Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Co chystá koncern Volkswagen na rok 2017?

14 komentářů

Futurista
A budeme číst i o jiných koncernech nebo automobilkách, než jen o VW??? Včera jsme měli naservírováno, jak se koncernu VW dařilo v roce 2016, dnes tohle...

Jste fakt tak hluboko zalezlý ve vejfuku VW, až vám koukaj jen paty, nebo už na celou objektivní práci se..te, a jste spokojení, že na účet tečou???

Odpovědi se asi nedočkám. Pánové, vy už nemáte kousek soudnosti.
Jenik3
Je treba vzit nohy na ramena a jit na jiny web, ktery nabizi hodnotnejsi informace.

Plany VW na rok 2017 jsou jasne. Zaplatit pokuty a skody.
Riceeater
No tak hlavně aby ty svoje výrobky neojebávali kvůli těm pokutám a žalobám ještě víc, než v těch posledních dvou generacích... 😉
Blatouch
Celkove pokuty a kompenzace jsou cca. 400 mld. CZK (nejakych 15 mld. EUR). Kdepak asi ty penize panove z Vlkohradu sezenou?

Bude to na ukor dodavatelu, zamestnancu a hlavne zakazniku, tedy za vice penez mene muziky a v horsi kvalite. A taky oskubou akcionare.
ryccardo
No tak označovat Kodiaka za novinku 2017 mi přijde trochu zcestný, ale Yeti, který má přijít koncem léta to je panečku zásadnější novinka. Jsem na něj zvědavej. 😉
Hittman
Představ si Atecu s jiným čumákem a na volantu logo Škody, středový tunel a kaplička podobná Brtníkovi. Doufám, že jsem ti nezkazil radost z překvapení.. 😉
Jenik3
A litrovy trihrnek jako zakladni motor. To vse za krasnych pul milionu. No neber to :-!
simson33
Taky mě překvapilo, že Ateca Reference s tříválcem a bez výbavy stojí 0,5 mega. Lze předpokládat, že Yeti II levnější nebude a cenově tak na Y I asi nenaváže. Těch pár litrů v kufru navíc vyjde tedy poměrně draho, že... 😐
mariob
To si trafil presne, ale sedacky ma pekne, zaujimava je aj opierka hlavy.
ryccardo
Nezkazil. Já žádnou designovou revoluci nečekám 😉 Ve finále to bude nudná, předražená krabice s nějakým chcíplým eko motorem.
Dixik2
Premiéra Yeti II je ve 45KT/17.
ryccardo
jj a SOP 34/2017 😉
irij51
Blbečkové. zatím me nikdo nepřesvedčil o tom, že zde píšou 15letí kluci.
Ada je zase tady
Zatím mi nikdo nevyvrátil, že tu píšou uhrovaté děti.