Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Elgatillo
0
Možná se tomu budete smát, ale zrovna dnes se nam na GT350 zasekl vetsi kamínek, takze to asi opravdu funguje.... Oni konstruktéři u Fordu zřejmě ví, co dělají.... 😄
CHerokee
0
Fantastický stroj! Blahopřeju k němu.
Dinar
0
Nerozumím, kamínek se zasekl = konstruktéři vědí, co dělají?
4hill
Dírky ve falešným výfuku "nadupanýho" Fordu. Ta věta je stejně komická jako auto samotné..
jedinej komik jsi tady ty, ty lamko...to GT350 nadrbe všemu co ty čínani co máš jako obrázek v nicku kdy vyrobili...
jezakus
Zajímalo by mě, jestli by se pan redaktor takto vysmíval i nějaké Škodovce, nebo jestli by psal, jak je to Simply clever...
jiriik
A proč jsou ty koncovky falešné? To je problém udělat origo koncovku přímo na výfuku?
Musím se na to podívat zblízka, jak ho v Jičíně uvidím. Protože klasický 8 válec Coyotte 5,0 u Mustang GT má poctivý výfuk, ačkoliv většina majitelů ho stejně vymění za některý z desítek laděných.
Myslim ze jediny duvod bude design... Vyfuk se lehce pohybuje spolu s motorem, takze mezi vyfukem a naraznikem.musi byt mezera - a to asi designerum nevoni
javoj
Jak může někdo myslet, že to má vliv na výkon, nebo na zvuk, to už mi vážně hlava nebere.
Jen mě to utvrzuje v tom, že spousta lidí se minulo povoláním a vzpomínky na základní, případně střední vzdělání jsou v nenávratnu a to nepíšu o selském rozumu 😄
Jen mě to utvrzuje v tom, že spousta lidí se minulo povoláním a vzpomínky na základní, případně střední vzdělání jsou v nenávratnu a to nepíšu o selském rozumu 😄