Novinky
0
Sakra takova vydarena auta delaji a stale musi propoustet 😒 . Jediny duvod co mne napada ze jsou vic nez jini postizeni americkou krizi
mr.fuk
0
Ono je možné,že zas tak vydařený nejsou. Přeci jen kupovat převlečeného forda za takové peníze, některým zákazníkům nejde pod nos.
0
Tak ted jsi mne dostal na komoru :-! . V cem je Volvo prevleceny Ford ( kdyz pominu podvozkovou skupinu C30/S40/V50 od Focusu). Koukam ze odbornici pouzivaji ty stejne kecy jako pouzivali u Jagu ze X-Type je prevlecene Mondeo ( jeste ze Ford prodal LR jinak bychom se asi dozvedeli ze Freelander je taky jenom prevlecena Kuga). Mimochodem nevim jak to vidis ty ale Volvo je cenove velmi prijemne auto :-!
0
Co ty vis, treba mr.fuk neni jek obycejny *, ale prevlecenej Paroubek 😐 Proste, cim ho fotr udelal, tim taky zustal
0
Rath bych v tom pripade Paroubkovi rekl ze se velmi ale velmi myli a tu vec co ma na krku by mel pouzivat na mysleni a ne kibicovani bez myslenky a argumentu On totiz populismus umi predvadet kazdy lempl v bufaci na vlakovem nadrazi
0
Myslim, ze dat mu pesti je argument, ktery lip pochopi :-!
0
Nejsem socan abych daval pres drzku kazdemu kdo se mi nelibi nebo kdo se mnou nesouhlasi 😉
0
To chapu, ale dat po tlame socanovi je spis neco chvalyhodnyho, ne?
0
Ne chvalhodne je pouzite baseballove palky a mlatit a mlatit
0
Tam mam jedinej problem. Spatne se to s sebou nosi. Tu pest ma clovek prece jen tak pohotoveji vzdy s sebou 😉
0
Tak zacni chodit s vychazkovou hulkou vystuzenou nejakym pevnym kovem budes za frajera a splni to i antisocansky ucel :-!
mr.fuk
0
Dobrý den pánové, koukám, že jsem, vás něčím dopálil.
0
Jo jsi jen sem hodil blabol bez relevance a ani jsi ho nepodporil argumenty- tak mi ukaz v cem je Volvo prevleceny Ford
Dinar
0
Jasně, že je to tou Amerikou, Volvo je v ní, co do podílu své produkce, extrémně silné a muselo US krizi pocítit. Určitě to není problém kvalit jejich současných modelů ani prodejů na EU trzích.
T613
0
kdyby tu byl jistý pán, tak by to bylo určitě nepřipraveností na nové technologie.
0
JJ to bude chybejicimi hybridy v nabidce- ty jsi na to kapnul 😉
Navtech
0
Teď už relativně ano, ale to co následuje v servisech mám důkladně zaneseno v účetnictví >😁
0
No z toho mam relativne hruzu ale jak jsem psal vyse- prinejhorsim zacnu jezdit do Vidne- dam si v Pratru zmrzku a necham si pri te prilezitosti udelat garancku no
Dinar
0
Do Vídně nemusíš, stačí do Mistelbachu, dle zkušeností jednoho dlouholetého volvisty je tam kvalitní servis a velmi příjemný přístup k zákazníkovi. 😉
Navtech
0
Jenže tam nemá s manželkou kde utratit ty prachy, co ušetří >😁
0
Pako >😒]
Dinar
0
Cukrárnu tam mají, akorát chybí horská dráha, aby měl tu zmrzku kde vyblít, holt bude muset do té Vídně. 😄 😉
0
Diky zkusim
že se tak Volva špatně prodávají. Již delší dobu ujíždí Volvu vlak. Mít v roce 2008 jako vrchol dieselové motorizace "osvědčenou" 2,4D se 136kW a konkurovat s ní proti Holy Trinity, to už nemůžou myslet vážně. Až na několik prvků výbavy, je Volvo obvykle v prémii poslední, kdo je začíná nabízet. Jejich až přehnaný důraz na komfort, a vše s tím související, už dnes také není to, co by zákazníci masově vyhledávali. Prostě, požadavky zákazníků se za ta léta neuvěřitelně změnily, ale Volvo se změnilo jen minimálně.
S těma motorama a převodovkama je to prostě bída. Souhlas :yes:
Co se ti nezda na Geartronicu? Na T5, T6, na V8? Jedine co jim chybi je vetsi diesel do XC90
Ty se mě ptáš, jako bych měl všechny Volva... Znám ho jen v naftě, jak 5 tak 6 kvalt a než to zařadí, nebo něco udělá, tak se můžu jít vykadit. Krom toho jsem to "dílo" v 5kvaltu viděl rozebraný ve svym autě ve 100t, když kleklo poprvý. Teď někde anoncovali snad od Getraku dvojspojku.
No jo nafta 😉 .
On celej Ford zjevně moc převodovek nemá a potažmo Mazda, takže nafta nenafta... A v přežranym T6 byl ještě nedávno jen 4kvalt.
Ktere prvky vybavy volvo zacina nabizet az jako posledni- Prosim pouc mne. Tobe se zda 2,5D se 136 kw malo? I kdyz pripoustim ze u V70/S80/a XC 70/90 by se vetsi nafta hodila ale u S60 a u S40 se mi to zda dostatecne, navic kolik lidi by si vetsi naftu koupilo treba v V70 a S80 to je otazka
Tak např. s bixenony, později s adaptivními, s bluetooth, s odvětrávvanými sedadly atd. přišlo Volvo až poslední. No, považovat volváckou D5 za konkureci německý třílitrům, to může jen ten, kdo nejel s ničím jiným. To samé platí i o Geartronicu a potažmo i o jízdních vlastnostech.
Takze A6 nema odvetravane sedacky dosud, bluetooth nebylo protoze byl vestaveny telefon, Jak to je s xenony netusim. Ja D5 nepovazuji za konkurenci 3,0TDI ale 2,7TDI nebo 325d a tam je to v pohode.