Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový Top Gear zná datum premiéry. Kdy se dočkáme 24. série?

David Bureš
Diskuze (14)
Nadcházející 24. sérií Top Gearu bude opět provázet trojice moderátorů, jmenovitě Chris Harris, Matt LeBlanc a Rory Reid.

První sezona dlouho očekávaného pořadu Clarksona a spol. The Grand Tour nedávno skončila, již zanedlouho však na obrazovky vstoupí nová série úhlavního protivníka, Top Gearu z dílny BBC. Britská televize již oznámila, kdy se nová, 24. série Top Gearu začne vysílat. Bude to již za dva týdny.

První díl nové série Top Gearu bude odvysílán v neděli 5. března. Jako již tradičně bude vysílán na stanici BBC 2, a to v osm hodin večer britského času, tedy 21:00 středoevropského času.

Nedávno zveřejněný trailer už ukázal, na co se můžeme těšit. Mezi to nejzajímavější bude nepochybně patřit driftující okruhový speciál Ferrari FXX K, závod napříč kazašskou divočinou nebo test Aston Martinu DB11.

Pořadem bude provázet trojice moderátorů - Chris Harris, Matt LeBlanc a Rory Reid. Těm dalo BBC více prostoru poté, co Chris Evans v pozici hlavní tváře neobstál. Oblíbený rozhlasový moderátor kvůli kritice opustil Top Gear po jedné jediné sezoně. Jak to bude s ostatními tvářemi, Sabine Schmitzovou a Eddiem Jordanem, kteří se rovněž ukázali ve 23. sérii, se zatím neví. Patrně se ale v nadcházející sérii objeví, byť v menších rolích než Harris, LeBlanc a Reid. Naopak se Stigem můžeme najisto počítat. Uvidíme již 5. března.

David Bureš
Diskuze (14)
15. 2. 2017 10:48
Re: Plno lidí naříká,ale
Dokud tady bude Jennifer a spol. tak tahle trojka bude vždycky jenom druhá. Ale máte pravdu, že poslední roky (serie) TG nebyly až tak dobrý. Taky po 12 letech je to asi přirozený...
14. 2. 2017 14:45
Re: Geniální věc
Myslím, že je to dost těžké. Vymyslet zábavný pořad o autech bez toho aniž bys zahrnul Jezzův koncept.
14. 2. 2017 14:14
Re: Geniální věc
Jo, suhlas. Rad si pozriem TG aj GT (u mna osobne je to zatial je to 1:0 pre GT). A ze nejdu obe serie naraz v jednom termine je len dobre. Clovek nemusi cakat zas cely rok, ale len par mesiacov...
14. 2. 2017 14:10
Re: Je to pouze
To je právě to,co mně na novém TG pořád vadí i když se mi nová trojka líbí víc než ta stará.
Avatar - KANKUNEN
14. 2. 2017 14:07
Re: Je to pouze
:yes: