Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW 4 po faceliftu: Jemné změny designu. A co víc?

27 komentářů

boost.
V článku chybí zmínka o novém multifunkčním LCD instrument clusteru, dvou nových barvách a kolech, např. černých 666m pro Competition Paket. Ani press release neumíte opsat?
webpaja
Nejedná se o důležitou spekulaci co asi připraví Škoda, jde jen o bezvýznamného výrobce z Mnichova 😉
Dinar
Ta LCD přístrojovka mě docela překvapila, že udělali verzi ještě pro souč. generaci 4er, a nejspíš to dostane i 3er, zjevně chtějí držet basu s audi.
webpaja
Vzhledem k tomu, kdy přišlo LCI to znamená, že 4er zůstane ve výrobě ještě dva roky po nástupu 3er G, možná proto ta vylepšení 😉
Dinar
Určitě, jinak by to nedávalo smysl, ale nejspíš to strčí ještě i do 3er, nový idrive má už i prosincová 3er. 😉
webpaja
Kdy má přijít nová generace? Příští rok? Na druhou stranu se jim pomocí LCD zlevní přístrojovka 😉
Dinar
3er by měla být 2018, ale jestli už v prodeji nebo ji jen předvedou, uvidíme.
boost.
Myslím, že konec výroby F30/80 je někdy na podzim 2018. F32/82 v r. 2020 a kabriolet ještě dýl.
iudex
Tá Sunset orange je parádna, konečne výrazná farba hodná športového auta. Valencia orange nie je úplne podarený odtieň oranžovej.
praděda7
S tou novou oranžovou bych dokázal nějakou dobu žít, ale jen tak na kabrioletu... 😉
stealth01
Hm, ten virtuální přístrojový štít by se mně hodil do 330e (výroba sedmy tyden). Tam dává smysl asi nejvíce, nejlépe dokáže poskytnout komplexni informace o toku energií apod.
Dinar
žádné roubování masek příští generace na stávající tvary, jen čirá cizelace, jak tvarů, materiálů tak vlastností. Specielně za přidání "živých" barev dávám :yes:
boost.
:yes: Tak nějak jsem doufal, že představí ještě M4 CS. Snad teda v létě, společně s M2 CS.
JuicyMane
Podle mě M4CS nebude - kradla by prodeje čtyřdveřové M3.
boost.
[odkaz] [odkaz]
JuicyMane
Sakra >😁 samozřejmě! Nevím, proč jsem si pod CS vnutil představu o gran coupe.
iudex
Jj, tu niet najmenšieho dôvodu ku kritike, facelift ako má byť, len jemné doladenie, žiadne násilné zmeny z dvoch na štyri svetlomety. Jedinú výhradu by som mal k nárazníku neemkovej verzie (ani to asi nebude základ, ale nejaký "luxury line" či čo), tá vyzerá dosť zle: [odkaz] a vyslovene si to pýta M-paket, až vtedy je to dokonalé. A paradoxne viac sako kupé sa mi páči liftback, to je pre mňa dokonalý prototyp športového liftbaku a.k.a. "štvordverového kupé".
JuicyMane
Taky se přidávám k názoru, že se jedná o facelift jak má být. Jemný, cizelující současný designový jazyk a zároveň takový, že nenaštve současné majitele. Jen ty full LED zadní lampy mohla mít 4 už před FL, ten žárovkový blinkr a brzda je fakt ostuda.

Jinak odkaz je na fotku konceptu, kterou tam v radakci asi přihodili proto, abysme si všimli jak moc se mu facelift přiblížil.
speedfred
ja ako fanúšik kupé ,musím s tebou súhlasiť že na živo vypadá 4GC fantasticky na rozdiel od A5 SB (aspoň pre mňa).
iudex
Tak mne sa páči aj A5 SB a celkovo asi všetky tieto kupé-liftbacky od novej Insignie po Panameru, ale ak mám povedať najkrajší z nich, bol by to práve 4er GC. Jedno 440i prosím! >😁
Arese
BMW zjevně patří mezi značky, která facelifty umí. Upravená příď totiž nelikviduje původní vizuální přitažlivost auta (jako se to např. stalo nyní u Octavie), ale jen jemně podtrhne velmi povedený původní celek. A tak to má být! A jako třešnička na dortu je zachování mechanické P brzdy! 😄 😄 😄 :yes: :yes: :yes:
webpaja
U RWD je klasická ručka důležitá při nasměrování auta do zatáčky :yes: :-!
Arese
Docela by mě zajímaly podíly jednotlivých karosářských verzí řady 3 a 4. Nemá náhodou někdo patřičné info?
Gvick2
Proč by nebylo, když se 4er prodá desetkrát víc než třeba Lexusu IS a ten také nikdo neruší, jinak ten poměr 3er : 4er je cca 2:1
[odkaz]
drack2
Ad IS: evropa neni jediny kontinent.
praděda7
...a to jako proč? Nikde v recenzích jsem se nedočetl, že by current model měl nedostatky v této partii... :-!
webpaja
Základní podvozek? No tak tam právě ano. Zvlášť na menších kolech byl až nebavorácky komfortní a kolíbavý.