Novinky
Nuz, co sa designu tyka, mi to podobne ako nove Twingo, pripada, ze je az prilis modny, ze starne tak rychlo, ze uz teraz vidno, co bude treba o chvilu faceliftovat. Ale podme k praktickej stranke: Vysoka stavba a system zadnych stresnooknodveri je mozno fajn, ale nenahradi to 5. miesto na sedenie, ani zadne bocne dvere. Kufor s mini objemom..... Ta velkost interieru je tu snad len na dychanie. Nemyslim, ze to bude trhak, skor naopak. A mozno stacilo fakt malo. 5. miesto na sedenie sa tam zmesti a aspon 1 zadne bocne dvere si myslim ze tiez. Nosic bicyklov by tiez bodol a snad aj nejaky prakticky stresny, ktory by nezavadzal tej otvaracej streche.
tohle je idealni do mesta pri nejakou zasilkouvou firmu, rozvoz *, popripade pro pojizdnou kameru na nejakych ciklistickych/bezeckych zavodech prd pelotonem 😄 , misto Twinga bych to klidne videl u spousty zen jako idealni nakupni tasku, vepredu detska sedacka s prckem a vzadu nakup
naco 5 mist, sak tohle neni rodinne auto 😄
naco 5 mist, sak tohle neni rodinne auto 😄
Konečne človek čo to pochopil. Je smiešne, keď si niekto kúpi Spark a potom tomu hovorí rodinné auto. Má 5 dverí a 5 miest na sedenie.
Určite to je zaujímavejšie ako Smart alebo 1007. Mne sa to auto absolútne páči a ani sa mi nechce veriť, že to vyšlo z nového Kanga. Neskutočná premena.
Určite to je zaujímavejšie ako Smart alebo 1007. Mne sa to auto absolútne páči a ani sa mi nechce veriť, že to vyšlo z nového Kanga. Neskutočná premena.
Kangoo se me nelibi ale to je pekny a originalni :yes: a chvalim renault za odvahu se do neceho takovyho pustit :yes:
Teda prvně bych si myslel, že je to koncept. Skvělá, originální a technicky nápaditá (to se dnes málokde vidí) karoserie skrývá skvělé kouzlo landauletu. A prý že se z Renaultu stal tichošlápek. Ideální vůz na volný čas pro mladé. Kdybych byl movitější, bral bych ho jako své první auto. S takovou to bude Twingo... 😉
VIVAT!!!
VIVAT!!!
Renault ma milo prekvapil Be Bopom. Nech si škodovkári snívajú o prototype Yeti, aj tak sa ho nedočkajú. A ak aj tak po 4 rokoch...Renault zas raz ukázal že je odvážny. To že sa tam nezmestí 5 ľudí je snáď pri 3dv. aute logické. Be Bop je malé ale priestranné auto do mesta, nemýlte si ho s Kangoom! 😄
Otvírání zadních dveří jako u starých japonských SUV, daň za zadní posuvný panel střechy. Ve čtyřech pouze 180 litrů zavazadel? Ono se to s tím zmenšování (zkracováním) nesmí přehánět, nebo do padne jako Modus. Kterého teď natahovali, protože to bylo sice MPV, jen mu chyběl kufr. A to je důvod, proč se tyhle auta kupují. Prostor a kufr. Nikoliv styl, který tady převažuje nad praktičností.
Mne na BeBopovi nevadi, ze vyzera ako hracka. Vadi mi, ze je neprakticky a pritom sa hra na praktika. Design ma neoslovil, ale podstane je, ze je neprakticky. Stresne okno mi nenahradi 1 sedadlo, 2 dvere, stresny nosic... Vlastne je to taky konkurent Plurielu (ten sa mi tiez moc nepaci), ale ten ma navrch viacerymi podobami.