Novinky
Jejich auta bych si nikdy nekoupil. Nejsem blazen, abych se podilel na placeni renty 1,2 M EUR CEO, ktery vytvoril zavazek 14 mld. EUR, to muze jen stupidni obdivovatel das Auto.
Kazdy, kdo si VW koupi, bude tyhle Nemecke podvody platit a bude take platit renty Nemeckym podvodnikum.
Kazdy, kdo si VW koupi, bude tyhle Nemecke podvody platit a bude take platit renty Nemeckym podvodnikum.
Je príma, že tě nezajímají. A nezajímají tě tak moc, že o nich diskutuješ.
Karel - ja mam za to, ze ti to pali. Preci je jasne, ze kompenzace, pokuty, pravniky, opravy atd. spojene s VW dieselgate musi nekdo zplatit a v konecnem dusledku to nebude nikdo jiny, nez jejich zakaznici. Takze ja je na to upozornuji, aby si uvedomili, ze zaplati za arogantni rozhodnuti Nemecko vorstandtu a jeste jim budou platit renty. To je normalni? Nemecky vorstandt se hnal za KPI, bonusy atd. a to bez ohledu na sve zakazniky, kteri si v konecnem dusledku plati jejich - v tomto pripade mizerne - sluzby. Ja samozdrejme vim, ze VW a autoprumysl je #1 u nas a hodne na tom vsichni zavisime, ale VW stale masivneji tuneluje penize ze Skodovky na svuj vlastni Nemecky blahobyt - a jeste to takhle po.ere.
Takze zaver - kazdy, kdo si koupi auto VW konzernu zaplati i rentu Winterkornovi coz je clovek, ktery managoval dieselgate ktery bude stat zakazniky VW min. 14 mld. EUR ve vyrobcich VW.
Takze zaver - kazdy, kdo si koupi auto VW konzernu zaplati i rentu Winterkornovi coz je clovek, ktery managoval dieselgate ktery bude stat zakazniky VW min. 14 mld. EUR ve vyrobcich VW.
Za mě- jestli má mít někdo z VW plnou zodpovědnost- pak jedině Winterkorn. Že bych si nekoupil auto od žádné koncernové značky, protože na pokutu (zcela logicky) použijí část svého zisku, takhle neuvažuju. Buď je auto za konkurenceschopnou cenu, nebo není. Co udělá firma se ziskem je její věc.Jestli opravdu "tunelují" škodu (což nevím), pak to není moc hezký, ale asi je to legální a nijak vyjímečný.
Nicméně moje reakce byla jen a jen na to, že nazveš svůj koment "vůbec mě to nezajímá", a pak o tom stejně píšeš.
Nicméně moje reakce byla jen a jen na to, že nazveš svůj koment "vůbec mě to nezajímá", a pak o tom stejně píšeš.
to je sice pravda, ted ma tady miliardovy prusvih volkswagen koncern, jindy ho muzou mit jine automobilky, nehorazne renty a platy top managementu ale platis i u jakychkoliv jinych koncernu a treba u japoncu platis top managementu slapky na kazde vetsi sluzebce 😉... takze ono si vlastne nevyberes. je potreba aby ses sam zamyslel, kolik hodlas za auto utratit, co od nej chces a jak dlouho ho budes provozovat a kolik za nej pripadne v odprodeji trhnes. a to ostatni pro tebe jako koncoveho zakaznika asi vubec nema smysl brat na zretel. takze asi tak.
Potom by si člověk musel pořídit ostrovní fotovoltaiku, aby nepřispíval na nehorázný plat šéfa ČEZu, že. 😉
Ne, ja rikam: Kdo si kupuje auto z VW group si musi tedy uvedomit, ze prispiva Winterkornovi a spol. na financni kryti jejich podvodu a VW pokut. Zde nemluvim o normalnich ziscich, bonusech atd., toto jsou naklady na vic na rozdil od ostatnich vyrobcu. Pokud to nekomu nevadi, tak je trouba a at plati a plati a plati. Hlavne ze my - Nemecky vorstandt - se chechtame.
Takze ludia - nekupujte ani skodovky, lebo si z zisku aj tak vezme "tunelujuci" VW a zaplatite rentu, slapky, hocico ine. A bohvie, ci nejake tie financie nejdu aj zo Seatu....radsej nekupte ani ten. Pre istotu.
Inak "tunelovat" v podstate vlastnu firmu, to uz chce fakt mocne mentalne cvicenie na to prist.
Za KPI atd. sa zenie kazda jedna komercna firma. A ake mizerne sluzby zakaznikom ?
Ja viem, strata casu, ale nedalo mi.
Inak "tunelovat" v podstate vlastnu firmu, to uz chce fakt mocne mentalne cvicenie na to prist.
Za KPI atd. sa zenie kazda jedna komercna firma. A ake mizerne sluzby zakaznikom ?
Ja viem, strata casu, ale nedalo mi.
Ja vim, ztrata casu, ale neda mi - pojdme se vratit k podstate problemu.
VW chce e😜andovat do USA se svymi diesely, ale podle USA metodologie neplni emisni limity a misto, aby investoval do technologii, tak vymysli podvod s upravou SW, coz je velmi rychle a levne reseni (Winterkorn a spol. si plni KPI na zisk i obrat). Jine Evropske automobilky v USA problem s podvody nemaji.
Na podvod se prijde, VW pres rok "zatlouka", ale je nakonec usvedcen a musi zaplatit min. 14 mld. EUR (380 mld. CZK, coz je prumerne 7 600 CZK navic v cene kazdeho vyrobeneho auta v pristich 5ti letech) na kompenzacich. Tyto penize ale nikde nenatiskne, musi je nejak dostat ze svych zakazniku, dodavatelu i zamestnancu.
Naproti tomu ten, kdo to organizoval pro jistotu utece z vedeni a misto toho, aby svoji chybu napravil (poskytoval mizerne sluzby svym zakaznikum), bude jeste dostavat rentu, kterou mu opet zaplati zakaznici, dodavatele a zamestnanci.
Kdo si kupuje auto z VW group si musi tedy uvedomit, ze prispiva Winterkornovi a spol. na kryti jejich podvodu. Zde nemluvim o normalnich ziscich, bonusech atd., toto jsou naklady na vic na rozdil od ostatnich vyrobcu. Pokud to nekomu nevadi, tak je trouba.
Tunelovani - velmi jednoduche a delaji to velmi rady napr. banky. Poskytovani sluzeb se povinne prenese do zahranicnich central za nasobne ceny, nez by se daly poskytovat lokalne - typicky shared service centres IT nebo vyvoje ...
VW chce e😜andovat do USA se svymi diesely, ale podle USA metodologie neplni emisni limity a misto, aby investoval do technologii, tak vymysli podvod s upravou SW, coz je velmi rychle a levne reseni (Winterkorn a spol. si plni KPI na zisk i obrat). Jine Evropske automobilky v USA problem s podvody nemaji.
Na podvod se prijde, VW pres rok "zatlouka", ale je nakonec usvedcen a musi zaplatit min. 14 mld. EUR (380 mld. CZK, coz je prumerne 7 600 CZK navic v cene kazdeho vyrobeneho auta v pristich 5ti letech) na kompenzacich. Tyto penize ale nikde nenatiskne, musi je nejak dostat ze svych zakazniku, dodavatelu i zamestnancu.
Naproti tomu ten, kdo to organizoval pro jistotu utece z vedeni a misto toho, aby svoji chybu napravil (poskytoval mizerne sluzby svym zakaznikum), bude jeste dostavat rentu, kterou mu opet zaplati zakaznici, dodavatele a zamestnanci.
Kdo si kupuje auto z VW group si musi tedy uvedomit, ze prispiva Winterkornovi a spol. na kryti jejich podvodu. Zde nemluvim o normalnich ziscich, bonusech atd., toto jsou naklady na vic na rozdil od ostatnich vyrobcu. Pokud to nekomu nevadi, tak je trouba.
Tunelovani - velmi jednoduche a delaji to velmi rady napr. banky. Poskytovani sluzeb se povinne prenese do zahranicnich central za nasobne ceny, nez by se daly poskytovat lokalne - typicky shared service centres IT nebo vyvoje ...
než Češi,podvodníky v USA rádi nemají,u nás jsou naopak velmi populární.
škoda , že taky neprodávali do Severní Koree....ale tam by si asi švindlovat netroufli....
- bud bude drzet basu se svymi bossy v Germanii, kteri ho plati, a bude mit on i jeho rodina pohodlny zivot, nebo
- se zachova cestne, prizna podovdy, ale pak ho Germansti bossove vyhodi a bude na ulici.
Ale byla to jeho svobodna volba.