Novinky
Tak to ctu a stale objevuji ty teze, ktere se koncernove PR snazi vnutit zakaznikum a jak se zda, dari se to. Teze 1. mame pripraveno spoustu ruznych reseni, jenom se nam zatim nechce je realizovat. Ta vira, ze je to hotove, jen se ceka na spravny okamzik mne prekvapuje. Uz jenom proto, ze stejnou virou trpeli v USA a kdyz pak prislo na vec, nejenom ze nic nemeli, ale nejblizsi 2-3 roky ani mit nebudou. Teze 2. hybrid je spatne reseni, my mame lepsi. Jake je to lepsi se nerika, ale urcite nejake je. Po deseti letech opakovani tohoto tvrzeni se nakonec ukaze, ze to lepsi je hybrid a to jeste v te nejjednodussi forme. Tomu se rika udelat z nouze ctnost. Za par let nakonec budou vsichni vyrobci tam, kde pred 10ti lety Toyota - jenom se jim touto marketingovou mlhou podarilo obludit zakazniky a vnucovat jim starou technologii dele nez by bylo bez techto manipulaci mozne.
Trochu OT. Vcera jsem byl nucen bezet par minut podel nove "Sokolovske" a myslel jsem ze chcipnu. Tolik smradu a coudu. Jak v tom muze nekdo zit a jak mu takova situace muze prijit normalni a jak ke vsemu muze obhajovat neustale oddalovani a obstrukce evropskych vyrobcu pri zavadeni cistych technologii, to fakt nepochopim. Nehlede na to, ze ty auta, jedouci kolem nekonecnymi priskoky by diky hybridu usetrily ridicum tisice. Nechapu.
Trochu OT. Vcera jsem byl nucen bezet par minut podel nove "Sokolovske" a myslel jsem ze chcipnu. Tolik smradu a coudu. Jak v tom muze nekdo zit a jak mu takova situace muze prijit normalni a jak ke vsemu muze obhajovat neustale oddalovani a obstrukce evropskych vyrobcu pri zavadeni cistych technologii, to fakt nepochopim. Nehlede na to, ze ty auta, jedouci kolem nekonecnymi priskoky by diky hybridu usetrily ridicum tisice. Nechapu.
Hybrid je nutný přechod k elektromobilům,všechny automobilky už si to uvědomily,horší je to s jejich fanoušky.Ti těžko dokáží skousnout že jejich značka má na leadery ztrátu.Jo zkušenosti jsou důležité.
Snaha o bagatelizaci hybridních pohonů některých lidí je směšná,alespoň že vedení firem BMW,Mercedes,atd jsou lidé prozíraví.Později,ale přece.
Docela se bavim nad názory že jediná automobilka vnutí všem ostatním hybridy a zároveň jiná firma je nucena ostatními vyměnit ty nejlepší TDI za horší CR.Jo marketing.
Je to prostě evoluce,to lepší má navrch.
Snaha o bagatelizaci hybridních pohonů některých lidí je směšná,alespoň že vedení firem BMW,Mercedes,atd jsou lidé prozíraví.Později,ale přece.
Docela se bavim nad názory že jediná automobilka vnutí všem ostatním hybridy a zároveň jiná firma je nucena ostatními vyměnit ty nejlepší TDI za horší CR.Jo marketing.
Je to prostě evoluce,to lepší má navrch.
Tady nejde usetrit ridicum korunky, ale nasadit takovou technologii, ktera je oblibena u zakazniku a neryskovat pokles prodeju. Nejjednodussi je vzdy koupit technologie ale to stoji stovky milionu a marze na automobilech by byly male pro jejich akcionare. Tak se to mlzi PR clankama, jak jiz jednou BMW prohlasilo, ze hybridni technologie nikam nevedou...atd, a ze oni se budou soutredit na neco jineho. A nakonec pokud chteji prodavat hlavne v USA, tak museji jit s konkurenci, ktera nema co ztratit jako je lexus LS, jelikoz je to pomerne mlada znacka s porovnanim s Evropskymi.
Je jasne ze LS v hybridni technice nedohoni... Ale aspon tak ze tam dali ten maly elektromotor ( on je to spis jen generator ) ktery ma tak tak vykon aby dobil 12V baterku pri jeji zvysene zatezi diky stop-start systemu.
podla krutaku 210 sa mi zda tých 15 kw malo......ja typujem ze v konecnej podobe to bude podstatne viac...da to aspon 100 k navyse😊
Tady jde jen o to, že automobilky jako BMW nebo MB nevidí řešení v hybridu, který tu všem neustále vnucuješ. Namyšlenost z toho úplně odkapává, zkus respektovat jiný přístup. A nesrovnávej americké automobilky s evropskými, to jsou v rámci jedné branže dva rozdílné světy přístupů i problémů.
😉
Full hybrid určitě přijde a bude v kombinaci se zcela jinou motorizací.