Novinky
na masce chladiče "přerostl" vůz... 😉 Jinak pěkné......asi jako cena. Ta měla tolik nul, že se jim nevešla do článku... 😉
zaujimave vozitko!
pekne vykony - i ked uz aj model GLC43 slusne drtil konkurenciu a este za malo penazi....
Medved vie tie svoje AMG! :-!
pekne vykony - i ked uz aj model GLC43 slusne drtil konkurenciu a este za malo penazi....
Medved vie tie svoje AMG! :-!
coupe sa mi urobilo vlhko v gaťoch :yes: ten predny grill: soooo sexyyy >😒]
ked uz su tak super dokonale a drahe tak co tie koncovky vyfukov? To uz aj amg s 8 valcom nemoze mat originalne zakoncenie ale nejaku ruru uprostred? Ved aj klasicka mazda moze mat 2 rury a nie nejake falosne koncovky!!!
preco to oznacuju ako 63? niekedy ked si niekto kupil AMG 63 tak tam 63 aj bolo. teraz je to vlastne iba AMG 40.
ved to je uz normal v tejto dobe, nie?
ale ani to kedysi 63 nie je motor 6.3 ale 6.2 liter!
BMW 316, 318, 320..... a vsetko je to 2 liter
alebo mercedesky 200, 220, 250.... ten isty objem, nie?
:-!
ale ani to kedysi 63 nie je motor 6.3 ale 6.2 liter!
BMW 316, 318, 320..... a vsetko je to 2 liter
alebo mercedesky 200, 220, 250.... ten isty objem, nie?
:-!
Přesně tak. 63 nebyla nikdy 6,3l, ale "jen" 6,2 (přesně 6208 ccm), vypadá to líp, než mít 62 AMG
Jinak auto za mě nádherný a hodnoty blízké nejednomu supersportu >😁 :yes:
Jinak auto za mě nádherný a hodnoty blízké nejednomu supersportu >😁 :yes:
A byl to 6,2 bohovský motor. Nic lepšího už nejspíš AMG neudělá. 8-s
Jo, to jo. Ten obrovskej tah, zvuk, ale i spotřeba >😁 Však taky svýho času nejsilnější atmosferický osmiválec na světě. Bohužel, vyrobit dneska něco podobnýho, EU úředníčci by se asi ***i... 8-s
Dokud tam budem volit zelenorudou chásku, tak jo no. Spotřeba ale nebyla tak šílená, Ostrava - Stuttgart jsem před léty s E 63 jel kolem 14 litrů. Zvuk nenapodobitelný, k úplné dokonalosti dotažen u SLS. Tohodle motoru je neskutečně škoda....dnes jej využívají jen u závodních vozů, páč to by ty turbované nezvládly.
Bravo, Mercedes. :yes😒br />
Aj keď ten gril sa mi z fotiek príliš nepozdáva...