Novinky
Porsche Cayenne - Model, který se postaral o to, abychom perly značky Porsche vídávali častěji. Je až obdivuhodné, jak designéři vkusně a citlivě zakomponovali muskulaturní rozměry modelů kategorie SUV do exlusivivního, elegantního a nesmírně nadčasového designu Porsche.
Ještě jednou a důrazně: Díky, Porsche :yes:
Ještě jednou a důrazně: Díky, Porsche :yes:
no s cayenou zkusenosti nemam, ale verim... znam range a ta udavana spotreba naprosto sedi... takze nevidim duvod proc by cayena mela byt jinde... mno a pak je tady otazka jestli mi nahodou neni ciste u zadku jestli to auto zere 15 nebo 20l... kupuju si auto a spotrebu neresim... az budu resit spotrebu, poridim si filcku v rope😄 ted mam jiny model od pana porsche a po meste 17l. A s nazorem na "prejicne lidi" se naprosto ztotoznuju... a pokud bych to mel zprumerovat za rok, tak o to vic co mi to v lete sezere usetrim v zimne pac jak bylo receno v garazi to nezere muhaha😃)
A kdo říká, že Cayenne žere víc, jezdí jako dobytek... :-!
Jdu příkladem! >😁
PS: ty 2 body mi vzali neoprávněně... :-!
Mám s čím srovnávat. Předchozí Range Rover 4,4i V8 měl větší spotřebu než Cayenne Turbo, dokonce má vyšší spotřebu i Cayenne S.
Neboj se že si neužívám to příjemné zrychlení, že si občas pořádně nesešlápnu plyn. Prostě průměrem jsem stále do 14,8 litru. Včera jsem jezdil po Budějovicích za 22 litrů...
Cayenne Turbo je nejlepší volba z Cayennů...
Edit Ted jsem si uvedomil ze uvidis- do sluzebniho :no:
A taky registruju kladný posun ve svatebních darech, já jsem kdysi dostal pračku, dneska se rozdávají X6ky. 😄 :yes:
V prvním roce se možná vše sleduje ostřížím zrakem, a to je dobře, protože začínají vyplouvat na povrch konstrukční a jiné problémy, které se projeví až běžným používáním daného modelu a hlavně ve velkém počtu. S autem z prvního roku zažiješ na prvních třech servisních prohlídkách vždy alespoň jednu výměnu nějakého komponentu, protože mezitím výrobce zjistil, že to chtělo nějakou úpravu. Sice můžeš mít štěstí na bezproblémový kus, ale konstrukční nedostatky má prostě každý nový model, takže já jim rád nechám čas k vychytání.
Nezlob se, ale přijde mi to jako "jedna Navtech povídala..." >😁
Buď jsi řidič kamionu, jezdíš ve dne v noci, nebo jsi jen snílek, jeden z mnoha tady... :-!
Nebudu tady psát, že nedodržuju předpisy...
Nevím co si chceš dokazovat, popisuju 12.000 najetých kilometrů v Cayenne Turbo.
Sám se někdy ptám, proč s tebou vlastně o něčem diskutuju, když jsi tolik přesvědčenej o své "pravdě".
Nevěřím, že ti někdo půjčil jen tak Cayenne na najetí 2000 km... >😁
Nejezdím jak šnek, když to jde, předjíždím, neriskuju, nikoho neohrožuju. Přece nemám zrovna zázračný auto, který nežere?!
Pak ti někdo půjčí Cayenne, aby jsi s ním najezdil 2000 kilometrů, abys jim ho vrátil, že žere i v garáži... >😁
Používáš už poněkolikáté nadávku. Jsi prostě jinej, a já jsem rád, že jsi jen na monitoru.
Nevím co ti na mém předchozím příspěvku není jasné. Asi jsi nikdy nejel z Budějovic do Prahy... :-!
PS: Ne všichni z MACZ jsou asi děti, ale ty rozhodně mentalitou ano a ty co ti tyhle bláboly baští taktéž.
To co píšeš nadávky jsou. Oháníš se tady kašpárkama a hlupákama, asi budeš tedy kočovný herec, když tolik najezdíš...
Nejsi dobrý člověk, ani teď se ti nepovedla provokace. Můžu nad tebou mávnout rukou, jeden z mnoha bezvýznamných...
Tvá diskuse je hodna bulváru...
Praha 4 Háje, Barrandov, dálnice, Plzeň, Švihov: [odkaz]
Švihov, Klatovy, Švihov, Plzeň [odkaz]
(průměrná rychlost je ovlivněna popojížděním po barrandovském mostě jízdou v obcích. Kdo má v autě počítač, jistě pochopí)
Uvědom si co píšeš... >😒]
Teď stojí v garáži, a kupodivu v garáži nežere... >😁
Taky zdravím! :yes: