Technika
Zažloutlá a slepnoucí světla: Víme, jak je spolehlivě vyčistit! Opravdu funguje zubní pasta?
53 komentářů
Renovaci svetel jsem si privydelaval na skole.
Je potreba smirgl 800, 1200 a 2000, tepla a studena voda a brusna/lestici pasta - pouzival jsem Xerapol a pripravky od Farecly a pak se daval bezbarvej lak.
Krome rozlesteni a prelakovani svetla je jeste treba vycistit a obnovit paraboly a/nebo cocku svetlometu, to uz tak trivialni neni.
Je potreba smirgl 800, 1200 a 2000, tepla a studena voda a brusna/lestici pasta - pouzival jsem Xerapol a pripravky od Farecly a pak se daval bezbarvej lak.
Krome rozlesteni a prelakovani svetla je jeste treba vycistit a obnovit paraboly a/nebo cocku svetlometu, to uz tak trivialni neni.
To je odvaha nazvat obludy Vel Satis a Avantime luxusními vozy. :no:
Proti Škodovce ze stejného roku to luxusní je, ale taky by mne zajímalo, kdo si nechá rozleštit světlo za pořizovačku toho auta. Pochybuji totiž, že ho má někdo ještě od nova >😁
To ani nemusím číst a už vím, že to bude směrovat k úžasným francouzským ... křápům! :-!
Přemýšlel jsem o rozleštění (kvůli škrábancům). Ale odrazuje mě, že tím zlikviduji vrstvu proti UV. Nedá se sehnat nějaký lak/vosk, který by kryt účinně chránil a dal se nanést v garážových podmínkách?
Jinak, při pohledu na všechna ta auta s neprůhlednými kryty vždy nechápu. Zabilo by dotyčné si koupit aspoň blbou zubní pastu, nebo dát v servisu litr za rozleštění?
Jinak, při pohledu na všechna ta auta s neprůhlednými kryty vždy nechápu. Zabilo by dotyčné si koupit aspoň blbou zubní pastu, nebo dát v servisu litr za rozleštění?
Jdi do barev-laku, tam to maji (chces bezbarvej sprej na plasty), zaroven se jeste osvedcil DuPont Imron. Je to sice hroznej humus a potrebujes strikaci pistoli, ale vydrzi to vecne.
Myslim, ze pro domaci pouziti bude stacit ten sprej, vyrabi ho Krylon 😄
Myslim, ze pro domaci pouziti bude stacit ten sprej, vyrabi ho Krylon 😄
Ja na FB sledujem jednu firmu, ktorá sa venuje profi čisteniu áut/detailingu a robia aj tieto zašlé svetlá a podľa fotiek čo tam dávajú som dosť zdesený, pretože často im príde auto, ktoré bolo neodborne navoskované, ale aj so zle vyčistenými svetlami. Takže radšej dám tých 15 eur za renováciu svetla a budem dúfať, že znovu to už bude robiť ďalší majiteľ, ako si to spraviť podomácky.
Tiez by ma zaujimalo ktory lak a kde sa da kupit ktory drzi na polyakrylate a ma UV ochranu. Bol som sa pytat v Hornbachu i v Bauhause a v oddeleni farieb na mna pozerali nechapavo 😄
A čo sa divíš, to je to isté ako keby si tam pýtal pružinku do hodín alebo kosačku značky Lamborghini... Nemôžeš chcieť kvalitný špecializovaný tovar v diskonte...
To bych se spíše ptal v prodejně autobarev/laků. V hornbachu se na tebe budou tvářit blbě i když řekneš že chceš hollow torx.
Co vím, tak rozleštění v praze docela dobře dělají tento servis: [odkaz]
Co vím, tak rozleštění v praze docela dobře dělají tento servis: [odkaz]
Autor nějak zapomněl zmínit velmi podstatný fakt, proč mohou skla žloutnout. Použitím halogenových žárovek bez filtru UV to žloutnutí jde mnohem rychleji. Vždy je potřeba na obalu žárovky hledat kolečko s nápisem UV. Hodně mnohdy napoví i cena žárovky. Kvalitní výrobci to mají všichni, ale spousta lidí jde v tomto případě jen po ceně....
Kupuju obyčejný H4 za 35 korun kus a světla mi čoveče nezežloutly ani nudli.
Já na tomto rozhodně nešetřím. Každopádně platí, že kdo si počká, ten se dočká....
[odkaz]
[odkaz]
Stejná hloupost jako nalít nějaký zázrak do nádrže s tím, že to po pár km zregeneruje motor :no:
Koukám, že vůbec nejste ochotni připustit, že by to s tou žárovkou vůbec mohla být pravda :-! Hodil bych Vám několik odkazů na zahraniční weby, kde se speciálně o tomto pojednává, ale je to plýtvání časem obou stran. A o tom, že kvalitní aditiva skutečně fungují Vás už vůbec přesvědčovat nehodlám. 😉
Máte pravdu, nemá to cenu. Zažloutlé světlo zevnitř (od UV žárovky) jsem ještě neviděl a ani neznám nikoho, kdo by to musel řešit. Navíc takové světlo by ani nešlo opravit, protože na rozdíl od starších, skleněných, není rozebíratelné. Na vnější žloutnutí a degeneraci polykarbonátu, o kterém článek především informuje, nemá druh žárovky žádný vliv. O účinnosti některých aditiv nemám pochyb, sám je používám. Měl jsem na mysli konkrétně jistý "zázrak", který za 1000,- Kč slibuje generálku motoru.
Jen detail. Nelžete těm lidem, že sklo UV záření nepropouští! To je nesmysl. Lehce ho eliminuje, ale normálně propustí. A za oknem se opálíte jako všude jinde, pomaleji ale opálíte. Ju.
Myslím, že blokuje "agresivnější" část UV spektra a propouští jen část UVA... Určitě propouští méně než křemičité sklo na halogenkách
Tak tak, máme v práci výlohu do které praží slunce a i přes sklo věci šisují. Naopak třeba Oakley fotochromatické sluneční brýle jsou mi v autě k ničemu, protože se prostě nezatmaví (nejsou řidičské ale sportovní, tj. reagují na UV. řidičské modely se umí zatmavovat čistě podle dostupného světla)
resil jsem to pred par lety u Audi A6, nakoc se na lesteni/renovaci svetel vybodnul a za 3 a pul koupil nove origo hella, auto melo v te dobe najezdino neco prez 720 tisic km, takze svetla jiz byli opravdu krute "nesvitici" >😁
Co to bylo za rok výroby, že to dokázalo najezdit takovou porci km?
1999, prodaval jsem ji s cca 768 tisici a jediny problem na palube byl obcas nefunkcni tempomat (v zime a tak, kdys bylo vedro fungoval dobre, asi nekde nejaky spatny spoj, ale nevyresili to ani pokusy jako vymena packy tempomatu, vymena komfortni ridici jednotky a vymena konektoru na trase) jinak bez zavad 😄
Sklo samozřejmě UV světlo propouští, konkrétně 90% celého spektra, které je v pásmu UVA, tedy to nejsilnější...... Většina skel blokuje UVB, ovšem to není dogma, nebudu zde rozepisovat proč tomu tak není u určitých skel, ALE PRO LAIKY A DILETANTY Z AUTO.CZ -> Když se v autě neopálíš, tak se SPALIS...... vzdy jedno nebo druhé!!!! (pochopitelně pokud máte čiré a né tonované SKLO!!!!! tedy sklo s filtrem co propouští menší množství UV).....
A pak odkud slychám takové kraviny v hospodách! Borci zas vstřebali něco z auto.cz ......
A pak odkud slychám takové kraviny v hospodách! Borci zas vstřebali něco z auto.cz ......
Taky jsem měl na mé ojetině zažlouá světla a použít na to zubní pastu jsem se ani neodvážil 😁 Na https😐/kralmotoru.cz/…outle-svetlomety jsem však našel návod se šmirkovým papírem a to pomohlo opravdu skvěle, pak jsem vše pouze doleštil a světla vypadala jako nová.
Tady je kdyžtak taky jeden odkaz na článek kdyby někdo sháněl více infa. Udělal jsem to podle toho a světla svítí o mnohem líp! I žlutá barva trochu zanikla. http😐/www.united-c.cz/…-svetel-vozidla/
jezdím starýma renaultama a i 15letý megane měl světla jako nová, zmatnila vždy jen neoriginální náhrada
Nechal jsem si to dělat u několika "odborných" firem a vydrží to tak rok, maximálně necelé 2, než se to vrátí k původnímu stavu. Navíc u druhého auta ani nebylo poznat, že něco bylo se světlem děláno z prostého důvodu, protože polykrabonát zmatněl z vnitřní strany, takže nějaké šmrdlání vně je k ničemu nebo jenom poloviční řešení.
Nicmene, proc se tedy nepouziva PMMA i na svetla, pokud je stalejsi? Kvuli krehkosti , ktera u mensich blinkru neni znat? Nebo ze se vyrobcum hodi to proste o*** a nechat zakaznika po zaruce koupit nova svetla? >😁
Z polykarbonátu sa zvyknú robiť aj prestrešenia na čerpačkách, státiach pre autá aj zimných záhradách. Ešte pred pár rokmi mali dosky z polykarbonátu UV-ochranu len z jednej strany - z ktorej, to bolo vyznačené na krycej fólii. Podľa toho sa mali montovať, fóliu len poodhrnúť, tabuľu namontovať a až po montáži celkom strhnúť fólie. našlo sa ale dosť "šikovníkov", ktorí postŕhali fólie vopred a polykarbonátové dosky namontovali ako prišlo - tie, ktoré dali UV-filtrom dole, rýchle zožltli, na mnohých strechách to vidno doteraz.
Polykarbonát po úprave teda je UV-odolný, ale nie naveky. Plus k tomu je ešte čiastočne hydroskopický, teda nasáva do seba vzdušnú vlhkosť. Preto aj počas výrobného procesu a pri tvarovaní musí byť zabezpečené úplne suché prostredie, pretože by v hmote vznikli bublinky. Jeho spracovanie je pomerne náročné.
Polykarbonát sa používa pre svoju vysokú odolnosť voči rozbitiu, najmä kamienkami z cesty. Dnes sa skôr od letiaceho kamienka rozbije čelné sklo ako svetlomet.