Ekonomika
z toho, že jedinnej pro mě zajímavej motor 400 resp pak 43 AMG bude zase jen a jen permanentní 4kolka..... sakra u kupé PROČ??? Už je to na palici.... chci 5tku... ptám se máte benzínovou zadokolku?? Ne v ČR nikde neni...... tak se ptám a co 530D zadokolku....bohužel jen 😁rive. V Mercedesu to samé kromě toho, že ještě člověk občas narazí na 350cdi v zadokolce..... já nechci "Audi od BMW či MB". 😒 😒 😒
Ale vlezu do Jaguaru a není problém všechno maj..... jenže ten interiér 8-s
Ale vlezu do Jaguaru a není problém všechno maj..... jenže ten interiér 8-s
Je to debilní, ale bohužel, zadokolku si dealeři na salon neberou, mají problém ji pak prodat. Co se pětky týká, dnes ráno jsem se konečně svezl zadokolkou, bohužel jen 520d, ale mám čerstvé srovnání, protože ve středu jsem řádně protáhnul 530xd (viz. blog), a zodpovědně říkám, že ten xdrive v projevu na suchu nepoznáš. Takže jestli chceš objednat 530d, klidně počítej s chováním 530xd, znatelný rozdíl tam není. 😉
...mercedesí kupé je jednoznačně S. Nemusí se namáhat rychle ohnout oblý zadek jako C a obejde se bez takové "napůlicesty" u E.
S kupé je dnes zřejmě nejkrásnější velké (beru i střední velikost) cestovní kupé na trhu. Krásná práce s proporcemi, vyváženost a sexy tvary. C mi přijde jako parodie a svou nevzhlednou, obtloustlou sedínkou si u mě o úšklebek přímo říká.
K E do doby nových R6 včetně nafty pak bude pasovat jednoznačně V6 v benzínu. Výtečná motorářská práce :yes😒br /> Btw, slušné ceny! 😉
S kupé je dnes zřejmě nejkrásnější velké (beru i střední velikost) cestovní kupé na trhu. Krásná práce s proporcemi, vyváženost a sexy tvary. C mi přijde jako parodie a svou nevzhlednou, obtloustlou sedínkou si u mě o úšklebek přímo říká.
K E do doby nových R6 včetně nafty pak bude pasovat jednoznačně V6 v benzínu. Výtečná motorářská práce :yes😒br /> Btw, slušné ceny! 😉
Ecoupe stejně jako Ccoupe chybí přikčenost kupé, mají otylé a vystrčené zadky, Scoupe je designově jiná galaxie, tam to přikrčení je. Přitom MB tu přikrčenou rozpláclost umí, nejen u Scoupe, třeba SL je proporčně úplně parádní. 😉
suhlas
ale to uz je ina liga aj financne.
ked som si to preberal v hlave, tak radsej uz novu Panameru, kde predsa len su celkom pouzitelne sedacky.
Mne to E coupe vyhovuje v tej cene - preto som ochotny nieco odpustit. :-!
A predsa novinka, s R6 ma pritahuje aj zvedavost....
ale dam si poradit!
ale to uz je ina liga aj financne.
ked som si to preberal v hlave, tak radsej uz novu Panameru, kde predsa len su celkom pouzitelne sedacky.
Mne to E coupe vyhovuje v tej cene - preto som ochotny nieco odpustit. :-!
A predsa novinka, s R6 ma pritahuje aj zvedavost....
ale dam si poradit!
Suhlas. S coupe je naozaj velky skvost...Ta cena ale bude uplne inde aj ked chcelo by to pozret predvadzacku alebo nej max 2 rocny kusok tam by to mohlo byt cenovo zaujimave a dostupne aj obycajnym smrtelnikom....S 500 Coupe je moj vyhlad ak dozijem bolo by to pekne posledne vozenie ,kym na nas hodia cernu zem...
:-!
ale mne ta 220 diesel celkom vyhovuje na moje pendlovanie po strednej Europe a v podstate je momentalne ten dvojliter vo svojej triede najzaujimavejsi ( v mojich parametroch: vykon, spotreba, maximalka a pruzne zrychlenie ), ale rad si pockam na R6
Zatial budem e😜erimentovat s tym, co uz je dostupne.
( v coupe by potesil dobry benzin, ako je v E43 AMG)
Story podobna ako u teba, ibaze letne som dostal 20ky AMG, takze uvidime, co to spravi, ked to nahodime. Inak si spokojny?
Tie nove detaily interieru v Coupe sa mi velmi pacia, najme tie vyduchy su podarene! :-!
par veci je fajn ako napr. 360 st. kamera , vyhrievane sedadla ...
v E by som bral widescreen, audio, 2x AMG, HUD, memory aj s volantom....
Prekvapuje me, ze ti to vadi, no nejspis vubec neresis disky, ty budes mit asi dost poskrabany.
A to sem těžkej fanda benzínu a naftu fakt nemusim = ostatně on taky 😉
ja mam nové C 220 este ten starši diesel, a to ten nový dvojliter je ovela kultivovanejši, tichší a este ovela menej žerie a cca takmer 30 koní navrch!
prevodovka sa snazi tlacit otacky dolu a nie vzdy sa to tomu malemu motorceku podari zvladat a vtedy je to riadny tractor :-!