Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
radhro
se mi líbí a podle mně bude i poměrně dobře prodávaný , oproti nové fiestě má výhodu takové uhlazené celistvosti.ale samo. ukážou prodeje
DaewooMaster
Genesis se neprodává jen v Americe, ale samozřejmě i v Koreji. A takový Daewoo Veritas, který se v Koreji prodává od začátku září, zřejmě bude tímhle tempem v Paříži jako koncept za 2 roky a v aktualitách na českých motoristických serverech nejdřív příští rok, že? 😉 Ale asi si to zaslouží, protože jako předchůdce Statesmana to stejně v Evropě prodávat nehodlají... Jenže pak nechápu ten zájem o Genesis, který taky pro Evropu není uvažován... bohužel. ;-\
Radost pohledět na i20. Pěkný vyvážený autíčko, který se určitě bude moc dobře prodávat. Samozřejmě pokud bude mít dobrou cenu, ale to se asi dá očekávat.Jediný co já moc nemusím, jsou ty barevný vnitřky a polstrování. Jistě bude na výběr i poněkud elegantnější interiér, ale to je spíš otázkou vkusu. Někomu se třeba zrovna tohle provedení může líbit.
Myslim, ze spolocne rysy s Corsou tam proste su a hotovo. Ked podla Teba nie, ok, napisal som SVOJ nazor.
Směju se slepé důvěře v německé výrobky.Mnohdy jsou vyvinuté,vyrobené výrobky u nás,posílané do Německa,nesmí na nich být uvedena země původu a pak následně prodáno zase třeba zpět za těžký peníz. :-!