Asi mám kliku :yes😒br />
Btw ještě na mě vytáhni VTI a THP 😉
Btw ještě na mě vytáhni VTI a THP 😉
To tedy ne. Kdybys napsal, že jsi měl 1.8TSI a v pohodě, tak ano - máš kliku. Ale takhle? Nazvěme to vesmírná anomálie >😁 >😒]
Altea 1,8 tsi 5 let denní pojížďky 140tis. km, bez jediného problému, golf kombi 1,4 tsi 9 let denního ježdění 330 tis., ve 200tis. vyměněn preventivně řetěz, stále jezdí nejen bez problému s motorem, ale i bez problému s čímkoliv.
Žádné závěry z toho nedělám, jen info...
Žádné závěry z toho nedělám, jen info...
Ty jseš spíš jelen, než pes. TDI PD rozhodně patří mezi nejlepší motory s výjimkou jednoho nedotaženého typu z roku 2006, který ekonomisté násilně natlačili do výroby dřív, než byl dlouhodobě otestován a došlo k jeho debugování. Je evidentně vidět, že motorům nerozumíš.
TSI je zastaralý benzínový motor, který do auta nepatří stejně, jako jiné obdobné motory.
TSI je zastaralý benzínový motor, který do auta nepatří stejně, jako jiné obdobné motory.
to víš že jo. 2.0 TDI-PD je opravdu hroooozně oblíbený - u automechaniků a servisů >😁 >😒]
No, kdybych ho sám nevozil pod kapotou bez závady už téměř 300 tisíc km, třeba bych ti i věřil >😒] >😒] >😒]
3-hrniec už začína byť (je) nejaký štandard ponuky,tak neviem čo sa kto rozčuľuje.Horšie by bolo keby to bol vrchol ponuky.
A zvuk to má asi aj lepší ako 4-válec.
A zvuk to má asi aj lepší ako 4-válec.
rohYpnol
Skvělá nabídka skvělého vozu...
A v Česku se stejně bude kupovat Octavia bez výbavy a bez víceprvku a bez... ale s kufrem! >😒] >😒]
P.S. Nemějte obavy, vaše redakce i30 do spárů stejně nedostane >😒] :-!
A v Česku se stejně bude kupovat Octavia bez výbavy a bez víceprvku a bez... ale s kufrem! >😒] >😒]
P.S. Nemějte obavy, vaše redakce i30 do spárů stejně nedostane >😒] :-!
Oktavka se v CR prodava protoze firmy, ani bych se nedivil kdyby soukrome prodeje byli u Skodovky mensi nez u konkurentu v danych segmentech
Škodovka je v počtech prodaných aut úplně jinde než ostatní, to snad nemůže být jen firmama. Třeba Fresh od Škodovky taky není špatná nabídka. A cena - papír je jedna věc, realita a kolik si ukecáte pak druhá. Možná to není ideální stav, ale jsou to každého prachy a jeho věc, co si vyjedná. Skladovky, edice, slevy, doplňky, to dokáže zamávat pořadím vybraných aut.
Tady naštuduj počty dle zákaznika.
[odkaz]
[odkaz]
Už tam nejsou podle zákazníka jednotlivé modely... ne teda že by byla statistika koncového zákazníka nějak extra zajímavá. Pokud si pamatuju když ty čísla byly, tak to bylo dle očekávání - soukromá spíše levnější auta, tj. Fabia a Rapid.
proc by normalni clovek kupoval novou oktafku, když ji jako rocni koupi o 150-200tis levneji. u jinych znacek je takovahle moznost silne omezena
proč by živnostník kupoval novou oktávku, když ji jako roční koupí o 150 až 200 tis. levněji >😒] ...?
Ak si nikto "normálny" nekúpi novu, tak si nikto nekúpi po ňom ani tu jazdenú (viac, alebo menej) 😉
Skodovek se vice nez Hyundai prodava celoevropsky, nevim proc se nas trh bere furt jako nejake meritko.
A celosvětově zase Hyundai, ono je těžké vybrat ten spravný vypočtový mechanismus. Jinak ale protože žiju na tomto světě, řídím se světovými prodeji. >😁
Ale není, jestli smysluplně hodnotit český trh, pak v kontextu evropského, resp. jiných evropských zemí. Podobné podmínky, jak z hlediska užívání aut, tak legisl. prostředí, emisní limity, zdanění jednotl. druhů paliv apod. Srovnání třeba s us nebo korejským trhem je v tomto směru k ničemu.
A jsi si jistý, že se prodá celosvětově i30 více než Octavie?
Tak hele to nevím(je mi to jedno)....ale I30 se prodává i v USA a nejen tam. (pod jiným názvem)
octavia ma hodne firemnych predajov... a budme uprimni.... vela verzii je aj v 4x4 ktore hyundai proste nema... takisto nema vykonnu RS verziu ktoru ma octavka dokonca aj v dizli alebo nema ani scouta .... chapem ze skodu moc nemusis... ale na co ju sem zase tahat... pozri sa kde je leon alebo ibiza v spanielsku... tiez su na domacom trhu jasne vpredu... a ze mi to nepride divne
a preco firmy tie octavky kupuju? lebo su horsie ako i30? na flotilove nakupy dava skoda zlavu max 12%. , hyundai dava 30%. a aj tak si radsej kupia octavky. myslim ze prave firemne nakupy rozdeluju zrno od pliev.
Nevím, kde jsi přišel na 12%, když 9-10% dostaneš jako fyzická osoba a i jako firma jsme na tehdejší novinku OIII (kusovku, žádný fleet) dostali procent 18.
na flotilove vozi dava Skoda bezproblemu i 25%
jo, pokud těch aut koupíš najednou několik stovek. takovou slevu dostalo třeba MV při nákupu několika stovek Octavií a slevy 15-25% mají třeba leasingovky, které od automobilky odebírají desítky a stovky aut ročně. bez problémů tedy určitě ne. něco jiného jsou nějaké akci nebo třeba ke konci výroby modelu, ale to je normální. ve skutečnosti Škoda nedává ani firmám nijak diametrálně vyšší slevy, než ostatní.
ani ne, jista firma v HK ma flotilu jen 35 aut a na Skodovky maji slevu prez 25%, sleva neni jen o automobilce, ale i o dealerovi, zalezi tedy na tom jake ceny ma zaprve dealer od Skdovky a pak take na jeho vuli ke sleve z jeho strany
Evidentně ti to nedá spát >😒]
Ono to není jenom o kufru a výbavě, i když souhlasím, že Oktávka je nechutně předražená. S minulou i30 jsem v různých verzích nějakou dobu jezdil - 1,6i, 1,6GDi a 1,6CRDi, a jenom ten diesel byl konkurenceschopný.
Buď jsou korejské benzíny se mnou nekompatibilní, nebo je ti kluci neumí. Výkon mají jen na papíře a spotřeba je v průměru o litr a půl výš, než jakákoliv konkurence s podobnými parametry, je jedno jestli atmo nebo turbo.
Takže jestli se nestal zázrak, tak ani kdyby v tom autě byly hodinky s vodotryskem, tak kvůli těm benzínům ho nechci. Do města naftu nepotřebuji.
Buď jsou korejské benzíny se mnou nekompatibilní, nebo je ti kluci neumí. Výkon mají jen na papíře a spotřeba je v průměru o litr a půl výš, než jakákoliv konkurence s podobnými parametry, je jedno jestli atmo nebo turbo.
Takže jestli se nestal zázrak, tak ani kdyby v tom autě byly hodinky s vodotryskem, tak kvůli těm benzínům ho nechci. Do města naftu nepotřebuji.
Blbost, řešiš pocit a ne výkon.To někdo někdy vypustil a všichni to jen papouškují.Když se podívaš na spritmonitor, tak zjistíš zcela něco jiného.Netvrdím že motory jsou nějaký zázrak,ale jsou spolehlivé a jezdí za rozumnou spotřebu.
Ok, takže namátkově spritmonitor, pár náhodných vzorků, všechno rozmezí roku výroby 2013 - 2015😒br />
Hyundai i30 1,6 99kW: 7,50l/100km (21 měření)
Toyota Auris 1,6 97kW: 6,78l/100km (76 měření)
Škoda Octavia 1,2 81kW: 6,24l/100km (30 měření)
nebo třeba o třídu větší
Mazda 6 2,0 107kW: 6,76l/100km (20 měření)
Tak mě řekni, kdo tady vykládá blbosti. Ty Hyundai motory ne, že nejsou žádný zázrak, jsou tragické. Ale máš pravdu, že řeším pocit, tedy to, co mě při jízdě zajímá. Výkon na brzdě je mi ukradený.
Nikomu to nenutím, každý ať si udělá názor sám. Já jsem si ho na základě vlastních zkušeností udělal a nemám důvod ho měnit.
Hyundai i30 1,6 99kW: 7,50l/100km (21 měření)
Toyota Auris 1,6 97kW: 6,78l/100km (76 měření)
Škoda Octavia 1,2 81kW: 6,24l/100km (30 měření)
nebo třeba o třídu větší
Mazda 6 2,0 107kW: 6,76l/100km (20 měření)
Tak mě řekni, kdo tady vykládá blbosti. Ty Hyundai motory ne, že nejsou žádný zázrak, jsou tragické. Ale máš pravdu, že řeším pocit, tedy to, co mě při jízdě zajímá. Výkon na brzdě je mi ukradený.
Nikomu to nenutím, každý ať si udělá názor sám. Já jsem si ho na základě vlastních zkušeností udělal a nemám důvod ho měnit.
No vybíráš kapku jak se ti hodí, no dejme tomu. Důležité ale že jsi psal že rozdíl je v průměru o 1,5 litru vyšší a čoeče, já to tam nevidím. O těch 1,5 litru mě šlo....a v průměru. 😄
covece mel jsem to presne naopak, atmo 1.6 88kW me prisla daleko zivejsi nez 1.0TSi 85kW v Oktavce, tam me motor prisel utahanej a hlucnej, co se spotreby tyce nemuzu u oktavky soudit, ale u cerstve i30 s tim motorem mam ted v zime prumer 7.1 (Krkonose), a predpokladam ze as si motor zajedu tak nebude problem se dostat dlouhodobe na 6.5
Já zase nevidím nějaké velké plus proti Maraton Edition od VW, kde nemusím mít ani trojnožku.
Ada je zase tady
škodovka by se mohla učit, jak má vypadat příď vozu nižší střední třídy! :yes😒br />
Jinak nic moc - nechápu, kdo si může koupit auto se zastaralým motorem, které tahá břicho po zemi :no:
Jinak nic moc - nechápu, kdo si může koupit auto se zastaralým motorem, které tahá břicho po zemi :no:
tradon
Oproti dosavadni verzi konecne pusobi moderneji. Ted jeste jaky bude ten motor. Akorat ta vybava verzus cena, nevypada sice spatne, ale v garazi mam jeste Golfa VII s 1,2 ctyrvalcem a jsem rad, ze jsem to stihl. Mensi objem klidne, ale to vypousteni valcu se mne nelibi. A take Golf ma automatickou klimosku v zakladu plus dotykovy displej, za to bych si priplacet nechtel. Ale jinak dobre.
presne takisto to vnimam... nemam problem s 1,2L objemom ktory v malom aute povazujem za primerany .... ale skratka chcem 4 valce ... tu je to jasna podmienka ... a tak som rad ze to tiez stiham ... lebo je fakt mozne ze za par rokov v malej triede 4 valce uz zmiznu ( teda asi okrem nejakych malych "hothecov" kde mozno ostanu aj nadalej )
woody-alien
Nějak mě nová i30 za srdce nechytla, ale přiznávám, že za těch 400t je to vzhledem k výbavě slušná nabídka. Přivedlo mě to k myšlence vyzkoušet místní diskutéry v praxi. Někomu vadí korejec, někomu tříhrnek, někdo by rád jinak poskládanou výbavu atd. Ale vezměme za dané, že máme na nákup nového (žádný roční leštěnky a výhodný koupě po důchodci 😉 ) auta 400t. Není to mnoho, ale zase ani úplně málo. Když vynecháme párkrát oběd a večeři >😁 , můžeme přihodit ještě tak 15t na barvu, abychom nuceně nejezdili všichni v bílé.... a to je všechno. Tak zkuste napsat, co byste vybrali mezi kompakty v tomhle pevně daném cenovém mantinelu a proč. 😉
Překousnout tvary i30 je to slušná nabídka. Jinak bych volil Leon 1,2TSI 110HP, ten se s nějakou tou výbavou v paketech dostane lehce nad 400k. Výtečně vycházejí skladovky Golfu před FL, konfigurátor na nový zatím nejede. Tam se dá za 400 vybrat 110HP limitka Marathon s xenony, alu apod.
Mégane je tam s 1,2TCe taky. 😉
Mégane je tam s 1,2TCe taky. 😉
Myslel jsem cenu vč. DPH. 😉 No, možná jsem blbě hledal ale na vw.cz máš jedinej Marathon do limitu, a ta cena platí při protiúčtu a financování. Jinak Leon, samozřejmě, to je jeden z hlavních adeptů na vyšoupnutí i30 z výběru.
Však H na tu cenu má také několik podmínek:
Akční nabídka se vztahuje na vybrané vozy objednané do 31. 1. 2017 u participujících autorizovaných dealerů Hyundai a platí pro zakoupení jednoho vozu na 1 zákazníka v případě využití bezkonkurenčního Hyundai pojištění.
Hlavně to pojištění je zajímavá informace. Podle jejich stránek tedy vychází pojištění od nějakých 11.850 Kč ročně. Bez doplňkových pojištění (skla. ráfky atd). Což už mi tak super nepřijde. Teď jsem pojišťoval firmení Caddy 1,6, firemní je obvykle dražší a cena pojištění i s doplňkovým je zhruba o 1.000 levnější.
No ani Hyundai není dobročinný ústav a prachy vybere někde jinde.
Akční nabídka se vztahuje na vybrané vozy objednané do 31. 1. 2017 u participujících autorizovaných dealerů Hyundai a platí pro zakoupení jednoho vozu na 1 zákazníka v případě využití bezkonkurenčního Hyundai pojištění.
Hlavně to pojištění je zajímavá informace. Podle jejich stránek tedy vychází pojištění od nějakých 11.850 Kč ročně. Bez doplňkových pojištění (skla. ráfky atd). Což už mi tak super nepřijde. Teď jsem pojišťoval firmení Caddy 1,6, firemní je obvykle dražší a cena pojištění i s doplňkovým je zhruba o 1.000 levnější.
No ani Hyundai není dobročinný ústav a prachy vybere někde jinde.
Jo, tak to pojištění mi uniklo. Tyhlety "bezkonkurenční" věci mám nejradši.
V tomhle mě naprosto rozsekal Opel. Když jsem vybíral malé auto, našel jsem nějakou skladovou Corsu asi za 260, s možností financování na třetinky bez navýšení, v krásné zelené... a prý zavolejte si o individuální nabídku na IČ. No, kdyby to bylo třeba 240, s odpočtem, tak by to stálo za úvahu.
Takže... jsem si zavolal. Možnost financování na třetinky tam je, ale pak je cena asi 295. 260 samozřejmě platí, ale pak je tam takové financování, že ho určitě nebudete chtít, pane. A Vaše nepřekonatelná individuální nabídka - tadá, 285.
PS: nejsem si úplně jistej částkama už, ale takhle nějak to probíhalo 😄
Takže... jsem si zavolal. Možnost financování na třetinky tam je, ale pak je cena asi 295. 260 samozřejmě platí, ale pak je tam takové financování, že ho určitě nebudete chtít, pane. A Vaše nepřekonatelná individuální nabídka - tadá, 285.
PS: nejsem si úplně jistej částkama už, ale takhle nějak to probíhalo 😄
Mě tvarově nevadí, ale je na tom znát, že hyundai chybí vlastní designový směr a prostě to v každé generaci nějak zkouší, tentokrát na konzervativní notu.
Každopádně mě designem z bratrské dvojice Korejců více oslovuje produkce kia, přijdou mi sourodější a s vlastním design jazykem.
Co se koupě týká, pokud bych nebyl schopen za dané peníze pořídit auto evropského výrobce, to bych preferoval čistě z pragmatických důvodů coby Evropan, pak tedy Kia ceed. 😉
Každopádně mě designem z bratrské dvojice Korejců více oslovuje produkce kia, přijdou mi sourodější a s vlastním design jazykem.
Co se koupě týká, pokud bych nebyl schopen za dané peníze pořídit auto evropského výrobce, to bych preferoval čistě z pragmatických důvodů coby Evropan, pak tedy Kia ceed. 😉
Ceed OK, do limitu se vejdeš klidně i s kombíkem, zase ale atmosféra....kdo chce turbo, možná nějaká skladovka se stejným turbo-tříhrnkem. A když už taková motorová "masírka", tak rovnou v GT-Line. :yes: >😒]
Zvážit se dá ještě Pulsar 1.2 Tce Acenta, je prostornej, nic významnýho tam nechybí, a do limitu se vejdeš i s navi a kamerou.
Zvážit se dá ještě Pulsar 1.2 Tce Acenta, je prostornej, nic významnýho tam nechybí, a do limitu se vejdeš i s navi a kamerou.
Já ceny v HB segmentu úplně nesleduju, takže je to spíš pocitově, prostě primárně bych šel po evropanovi, pokud by byl cenový rozdíl přílišný, pak z těch asiatů je mi nejsympatičtější kia, ale je pravda, že pokud v té cenové hladině nabízí jen nějakou slabší atmo, pak by to bylo na zvážení. 😉
Co Mazda3?
Zaklad 1,5 je dost pod 400, no je fakt, ze pevna vybava je pevna vybava.
Ale zase "made in Japan" 😉 😄
Zaklad 1,5 je dost pod 400, no je fakt, ze pevna vybava je pevna vybava.
Ale zase "made in Japan" 😉 😄
Jj, u Ma3 by mi ovšem bylo líto nevzít dvoulitr. A ten je v (naprosto dostačující) Challenge už o dost mimo limit a i skladovka by vyžadovala delší "hladovku". Ale já bych to určitě zvážil. Nakonec úbytek váhy řidiče má blahodárný vliv na pocit z výkonu motoru. >😒]
Jasne, radeji dvoulitr, ale pokud se bavime o zakladni i30 s 1,0 trihrnkem, tak ta Ma3 s 1,5 nebude o nic horsi dynamicky a ve vsem, co je pro me dulezite bude o tridu lepsi (jizda, jizda, jizda...jeste tohle no honem...ehm...jo - jizda! A taky vzhled, samozrejme 😄 ).
Edit😒br />
Tak Ma3 1,5 0-100 za 10,8, max 182 km/h, spotreba 5,1.
Nova i30 1,0t 0-100 za 11,1, max 190, spotreba 5,0.
Ja tedy beru jednoznacne Mazdu 3 😄
Edit😒br />
Tak Ma3 1,5 0-100 za 10,8, max 182 km/h, spotreba 5,1.
Nova i30 1,0t 0-100 za 11,1, max 190, spotreba 5,0.
Ja tedy beru jednoznacne Mazdu 3 😄
ale su aj ludia ktori bielu skratka chcu a vyhladavaju... znamy si kupil nedavno swifta a cuduj sa svete auto je biele... ale pritom ma aj disky.. aj slusnu vybavu .... takze to nebolo o tom zeby na inu farbu uz nemal a musel kupovat len nejaku zakladnu bielu... jednoducho auto chcel biele... a inak aj moj drobec bude biely a tiez sa sa mi nazivo paci v bielej.... biela zvyraznuje rysy a linky kasne a posobi elegantne a cisto .... obzvlast mensim vozom biela pasuje viac ako nejake tmave farby ktore zakryvaju linie a maskuju rozmery vozu ... mne tmavsie farby pasuju uz skor na nejake vacsie limuziny 😉
PS: nova i30 vyzera uhladenejsie uz... niekomu pride mozno zrazu az moc "jednoducha" ale podla mna je tento dizajn elegantnejsi a cisteji ako nejake vlnky zblnky za kazdu cenu
PS: nova i30 vyzera uhladenejsie uz... niekomu pride mozno zrazu az moc "jednoducha" ale podla mna je tento dizajn elegantnejsi a cisteji ako nejake vlnky zblnky za kazdu cenu
No dobře, tak těch 15t můžeš využít na něco jinýho. 😉
i30 uhlazenější...no...zatím mi to spíš připadá, že nová i30 neví kudy kam. Takový konzervativnější dort pejska a kočičky. Předek tak, zadek jinak...
Jak píše Dinar, Kia si tak nějak drží lajnu (i když ten předek Sportage mě celkem rozhodil), Hyundai lítá ze strany na stranu.
i30 uhlazenější...no...zatím mi to spíš připadá, že nová i30 neví kudy kam. Takový konzervativnější dort pejska a kočičky. Předek tak, zadek jinak...
Jak píše Dinar, Kia si tak nějak drží lajnu (i když ten předek Sportage mě celkem rozhodil), Hyundai lítá ze strany na stranu.
v mojom aute aj ta zakladna biela pure je priplatova ( vw ti fakt neda nic zadara >😁 ) ... akurat stoji menej ako nejaka ta bezova titanium alebo modra silk 😉 pripadne perletova biela
i30 uz ide stylom golfu.... zacina byt proste "nudnejsia" ale na druhej strane europsky zakaznik ma zda sa rad takyto konzervativnejsi dizajn ... hyundai len robi to aby predaval co najlepsie
i30 uz ide stylom golfu.... zacina byt proste "nudnejsia" ale na druhej strane europsky zakaznik ma zda sa rad takyto konzervativnejsi dizajn ... hyundai len robi to aby predaval co najlepsie
Počkať, fanúšik Kie jazdí na Volkswagene? 😲
To myslíš vážně, žes propásl finále topperova výběru ? 😉 To je jako čučet na napínavej třináctidílnej detektivní seriál a když už má být v posledním díle odhalen pachatel, tak musíš s manželkou na vernisáž nějakýho lokálního patlala. >😁
PS: Přesto topper tak docela nezradil....je to totiž jenom Polo Volkswagen. 😉
PS: Přesto topper tak docela nezradil....je to totiž jenom Polo Volkswagen. 😉
V tomto prípade to bola skôr nekonečná východoslovenská telenovela. >😁 Ale v každom prípade gratulujem, nejak mi tento významný moment unikol. 😐
Tak to ušlo aj mne. Dokelu. 8-s
A nakoniec ten opľúvaný nudný predražený koncern? Kto by to bol povedal. >😁
A nakoniec ten opľúvaný nudný predražený koncern? Kto by to bol povedal. >😁
Šel bych projet, v tomto pořadí😒br />
Tipo HB Lounge 1.4T-Jet, 399.900
Ceed Exclusive 1.6GDI 399.980
Focus 1.0EB 92kW Trend Plus za 389.990
Astra Enjoy 1.4T 92kW za 389.900
Megane 1.2TCe 130 Zen 394.900
Leon 1.2TSI 81kW Reference 379.900
Jo, ještě ta nová i30... pro mě asi na konci seznamu, na výbavu si zase tolik nepotrpím.
Tipo HB Lounge 1.4T-Jet, 399.900
Ceed Exclusive 1.6GDI 399.980
Focus 1.0EB 92kW Trend Plus za 389.990
Astra Enjoy 1.4T 92kW za 389.900
Megane 1.2TCe 130 Zen 394.900
Leon 1.2TSI 81kW Reference 379.900
Jo, ještě ta nová i30... pro mě asi na konci seznamu, na výbavu si zase tolik nepotrpím.
:yes: Máš to pěkně srovnaný. 😉
S výbavou to mám podobně, některý "nezbytnosti" pro mě nezbytné nejsou. Výbavový stupeň ovšem neovlivňuje jenom nějaký S/S, kamery a asistenty, ale třeba i sedačky, dojem z vnitřku. Takže Referenci u Leona bych nezvládl, to raději déle hladovět. 😄
S výbavou to mám podobně, některý "nezbytnosti" pro mě nezbytné nejsou. Výbavový stupeň ovšem neovlivňuje jenom nějaký S/S, kamery a asistenty, ale třeba i sedačky, dojem z vnitřku. Takže Referenci u Leona bych nezvládl, to raději déle hladovět. 😄
Reference vidím stejně, proto u mě není moc nahoře v seznamu.
Ceed, tam je zase riziko, že to bude velmi brzy minulá generace.
U Astry jsem zase slyšel nějaké negativní ohlasy na ty 1.4T.
Ceed, tam je zase riziko, že to bude velmi brzy minulá generace.
U Astry jsem zase slyšel nějaké negativní ohlasy na ty 1.4T.
Ty ohlasy jsem slysel taky, ale stejne by byla na mem seznamu astra jasne nejvys. Za ty penize, 4 valce, poctivy objem (nikdy bych nerekl ze to nekdy napisu o 1.4L 8-s ). 😄
Je to novinka a vypadá dobře, za 15 se tam vejdou i ergo sedačky... ale přece jen bych si o tom asi zkusil ještě něco nastudovat.
PS: Pak samozřejmě... je to akční cena, po slevě 50k, takže možná je to taky jediná sleva, co na to dostaneš. Ale totéž platí i pro Kiu nebo Ford...
PS: Pak samozřejmě... je to akční cena, po slevě 50k, takže možná je to taky jediná sleva, co na to dostaneš. Ale totéž platí i pro Kiu nebo Ford...
ale aj ceed uz o rok s novou generaciou zrejme o atmo pride... len som zvedavy v akej cene bude to 1,4tgdi potom...
Víš jak, nejsem bychař a hlavně ono rozhodne často na místě konkrétní nabídka. kdyby se vešel do ceny Megane v kombíku, tak asi jeho, z nostalgie. Díval jsem se na něj v pátek na showroomu a místa vzadu je tam dost, více než v mé generaci, jen tak mimochodem.
Jj, jenom mi tentokrát přišlo zajímavější zjistit co by kdo proti i30 postavil než pouhá konstatování, že korejce ne, tříhrnek ne atd. 😉
Docela chapu, 400tkč je z meho pohledu zrovna hluche misto. Nerad bych atmosferu nebo pravě ten 3hrnek a zaroveň chtěl kvalitni jizdu, takže na spodku viceprvek. A za tuto sumu nic neni.
Holt si budeš muset připlatit nebo se smířit s kvalitní vlečkou.
Tak je to jen bychařeni, ale mit tu hranici na 400tkč, tak važně nevim.
Jednoznačně bych volil Leon 1.2 TSI/110 k se šestikvaltem (nelépe ST), výbavu Reference + nějaký šikovný výbavový paket. :-! V úvahu by ještě určitě připadalo i Tipo 1.4 T-Jet. 😄
Takže, pokud by to byl hatch nižší střední, tak 😒br />
Nové skladovky, žádné roční auta😒br />
Fokus 1.0 EB 92Kw Ecoboost, kdyby si mi dal ty prachy na barvu, tak bych ale dotáhl jeste 20-30 tisíc tisíc na 1.5 EB 110Kw a nebo 1.5Tdci 88kw (našel jsem aktuálně za 438 v kombiku dokonce).
Pak bych šel projet😒br />
Astra HB 1.4 T 92Kw
s Megane IV s Dci 1.5 a nebo TCE 130 , přičemž tuším, že Dci tak nějak podvědomě preferuji >😁
Já vím, zvrácené naftové volby, ale tohle je můj hlas do tvé ankety
>😒]
P.S. Leon TSI se mi také líbí a pravděpodobně bych se šel minimálně informovat, ale vadí mi na něm dvě veci, 1. Už je trochu neaktuální i když moc hezký, tak 2. vlečka vzadu (já vím, Renault i Astra jí mají taky, jenže u nich alespoň neplatí bod 1.) 😊
Nové skladovky, žádné roční auta😒br />
Fokus 1.0 EB 92Kw Ecoboost, kdyby si mi dal ty prachy na barvu, tak bych ale dotáhl jeste 20-30 tisíc tisíc na 1.5 EB 110Kw a nebo 1.5Tdci 88kw (našel jsem aktuálně za 438 v kombiku dokonce).
Pak bych šel projet😒br />
Astra HB 1.4 T 92Kw
s Megane IV s Dci 1.5 a nebo TCE 130 , přičemž tuším, že Dci tak nějak podvědomě preferuji >😁
Já vím, zvrácené naftové volby, ale tohle je můj hlas do tvé ankety
>😒]
P.S. Leon TSI se mi také líbí a pravděpodobně bych se šel minimálně informovat, ale vadí mi na něm dvě veci, 1. Už je trochu neaktuální i když moc hezký, tak 2. vlečka vzadu (já vím, Renault i Astra jí mají taky, jenže u nich alespoň neplatí bod 1.) 😊
Oprávdu nechápu, co by podle tebe mělo být na Leonu ST "neaktuálního". 1) Pořád je to suverénně nejkrásnější kombík nižší střední tř., 2) Právě přichází do prodeje jeho modernizovaná verze. 😄
Jako první mě napadlo Tipo 1.4 T-Jet. Nemám čas je teď srovnávat, ale za 400 i s nějakou výbavou bylo. Motor výborný (proti nevyzkoušenému turbolitru u H), designem zajímavější a pokud mám volit mezi H-faktorem a F-faktorem, je mi ten druhý rozhodně bližší. 😄
VW golf marathon edice, v 1.4 TSI, za 420 se dal koupit (novy, nejety), minuly rok - ted prehled nemam.
webpaja
Už jsem si ji dokázal zevrubně prohlédnout a i30 bohužel vypadá jako auto z přelomu tisíciletí s naroubovanými moderními světly. Přirovnání ke Kii Cerato vůbec není mimo. Interiér pak vykazuje jakousi nesourodost.
Ve finále by pak spíš cizelování odchozí i30 s rovnějšími křivkami bylo podle mě lepší. Chybí dynamika tvyrů a je to takový bochník přecházejíjí v úzký rohlík v přední části.
Třeba překvapí jízdními vlastnostmi a evropsky naladěným řízením.
Ve finále by pak spíš cizelování odchozí i30 s rovnějšími křivkami bylo podle mě lepší. Chybí dynamika tvyrů a je to takový bochník přecházejíjí v úzký rohlík v přední části.
Třeba překvapí jízdními vlastnostmi a evropsky naladěným řízením.
obcas mam pocit ze vyrobcovia si to dnes uz cim dalej tym viac zjednodusuju a napaditost ide stranou .. proste prim hraju u kazdeho dnes co mozno najvacsie predaje a nizke naklady.... skoda no.... hyundai zrejme uz tymto autom oslovi v eu aj hodne firemnych zakaznikov a asi aj to bol taky ten "vedlajsi" ciel .... ktory mu pomoze opat zvysit celkove predaje... zboku mi to pripomina P308... zozadu akoby golf 6.... uhladeny dlhy predok a la letisko je zase akoby z lancera uz len obratit tu masku opacne .... je vidiet ze hyundai tu moc nespekuloval a vsadil na zname a osvedcene tvary... ktore pekne zmixoval
iudex
Kia práve predsavila Stinger GT, konkurent pre Audi S5 Sportback či 440i GC: [odkaz]
images.cdn.autocar.co.uk/sites/autocar… />Takže komu sa kórejský trojvalec nepozdáva, môže siahnuť po 3,3 V6 twin-turbo s 272 kW a 510 Nm. 😉
images.cdn.autocar.co.uk/sites/autocar… />Takže komu sa kórejský trojvalec nepozdáva, môže siahnuť po 3,3 V6 twin-turbo s 272 kW a 510 Nm. 😉
Dost dobrý!
Jj, zadný pohon v kombinácii s fúkaným V6, to vyzerá sľubne. A najmä sa mi páči bočný profil: [odkaz]
Jo, malej přední převis, relativně dlouhá kapota, vcelku normální výška pontonu... a barva + kola jsou taky zvolený dobře. Nejsem si úplně jistej tím předním spoilerem, ale to je maličkost.
Drobnosti se najdou, stříknul bych ten výduch za př.koly do barvy auta, takhle je to moc Ford >😒] , ale jinak pěkný auto.
na konkurencom webe uz su foto... len tu to nejako viazne 😉
za mna ozaj moc pekne auto.. priznavam ze cakal som kde co ale az takuto pecku nie... som milo prekvapeny ako kia napreduje :yes: toto je uz premiove auto... klobuk bole
chcel som to porovnavat so supom... ale ako vidim nakoniec to v pohode pojde aj s rydzou premiou od CLS a A7 alebo nejakym ghibli 😉 :yes: za mna neskutocne prekvapko... auto roka pre mna :yes:
za mna ozaj moc pekne auto.. priznavam ze cakal som kde co ale az takuto pecku nie... som milo prekvapeny ako kia napreduje :yes: toto je uz premiove auto... klobuk bole
chcel som to porovnavat so supom... ale ako vidim nakoniec to v pohode pojde aj s rydzou premiou od CLS a A7 alebo nejakym ghibli 😉 :yes: za mna neskutocne prekvapko... auto roka pre mna :yes:
Sakra, to vyzerá dobre! Tu asi ani ľudia nebudú pindať na umiestnenie zadných svetiel ako pri Lagune. >😁 Už tradične si fotky pozerám tu: [odkaz]
Nerikejme hop, jeste ho v evrope nemame. 😉
Ale jinak ano, nemyslel jsem ze to kdy napisu, ale chci kiu. 😄
Ale jinak ano, nemyslel jsem ze to kdy napisu, ale chci kiu. 😄
swifter
s přibližně stejnou výbavou a vyšla mě na 460000kč, se zárukou na 100tkm. To je o 60k víc ....pokud nepotřebuju obří kufr tak není o čem.
Ernesto01
Octavia 1.0 TSI bohužel mám. A už nikdy více. Pochybuji, že tohle bude lepší. Reálně tam těch 85 kW není. Motor je nad 4 tisíci naprosto zdechlý a dostat se na hladinu maixmálního výkonu strašně trvá. Je cítit, jak se tomu motoru nechce.
Oboje je stejná bída, ale pochybuji že při současné nespolehlivosti koncernu bude Hyundai o tolik horší. Na osobní ježdění podle mě není nad čím váhat. Zvláště kvůli podvozku. Ten zadek má potenciál, pokud to nepodělali, jezdit a hlavně žehlit lépe než O3.
U firem je to jinak, tak se asi nehledí, jestli lopaty mají v autě kameru nebo větší pohodlí. Kdybych si dneska měl vybrat z nabídky litrových tříválců, asi se radši zastřelím. Už 1.2 TSI byly hrozné motory, ale spotřeba při zatížení se ještě dala udržet a bylo příjemné s tím jezdit, byť se projevovalo to samé jako u litrového tříválce - v otáčkách se tomu vůbec nechce. Motor má papírově 77 kW, zátah turbodmychadla je jen pocit a reálně motor držet okolo výkonového maxima je díky zpřevodování docela problém.
Oboje je stejná bída, ale pochybuji že při současné nespolehlivosti koncernu bude Hyundai o tolik horší. Na osobní ježdění podle mě není nad čím váhat. Zvláště kvůli podvozku. Ten zadek má potenciál, pokud to nepodělali, jezdit a hlavně žehlit lépe než O3.
U firem je to jinak, tak se asi nehledí, jestli lopaty mají v autě kameru nebo větší pohodlí. Kdybych si dneska měl vybrat z nabídky litrových tříválců, asi se radši zastřelím. Už 1.2 TSI byly hrozné motory, ale spotřeba při zatížení se ještě dala udržet a bylo příjemné s tím jezdit, byť se projevovalo to samé jako u litrového tříválce - v otáčkách se tomu vůbec nechce. Motor má papírově 77 kW, zátah turbodmychadla je jen pocit a reálně motor držet okolo výkonového maxima je díky zpřevodování docela problém.
Ty si auto neprojedeš, než ho koupíš? Radoslave, Radoslave...
Neni tříválec jako tříválec. TSI 1.0 jsem nejel, ale zkoušel jsem Ecoboost 92kw ve Fokuse kombi a vůbec to nejelo zle. Samozřejmě to není žádná raketa a s naloženými lidmi klesá dynamika výrazněji, než třeba u stejně výkonného čtyřválcového dieslu, ale uměl bych s tím žít. Tak třeba i ten od K/H bude solidní.
MDK
Včera večer za Přešticema v kopci nádherný nový Hyundee ix35 stál hrdě uprostřed silnice jak král, asi na něj bylo už moc sněhu, nebo mu to prostě jen zdechlo. Smál bych se, kdyby jsem do něj málem nevletěl.
a co to má společného s kvalitou vozů , to že někdo neumí jezdit, nebo nemá pořádné gumy, no jako argument to může použít jenom někdo kdo nepřemýšlí ..... já jsem zase viděl jak někdo na silnici předjížděl EVO tak to logicky musí znamenat že EVO je pomalý vůz .... >😁
alapli
Mám od srpna I30 kombi, motor 1,6 99 KwW najeto 13 000 km a naprostá spokojenost. Tříválec bych nebral, výkon, zvuk...děkuji jsem rád za to s čím jezdím.
mám stejnou zkušenost, jen ne s I30 ale se ceedem 1,6 Gdi, po 30 tisících spokojenost. spotřeba ok a servis? Proti Hyundai má Kia jasně navrch, kdo v této třídě nabídne servis včetně práce zdarma😄
Mě fascinují ty palce dolů. Oni tomu prostě nevěří. Říct někomu, že Hyundai je stejně dobré auto jako jejich koncern je hrdelní hřích, lidi to poškozuje. Ještě k tomu je za lepší peníze.
Dizajn je věc názoru každého ,pro mě je důležitá spolehlivost a tady koncern už dávno není co bylo.A to myslím vážně že to byla skvělá auta!!Ale už dávno nejsou!!!
Jak tady někteří plkají kraviny o kvalitě. Mimochodem, proč asi dal německý Autobild ve Zprávě o kvalitě za rok 2016 Hyundai na 1. místo v Evropě? [odkaz] ... A ještě než to otevřete: Škoda a VW skončily na děleném 19. - 20. místě (z 20 hodnocených)...
Jak tady někteří plkají kraviny o kvalitě. Mimochodem, proč asi dal německý Autobild ve Zprávě o kvalitě za rok 2016 Hyundai na 1. místo v Evropě? [odkaz] ... A ještě než to otevřete: Škoda a VW skončily na děleném 19. - 20. místě (z 20 hodnocených)...
King of rain
Osobně jsem zvědav na podvozek, tady se zatím řeší vhled a ceny a to není vše.
Třeba teď kupovat Ceeda je imho nesmysl, jízdně bude tohle o level jinde.Nakonec on už i CEEd verze GTline, je o level jinde , než klasický Ceed a fakt je to jízdně hodně znát.Fakt nekecám...
Třeba teď kupovat Ceeda je imho nesmysl, jízdně bude tohle o level jinde.Nakonec on už i CEEd verze GTline, je o level jinde , než klasický Ceed a fakt je to jízdně hodně znát.Fakt nekecám...
cudzinec11
Cena je ok, vybava tiez, dizajn umierneny, interier podla mna moderny, ale motory?
- zaklad bude asi opat 1.4 atmo, chvala bohu
- diesel velmi nedava zmysel v primestkej premavke s 10-20 tisic km rocne
- namiesto 1.6 vsak 1.0? Ved ten trojvalec je z tych menej podarenych - v testoch je velmi zravy, co je presny opak zmyslu trojvalcov = usetrit palivo.
Tie nove trojvalce su dost na nic😒br /> ford - velka spotreba
hyundai - velka spotreba a asi kopia fordu
vw - otazna spolahlivost
psa - vraj to vyrdzi 250 tisic km a normalna spotreba
bmw - vraj horsie ako PSA
Ak clovek chce atmosfericky motor, tak dnes uz zostava iba mazda a zopar zakladnych motorizacii. Pritom tie nahrady okrem potreby menej poutivat riadiacu paku maju iba nevyhody - zivotnost, spotreba, problem prestavby na LPG...
- zaklad bude asi opat 1.4 atmo, chvala bohu
- diesel velmi nedava zmysel v primestkej premavke s 10-20 tisic km rocne
- namiesto 1.6 vsak 1.0? Ved ten trojvalec je z tych menej podarenych - v testoch je velmi zravy, co je presny opak zmyslu trojvalcov = usetrit palivo.
Tie nove trojvalce su dost na nic😒br /> ford - velka spotreba
hyundai - velka spotreba a asi kopia fordu
vw - otazna spolahlivost
psa - vraj to vyrdzi 250 tisic km a normalna spotreba
bmw - vraj horsie ako PSA
Ak clovek chce atmosfericky motor, tak dnes uz zostava iba mazda a zopar zakladnych motorizacii. Pritom tie nahrady okrem potreby menej poutivat riadiacu paku maju iba nevyhody - zivotnost, spotreba, problem prestavby na LPG...
Skipper
Prosté normální auto nižší střední, kde v dnešní době při výběru rozhoduje hlavně osobní vkus a aktuální cenová nabídka. Jak se mi odcházející generace nejdříve nelíbila, tak hlavně poslední facelift z ní udělal pohledné auto, s kterým jsem pár tisíc km najel a nemůžu si stěžovat. Za ty peníze super volba a to říkám jako člověk, pro kterého byl Hyundai donedávna děsná plečka.