Technika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNové baterie Samsungu pro elektroauta: Dojezd 600 km a dobití za 20 minut!
72 komentářů
Uživatel_5340709
tak má spalovací motor fakt problém, ale uvidíme jak to dopadne, správa o zázračných baterkách se objevuje 4x do roka.
Svata pravda , novinka o baterkách co zmeni svet je tu hodne často.Verme ze se tak konecne stane.
KANKUNEN
To bude časem na každém sídlišti menší elektrárna.
Vetsinou se dobiji přes noc , tedy mimo spicku kdy je energie prebytek.Ten narust bude postupny.Myslim ze v tom nebude problém.
Bude potřeba hodně nočních hodin, až se elektromobily rozšíří masově. S uvedenou baterií to bude už brzo... Zdá se, že stále mnoho lidí podceňuje nastávající problémy s MASOVÝM nabíjením... Stačí si uvědomit, kolik osobních aut bude potřeba denně nabíjet (během celých 24 hod!), kolik nákladních aut a autobusů (každých 500 km!) a potom ještě kolik letadel a lodí... Nápad, že všechno se vyřeší "nočním proudem", je vrcholem naivity. Řešení bude potřeba mnohem a mnohem komplexnější.... No, snad nám pomůže kapitán Nemo 😄.
Proč hned tak vysoké cíle? Proč hned autobusy či tiráky? Začal bych nejdříve osobáky a pak tím ostatním.
Elektřina nenahradí vše, je to zatím (a asi i v blízké budoucnosti) jen alternativa, ne náhrada všeho.
S tím nabíjením to taková tragédie nebude. Drtivá většina EV bude nabíjet v noci (sám jsem kvůli EV nemusel hýbat s jističem, je to jen "varná deska" navíc) a přes den pojedou především DC nabíječky na cestách. Ale většina EV pojede z toho, co si v noci nabily...
Jelikož noční spotřeba ČR je na +- polovině denní spotřeby, tak rezervy je v síti dost. Žádný blackout se nebude konat a údržba přenosové soustavy půjde v normálních plánovaných fázích...
Elektřina nenahradí vše, je to zatím (a asi i v blízké budoucnosti) jen alternativa, ne náhrada všeho.
S tím nabíjením to taková tragédie nebude. Drtivá většina EV bude nabíjet v noci (sám jsem kvůli EV nemusel hýbat s jističem, je to jen "varná deska" navíc) a přes den pojedou především DC nabíječky na cestách. Ale většina EV pojede z toho, co si v noci nabily...
Jelikož noční spotřeba ČR je na +- polovině denní spotřeby, tak rezervy je v síti dost. Žádný blackout se nebude konat a údržba přenosové soustavy půjde v normálních plánovaných fázích...
Je jasné, že s příchodem elektromobilů bude muset jít druhý krok, a to přestavba elektrické distribuční sítě. Proto kdo ještě nejste na škole, tak rychle na VUT, nebo ČVUT na silnoproud - budete mít o flek postaráno. 😉
Zas tak rychle se to přestavovat nebude muset. Nabíjet auto budete především v noci, kdy autem "doplníte" výši spotřeby, kterou máte např. večer.
Mám EV, v mém okolí znám další 4 lidi a ani jeden nemusel navyšovat kvůli nabíjení hlavní jistič.
Při nabíjení EV mám mnohdy menší celkovou spotřebu baráku než třeba večer, kdy běží všechny TV, pračka, suška a manželka k tomu vaří a peče...
Mám EV, v mém okolí znám další 4 lidi a ani jeden nemusel navyšovat kvůli nabíjení hlavní jistič.
Při nabíjení EV mám mnohdy menší celkovou spotřebu baráku než třeba večer, kdy běží všechny TV, pračka, suška a manželka k tomu vaří a peče...
Zkus si někdy sednout a spočítat kolik sežere sporák, pračka a kolik jedna taková Tesla.
Vím to. Dnešní běžná Tesla S má palubní nabíječku 11 kW (3x16A) nebo příplatkovou 16 kW (3x20A) (dříve se prodávala i s 22 kW nabíječkou 3x32A).
Nicméně nechcete tvrdit, že Tesly budou tvořit více jak 50% prodejů nebo snad ano? 😉
Já sám mám auto s palubní nabíječkou 11 kW (a to nás moc není, běžně je 3,6-7,2 kW - varná deska má třeba obvykle kolem 7,2 kW) a to těch 3x16A mám na baráku s celkovým jističem 3x25A. Nemám s tím jediný problém. Pokud v noci nabíjím, obvykle nepřevýším celkovou spotřebu, kdy nám běží pračka se suškou, varná deska, infrazářiče, tepelné čerpadlo, TV, atd.
Jak jsem psal, zatím nikdo v mém okolí, kdo má EV, tak nemusel "hýbat" s jističem baráku.
Nicméně nechcete tvrdit, že Tesly budou tvořit více jak 50% prodejů nebo snad ano? 😉
Já sám mám auto s palubní nabíječkou 11 kW (a to nás moc není, běžně je 3,6-7,2 kW - varná deska má třeba obvykle kolem 7,2 kW) a to těch 3x16A mám na baráku s celkovým jističem 3x25A. Nemám s tím jediný problém. Pokud v noci nabíjím, obvykle nepřevýším celkovou spotřebu, kdy nám běží pračka se suškou, varná deska, infrazářiče, tepelné čerpadlo, TV, atd.
Jak jsem psal, zatím nikdo v mém okolí, kdo má EV, tak nemusel "hýbat" s jističem baráku.
"Tesly budou tvořit více jak 50% prodejů nebo snad ano? " Takže ostatní se budou nabíjet 50 hodin? >😁
Jak jste došel k těm 50 hodinám? 😲
Jinak ještě k původnímu příspěvku polopaticky: Původní narážka byla na Teslu, že když jich bude moc, tak to síť nezvládne, protože, jak je obecně známo, mají relativně silnou palubní nabíječku. Proto ta moje narážka na více jak 50%, protože spíše tady bude více aut, která budou mít palubní nabíječku 3,6-7,2 kW (VW, Peugeot, Hyundai, atd.) na úrovni odběru varné desky, takže i když tady bude pár Tesel, tak síť se z toho nezhroutí.
Pochopeno?
Jinak ještě k původnímu příspěvku polopaticky: Původní narážka byla na Teslu, že když jich bude moc, tak to síť nezvládne, protože, jak je obecně známo, mají relativně silnou palubní nabíječku. Proto ta moje narážka na více jak 50%, protože spíše tady bude více aut, která budou mít palubní nabíječku 3,6-7,2 kW (VW, Peugeot, Hyundai, atd.) na úrovni odběru varné desky, takže i když tady bude pár Tesel, tak síť se z toho nezhroutí.
Pochopeno?
Těch 50 hodin jsem si vycucal z prstu 😉 Ale, když budou mít ostatní odběr na úrovni té varné desky tak za stejnou dobu nabíjení jako Tesla ujednou mnohem menší vzdálenost takže každý stejně bude chtít výkonější nabíječku 😄 Při tankování benzínu si taky vezmu normální hadici a ne nějakou s průměrem 0,5mm abych se stihl i vyspat >😁
Chtít můžou. Ale je na výrobci, jakou nabíječku tam dá. Ostatně domácí noční nabíjení není určeno k rychlému okamžitému nabíjení. K tomu mají sloužit veřejné výkonné DC nabíječky.
Doma si máš v podstatě nabíjet to, co jsi za den ujel. A jelikož většina lidí najede do 100 km denně, tak to i na úrovni "varné desky" zvládneš nabít za noc levou zadní.
Já těch svých 200 km dobiju z nuly do sta (což většinou není, obvykle nabíjím z 40-70😖 za 3,5 hodiny.
Doma si máš v podstatě nabíjet to, co jsi za den ujel. A jelikož většina lidí najede do 100 km denně, tak to i na úrovni "varné desky" zvládneš nabít za noc levou zadní.
Já těch svých 200 km dobiju z nuly do sta (což většinou není, obvykle nabíjím z 40-70😖 za 3,5 hodiny.
Joab
Zrovna baterky se teď Samsungu výborně dařej, úplně bych to chtěl mít v autě😊
[odkaz]
[odkaz]
Mám. BMW i3 a nestěžuju si. Ve skutečnosti se mu baterie fakt dařej, problém byl v elektronice přístroje.
Podle vyšetřování Samsungu nebyl problém v elektronice, ale v nedostatku místa pro baterku. Baterce bylo jednoduše "příliš těsno".
Jinak pouch baterky v i3 jsou skvělý, teď jsem viděl fotku ze servisního menu i3, kde maníkovi po 60 tisících mil to stále ukazuje plnou kapacitu. A to to auto nijak nešetří, běžně používá DC nabíječku.
Jinak pouch baterky v i3 jsou skvělý, teď jsem viděl fotku ze servisního menu i3, kde maníkovi po 60 tisících mil to stále ukazuje plnou kapacitu. A to to auto nijak nešetří, běžně používá DC nabíječku.
Nicco
A co ty revolucni ceske baterie v aktuanim SM? Pise se o nich protoze jsou tak dobre, nebo proto, ze jsou ceske?
[odkaz]
[odkaz]
Mají být údajně hlavně levné, takže by se měly hodit pro stacionární uložiště. Do elektromobilů se zřejmě moc nehodí, protože v parametru Wh/kg zřejmě zaostávají i za současnou konfekcí...
Nekde jsem cetl, ze maji lepsi chlazeni a nevybuchnou pri narazu, takze se hodi do aut. Ale pokud je jak pises, tak asi ne.
BRoy
Sice jsem ještě nikdy netankoval benzín do auta 20 minut, ale i tak je to celkem slušný pokrok proti současným několika hodinám na nabití. Jenom, jestli souzi v Samsungu neudělali nějakou chybičku, jako s Note 7. Přece jenom, takový výbuch půltuny baterek...
Až bude ten zázrak volně v prodeji, až bude cena hybridu/elektromobilu srovnatelná s běžným autem, až budou k dispozici dostatečné energetické kapacity, až bude, ideálně na každé benzince, dostatek nabíjecích stojanů, až.... Pak začnu ten hype o elektromobilitě brát vážně. Ale pořád to bude ekologický nesmysl!
Až bude ten zázrak volně v prodeji, až bude cena hybridu/elektromobilu srovnatelná s běžným autem, až budou k dispozici dostatečné energetické kapacity, až bude, ideálně na každé benzince, dostatek nabíjecích stojanů, až.... Pak začnu ten hype o elektromobilitě brát vážně. Ale pořád to bude ekologický nesmysl!
ericn
Tak snad to při dobíjení nevybouchne 😉
JohnST
Az se bude psat rok 2021, az se vsichni prestehujem do obrovskych mest az zemekouli dalnici opredem az baterky vyrobit dovedem...... >😒] >😒] >😒] >😒]
Barry Lyndon
Spíš by bylo zajímavé vědět, kolik mají Wh/kg (nebo kg/kWh)...
Vždyť je to promo - na upoutání pozornosti - ty baterie v reálu neexistují
VW přece nedávno také anoncoval 600 km v roce 2021
VW přece nedávno také anoncoval 600 km v roce 2021
Fána
Pokrok jde kupředu nezadržitelně a v bateriích určitě hodně. Může mi ale někdo vysvětlit když současné baterie jsou tak úžasné a výkonné, proč se stále dávají do aut ty těžké obří startovací krabice?
Protože 1. jsou startovací! a protože 2. jsou levné
Že jsou levné (hahaha) možná. Co s tím má však společného že jsou startovací? Pořád se tady chluběj jak el. sporťák umí upalovat. To mi chcete nakukat že ty motory neberou 200, 300A, nebo i víc? A určitě po delší dobu.
Samozřejmě, že jde použít jiná chemie. Ostatně Porsche nabídlo Li-ion startovací baterii už v minulém desetiletí (kvůli úspoře hmotnosti, cca. 10 kg). Chtěli za ni asi 50 tisíc, jestli si dobře vzpomínám.
Když se podívám třeba na hybrid (Toyota/Lexus): baterie hybridního pohonu se nesmí *nikdy* úplně vybít. Pokud se tak stane, je na vyhození. Normálně to hlídá elektronika, ale při dlouhém odstavení auta by se to stát mohlo. (A pak to není levná sranda.)
Oproti tomu 12V baterie vydrží skoro cokoli. A přežije i úplné vybití, start ve velké zimě atp.
Oproti tomu 12V baterie vydrží skoro cokoli. A přežije i úplné vybití, start ve velké zimě atp.
To přeháníš. Startovací baterie nemají rády ani celkem mírné vybití, řekněme na 80 %, pokud si dobře vzpomínám. Olověné (nejen ty startovací) pak obecně nerady zůstávají částečně nabité. A obnovit se dají i jiné chemie. Všechno má však své limity. Tak jako tak to nemají rády a realita je, že se servis nebude snažit baterii obnovit a těžko by šlo garantovat její parametry. Někdo si tu tvou starou baterii může koupit a může ji úspěšně obnovit, ale automobilka na to nebude mít žádný postup. Záleží samozřejmě na baterii, ale pokud má na začátku správný stav, může vydržet měsíce až roky bez poškození (výrazné ztráty kapacity). Půlroční stání by neměl být problém. Avšak u takové doby je rozhodně dobré se podívat, co na to říká výrobce. Ani mechanice dlouhé stání nesvědčí.
fiction
jenom aby to nebyly podobné akumulátory jako v jejich posledních telefonech. O ně by projevil zájem maximálně IS.
Ale to je presne ako s mobilmi pred 25 rokmi: boli drahé rovnako ako telefonovanie, moc toho nevedeli, mali slabú výdrž a vysielače boli len vo veľkých mestách. Napriek tomu sa mobilné telefóny vyvinuli do dnešnej podoby.
A samozrejme batérie od Samsungu URČITE nie sú posledný vývojový krok v autobatériach. Prídu ďalšie firmy s lepšími parametrami, na čo Samsung bude musieť tiež vymyslieť niečo nové, atď. Skrátka klasický konkurenčný boj.
Další otázka je nakladni doprava , tam podle me bude ještě tak 15-20 let vladnout spalovak a to do te doby nez se kapacita baterii zvedne natolik ze to nebude dopravce omezovat.
Věc kterou nejvíce ocenuji u elektromobilu je jeho jednoduchost a po mechanicke strance je téměř nemozne ho poskodit , narozdil od spalovacího motoru který je neuveritelne slozity a oproti el. ma obrovske servisni naklady vseho druhu.
Jednoduse se moc tesim az budu mit i svůj elektromobil 😄 coz ještě potrva dlouho protože pocitam ze dalších 5-10 let doziju se svým Passatem B 5.5 TDI 96 KW.
Jsem moc zvedavy na další vyvoj a verim ze se vse posune k lepšímu.Samozrejme vyroba a distribuce energie bude muset reagovat (především distribuce a stojany na dobijeni).A je jasne ze prijde dan za dobijeni tak aby nevypadl vydelek státu.
Ovšem doufam ze lokalni emise budou na vyrazne lepsi urovni a to hlavne ve vetsich mestech.
ALE - krome akumulatoru - jak je na to pripraven zbytek?
1. Jak to bude s masovym dobijenim?
2. Jak to bude s distribucni soustavou?
3. Jak to bude s nakladni dopravou?
4. Jaka bude cena?
Jeste dlouho zde budou vedle sebe spalovaci a elektro motory.
Mě se líbí myšlenka - malý spalovací motor +baterie s El. motorem.
Oproti Vám používám obojí a mám zkušenosti s obojím. A obojí se mi líbí, každé má své výhody a nevýhody.
Degradace baterek a jejich nepoužitelnost po pár stech tisících km je jeden velký mýtus. Např. u BMW i3 je pokles do 0,5 kWh po 100 tisících km.
A až jednou dojde k takové degradaci, že už to bude v autě nepříjemné, tak se vymění za nové a ty staré se dají dále použít jako stacionární - jako úložiště elektřiny např. z FVE může sloužit další léta...
Sám mám doma 2 diesely - a jak říká jedno pořekadlo - pokud chceš levně jezdit, musíš počítat s drahým servisem, když se to po*ere...
Měl jsem Lexus RX400h (2007), dneska s ním jezdí kamarádka, baterie v něm prakticky nedegradují, stále mají přes 85% kapacity. A tomu autu je už letos 10 let...