Novinky
boost.
2
V článku chybí zmínka o novém multifunkčním LCD instrument clusteru, dvou nových barvách a kolech, např. černých 666m pro Competition Paket. Ani press release neumíte opsat?
webpaja
1
Nejedná se o důležitou spekulaci co asi připraví Škoda, jde jen o bezvýznamného výrobce z Mnichova 😉
Dinar
0
Ta LCD přístrojovka mě docela překvapila, že udělali verzi ještě pro souč. generaci 4er, a nejspíš to dostane i 3er, zjevně chtějí držet basu s audi.
webpaja
1
Vzhledem k tomu, kdy přišlo LCI to znamená, že 4er zůstane ve výrobě ještě dva roky po nástupu 3er G, možná proto ta vylepšení 😉
Dinar
1
Určitě, jinak by to nedávalo smysl, ale nejspíš to strčí ještě i do 3er, nový idrive má už i prosincová 3er. 😉
webpaja
1
Kdy má přijít nová generace? Příští rok? Na druhou stranu se jim pomocí LCD zlevní přístrojovka 😉
Dinar
0
3er by měla být 2018, ale jestli už v prodeji nebo ji jen předvedou, uvidíme.
boost.
1
Myslím, že konec výroby F30/80 je někdy na podzim 2018. F32/82 v r. 2020 a kabriolet ještě dýl.
iudex
0
Tá Sunset orange je parádna, konečne výrazná farba hodná športového auta. Valencia orange nie je úplne podarený odtieň oranžovej.
praděda7
0
S tou novou oranžovou bych dokázal nějakou dobu žít, ale jen tak na kabrioletu... 😉
stealth01
0
Hm, ten virtuální přístrojový štít by se mně hodil do 330e (výroba sedmy tyden). Tam dává smysl asi nejvíce, nejlépe dokáže poskytnout komplexni informace o toku energií apod.
žádné roubování masek příští generace na stávající tvary, jen čirá cizelace, jak tvarů, materiálů tak vlastností. Specielně za přidání "živých" barev dávám :yes:
:yes: Tak nějak jsem doufal, že představí ještě M4 CS. Snad teda v létě, společně s M2 CS.
Jj, tu niet najmenšieho dôvodu ku kritike, facelift ako má byť, len jemné doladenie, žiadne násilné zmeny z dvoch na štyri svetlomety. Jedinú výhradu by som mal k nárazníku neemkovej verzie (ani to asi nebude základ, ale nejaký "luxury line" či čo), tá vyzerá dosť zle: [odkaz] a vyslovene si to pýta M-paket, až vtedy je to dokonalé. A paradoxne viac sako kupé sa mi páči liftback, to je pre mňa dokonalý prototyp športového liftbaku a.k.a. "štvordverového kupé".
Taky se přidávám k názoru, že se jedná o facelift jak má být. Jemný, cizelující současný designový jazyk a zároveň takový, že nenaštve současné majitele. Jen ty full LED zadní lampy mohla mít 4 už před FL, ten žárovkový blinkr a brzda je fakt ostuda.
Jinak odkaz je na fotku konceptu, kterou tam v radakci asi přihodili proto, abysme si všimli jak moc se mu facelift přiblížil.
Jinak odkaz je na fotku konceptu, kterou tam v radakci asi přihodili proto, abysme si všimli jak moc se mu facelift přiblížil.
ja ako fanúšik kupé ,musím s tebou súhlasiť že na živo vypadá 4GC fantasticky na rozdiel od A5 SB (aspoň pre mňa).
BMW zjevně patří mezi značky, která facelifty umí. Upravená příď totiž nelikviduje původní vizuální přitažlivost auta (jako se to např. stalo nyní u Octavie), ale jen jemně podtrhne velmi povedený původní celek. A tak to má být! A jako třešnička na dortu je zachování mechanické P brzdy! 😄 😄 😄 :yes: :yes: :yes:
Docela by mě zajímaly podíly jednotlivých karosářských verzí řady 3 a 4. Nemá náhodou někdo patřičné info?
...a to jako proč? Nikde v recenzích jsem se nedočetl, že by current model měl nedostatky v této partii... :-!