Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford Mustang GT350: Proč má dírky v koncovkách výfuku? To nevymyslíte!

17 komentářů

Elgatillo
Možná se tomu budete smát, ale zrovna dnes se nam na GT350 zasekl vetsi kamínek, takze to asi opravdu funguje.... Oni konstruktéři u Fordu zřejmě ví, co dělají.... 😄
CHerokee
Fantastický stroj! Blahopřeju k němu.
Dinar
Nerozumím, kamínek se zasekl = konstruktéři vědí, co dělají?
4hill
Dírky ve falešným výfuku "nadupanýho" Fordu. Ta věta je stejně komická jako auto samotné..
Nagano
jedinej komik jsi tady ty, ty lamko...to GT350 nadrbe všemu co ty čínani co máš jako obrázek v nicku kdy vyrobili...
Provocateur
Tím bych si tak jistej nebyl: [odkaz]
Cuba66
Jo, rychlej von Mustang bude, ale bourat bych v něm nechtěl: [odkaz]

P.S.: To bych to raději trefil v tom čínským Volvu 😄
pargi
A můj tatínek přepere tvého :-!
jirin
Ty evidentně od GT350 nevíš absolutně nic, ale nesmyslně reagovat ti stačí.
jezakus
Zajímalo by mě, jestli by se pan redaktor takto vysmíval i nějaké Škodovce, nebo jestli by psal, jak je to Simply clever...
pargi
Vůbec mi to jako výsměch nepřipadá. A proč do diskuze o mustangu zase musí někdo tahat škodovku, to z ní máš opravdu takový mindrák?
Anonym
protože se jí tu tak nějak nadržuje >😁 že je to vrak se napíše až u testu výběhové modelu >😁
jiriik
A proč jsou ty koncovky falešné? To je problém udělat origo koncovku přímo na výfuku?
CHerokee
Musím se na to podívat zblízka, jak ho v Jičíně uvidím. Protože klasický 8 válec Coyotte 5,0 u Mustang GT má poctivý výfuk, ačkoliv většina majitelů ho stejně vymění za některý z desítek laděných.
pargi
Třeba to problém je, chromový díl na nějaký obyč pozink plech nebo z čeho bude tlumič.
Papezja
Myslim ze jediny duvod bude design... Vyfuk se lehce pohybuje spolu s motorem, takze mezi vyfukem a naraznikem.musi byt mezera - a to asi designerum nevoni
javoj
Jak může někdo myslet, že to má vliv na výkon, nebo na zvuk, to už mi vážně hlava nebere.
Jen mě to utvrzuje v tom, že spousta lidí se minulo povoláním a vzpomínky na základní, případně střední vzdělání jsou v nenávratnu a to nepíšu o selském rozumu 😄