Novinky
A proč to zase? Nehod v měřených neubylo. Dálnice je úplně pos*aná, jezdit se tam nedá. Ten počet zúžení je šílený. 1500 nevím za co platíme. A ještě nás chce Ťok a spol. více buzerovat a kasírovat.
Proč tady veřejně lžeš? Nehod ubylo.
Co ty lžeš, že já lžu? Úseková měření nesnižují počet nehod nikde na světě, ani u nás ne, samozřejmě. Jen se z toho dělá dobrý job, viz český venkov. Kdy obce o 4 městských policajtech mají nasmlouvané i deset radarů po okolních vesnicích apod.
[odkaz]
[odkaz]
debilita, člověk na to musí občas trochu šlápnout aby ujel koloně kamionů a změří ho u toho robot.
Nejdříve 1500 za to, že člověk může jezdit v koloně a pak 1500 za to, že nechce stát nebo se ploužit za kamionem na "čerstvém" vzduchu. Náš pan ministr je k pomilování, vážně!
Rok 2007 – počet nehod 182736, usmrcených 1123, těžce zraněných 3960, lehce zraněných 25382
Rok 2016 – počet nehod 98864, usmrcených 545, těžce zraněných 2580, lehce zraněných 24501
(zdroj PČR).
Nenašel jsem statistiku, kolik z těchto nehod bylo způsobeno v důsledku překročení povolené rychlosti, ale nevěřím tomu, že by to bylo víc, než 30%. A kolik z toho bylo na dálnicích jsem také nenašel. Pokud někdo má nějakou statistiku, sem s ní.
Jinými čísly - průměrně denně
2007 – cca 500 nehod denně, cca 3 mrtví denně, cca 11 těžce zraněných denně, cca 70 lehce zraněných denně
2016 – cca 271 nehod denně, 1,5 mrtvých denně, cca 7 těžce zraněných denně, cca 67 lehce zraněných denně.
Nechci být cynický, je mi upřímně líto každého zmařeného života, každého zmrzačeného a každého, kdo si nějakou nehodu musel prožít. Včetně jejich blízkých. Ale je mi také líto peněz, které se „proinvestují“ mezi darmožrouty zakrývající se informací, jak jsme stále stejný dobytek na silnicích.
Podle mých informací stojí instalace jednoho radaru cca 400k až 550k. Jednoho. Pro jeden pruh a jeden směr. Raději bych ty peníze viděl v nějaké státní škole či vědecké laboratoři... nebo kdekoliv, kde dávají smysl.
Jezdím po dálnicích téměř denně. A těch magorů, co si neváží života svého, ani ostatních, je méně a méně. Radary v tom nehrají žádnou roli. Roli v tom hraje kvalita života. Čím kvalitnější život, tím větší sebereflexe.
Takže jakýkoliv argument o tom, jak je třeba české řidiče neustále kontrolovat a degradovat jejich svobody jsou jen politickým blábolem pro zcestné utrácení peněz.
Rok 2016 – počet nehod 98864, usmrcených 545, těžce zraněných 2580, lehce zraněných 24501
(zdroj PČR).
Nenašel jsem statistiku, kolik z těchto nehod bylo způsobeno v důsledku překročení povolené rychlosti, ale nevěřím tomu, že by to bylo víc, než 30%. A kolik z toho bylo na dálnicích jsem také nenašel. Pokud někdo má nějakou statistiku, sem s ní.
Jinými čísly - průměrně denně
2007 – cca 500 nehod denně, cca 3 mrtví denně, cca 11 těžce zraněných denně, cca 70 lehce zraněných denně
2016 – cca 271 nehod denně, 1,5 mrtvých denně, cca 7 těžce zraněných denně, cca 67 lehce zraněných denně.
Nechci být cynický, je mi upřímně líto každého zmařeného života, každého zmrzačeného a každého, kdo si nějakou nehodu musel prožít. Včetně jejich blízkých. Ale je mi také líto peněz, které se „proinvestují“ mezi darmožrouty zakrývající se informací, jak jsme stále stejný dobytek na silnicích.
Podle mých informací stojí instalace jednoho radaru cca 400k až 550k. Jednoho. Pro jeden pruh a jeden směr. Raději bych ty peníze viděl v nějaké státní škole či vědecké laboratoři... nebo kdekoliv, kde dávají smysl.
Jezdím po dálnicích téměř denně. A těch magorů, co si neváží života svého, ani ostatních, je méně a méně. Radary v tom nehrají žádnou roli. Roli v tom hraje kvalita života. Čím kvalitnější život, tím větší sebereflexe.
Takže jakýkoliv argument o tom, jak je třeba české řidiče neustále kontrolovat a degradovat jejich svobody jsou jen politickým blábolem pro zcestné utrácení peněz.
A z každého takového kšeftíku něco kápne stranou... 😉
Napsal jsi to výborně. Připsal bych také technický vývoj - lepší brzdy, ABS, ESP, světla někteří asistenti, jízdní vlastnosti (v průměru samozřejmě) a pasivní bezpečnost (crash testy)....to vše jde dopředu. Přesto se jezdí podle rychlostních limitů jako kdysi a měří stále více....vlastně člověk policii nepotká jinde než u měření rychlosti nebo pokutování za špatné parkování ve městech. Ostatní nevynší, tak jako by neexistovalo. Dobrý článek je třeba zde😒br />
[odkaz]
Není nic neobvyklého, když má větší vesnice 4 členy MP a spravuje celou řadu radarů v okolí a kasírují. Vlastně dělají jen papírování. A dnes dokonce jsou i firmy, které obcím nabízí radary s tím, že jdou na procentu "výdělku" z nich. Naprosto ujeté!
[odkaz]
Není nic neobvyklého, když má větší vesnice 4 členy MP a spravuje celou řadu radarů v okolí a kasírují. Vlastně dělají jen papírování. A dnes dokonce jsou i firmy, které obcím nabízí radary s tím, že jdou na procentu "výdělku" z nich. Naprosto ujeté!
a co třeba výklad metodiky statistiky, kdo se započítá jako mrtvý v důsledku dopravní nehody v roce 2007 a 2016? Jestli musíš zemřít ten den, nebo do 24h, nebo až do 30 dní v důsledku poranění neslučitelných se životem...?!
S čísly se dá opravdu lehce lhát.
S čísly se dá opravdu lehce lhát.
Co rozporuješ?
Zdroj jsem uvedl. Cca je zkratka, která vyjadřuje "přibližně".
Pokud chceš dělat podrobnou analýzu, budeš muset použít (odhadem) asi 46 proměnných pro každé z uvedených čísel... hele, statistiku na mě fakt nezkoušej. Rozsekám tě na hadry 😉 😄
Zdroj jsem uvedl. Cca je zkratka, která vyjadřuje "přibližně".
Pokud chceš dělat podrobnou analýzu, budeš muset použít (odhadem) asi 46 proměnných pro každé z uvedených čísel... hele, statistiku na mě fakt nezkoušej. Rozsekám tě na hadry 😉 😄
Kdyby si autor aspoň dal práci s tím napsat jaký je to kilometr (každý vč. mě asi neví kde jsou Psáře a Soutice) - takže je to mezi 49. a 56. kilometrem.
V jakém směru se radary objeví už uvedeno není. Kdyby u té práce alespoň někdo trochu přemýšlel... :no:
Redakce :no: :no: :no: