Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Top Gear zná datum premiéry. Kdy se dočkáme 24. série?

14 komentářů

MDK
Ten Ford Fiesta je nějakej divnej.
KANKUNEN
Top Gear revival.
Dinar
Nemůže to být ani revival, čistě už jen proto, že mezi těmito třemi není to, co mezi C,H,M, má-li být pořad vtipný, znamená to "kruté" legrácky na účet druhéhé, a na to je třeba silných vzájemných vztahů, tihle hoši, jakkoliv jsou každý sám o sobě sympatičtí, nejsou parťáci, nemají společnou historii, zkušenost.

Ale klidně z toho může být solidní autošou, doufám, že druhá serie se už nebude snažit kopírovat TG na Clarksonův způsob. Každopádně každý pořad o autech a motorismu is welcome. 😉
KANKUNEN
:yes:
samael
To je právě to,co mně na novém TG pořád vadí i když se mi nová trojka líbí víc než ta stará.
vabis
Top Gear uz je slaby odvar revival, to uz si radeji prectu, zda PSA koupi Opel nebo ne
webpaja
Fandové mají celoročně svátek, jednou s TG, podruhé s GT :yes: 😉
Dinar
Jo jo, sem s tím. 😉
esenbe
No já s tím celkem mám problém. Ještě jsem nedokoukal jedinou novou TG epizodu do konce.
Dinar
Mám to podobně, protože 23. serie na to jde špatně, snaží se jet Clarksonův model, a to bez CHM nemůže fungovat, páč na tom je to založeno. Třeba jim to už došlo, uvidíme v S24. 😉
esenbe
Myslím, že je to dost těžké. Vymyslet zábavný pořad o autech bez toho aniž bys zahrnul Jezzův koncept.
_Teddy_
Jo, suhlas. Rad si pozriem TG aj GT (u mna osobne je to zatial je to 1:0 pre GT). A ze nejdu obe serie naraz v jednom termine je len dobre. Clovek nemusi cakat zas cely rok, ale len par mesiacov...
samael
mně se tahle trojka zdá daleko zajímavější než ta původní.A to jsem měl kdysi Jeremyho hodně v oblibě,jenže poslední roky mi připadal už hodně vyčpělý.
Greaber
Dokud tady bude Jennifer a spol. tak tahle trojka bude vždycky jenom druhá. Ale máte pravdu, že poslední roky (serie) TG nebyly až tak dobrý. Taky po 12 letech je to asi přirozený...