Ekonomika
Joky
6
Takže si dealeři přihlásili na sebe předváděčky Kodiaqu a už vládne...
Přejít do diskuze
Až vezmeš svých 250 tisíc a budeš jezdit Kalinou, bude mít podobný internetový výkřik aspoň nějakou hodnotu 😉
Která bude určitě, komfortnější, bezpečnější a po všech stranách dotaženější...
Proč Lada zatím neprošla crash testem? Už u Dacie je to na hraně, myslím si, že Lada bude na úrovni lepších indických vozů.
Proč Lada zatím neprošla crash testem? Už u Dacie je to na hraně, myslím si, že Lada bude na úrovni lepších indických vozů.
Fóbie, Trapid, Ochcávka ...a teď Kardiaq... auta pro České Pepíky co jim doma vládne nějaká tlustá Mařka ....
Jasně, za 317 v základu kde skoro nic není >😁
A 10,9 sec - panečku, z toho si sednu na zádel. Narváním turba na zdechlej třívál soudruzi uspořili 4 sekundy, mmm. Tím ještě zvýšili tu spolehlivost, místo ve 150 tis km to klekne už v 90 000 km 😄)
Kalina Sport to umí za 9,5 sec i s 1,6 atmosférou 😉
A 10,9 sec - panečku, z toho si sednu na zádel. Narváním turba na zdechlej třívál soudruzi uspořili 4 sekundy, mmm. Tím ještě zvýšili tu spolehlivost, místo ve 150 tis km to klekne už v 90 000 km 😄)
Kalina Sport to umí za 9,5 sec i s 1,6 atmosférou 😉
Ok, takze uz vieme, ze mas nutkanie kupit kazde jedno auto, ale ta strasne stve, ze vlastne ti skoro ziadne nevyhovuje a musis s tym nejako bojovat. Schizofrenia ? Co keby si to nechal na ludi ? Aj kramy ako Lada si najdu svojich kupcov, pokial maju napr. vyhodu ceny.
Tu zase moze byt vyhoda, ze ten Seat vyzera ako auto a aj ma vybavu ako slusne male auto. A cenovy rozdiel medzi najmensou a najvacsou vybavou nie je velky. Ale to ti darmo vysvetlujem.
Pojdes pred Seat aj manifestovat s nejakym transparentom ? Toto sa predsa neda nechat len tak. Nic by sa predsa nevyriesilo.
Tu zase moze byt vyhoda, ze ten Seat vyzera ako auto a aj ma vybavu ako slusne male auto. A cenovy rozdiel medzi najmensou a najvacsou vybavou nie je velky. Ale to ti darmo vysvetlujem.
Pojdes pred Seat aj manifestovat s nejakym transparentom ? Toto sa predsa neda nechat len tak. Nic by sa predsa nevyriesilo.
Bude líp, koncem roku přijde 1.5 TSI. Ale hádám, že levná nebude. A později Cupra. Zajímavé je, že naftu u nás již asi nenabídnou, podobně jako Kia.
Ceny celkem fajn, adaptivní tempomat za cca 5.000,- to je super cena, ale co mě zaráží, jsou vyhřívaná zrcátka až ve 3.?! výbavovém stupni, bez možnosti dokoupení dřív... WTF? :no: Vzdyť to je z hlediska bezpečnosti nutnost, nebo se jen mi v zimě zamlží zrcátka, při vjezdu do obchoďáku?
Jinak :yes: a ty full led přední lampy mají opravdu plnou intenzitu, nebo to jsem jen ty low led lampy, neví to tu někdo?
Jinak :yes: a ty full led přední lampy mají opravdu plnou intenzitu, nebo to jsem jen ty low led lampy, neví to tu někdo?
Nemyslím si, že by to bylo schválně přihlášené. Na bazarech je Kardiak nedostatkové zboží a co jsem slyšel, je o něj a hlavně výbavu style velký zájem. Jen v okolí mě se berou 2.
Jinak to stejné by se dalo říct o i30, kde kolem dealerství vidíš plnových hjundajů na spztkách, ale bez provozu. U škodovky když stojí, tak povětšinou bez spz a ve většině jsou to vochcávky.
Jinak to stejné by se dalo říct o i30, kde kolem dealerství vidíš plnových hjundajů na spztkách, ale bez provozu. U škodovky když stojí, tak povětšinou bez spz a ve většině jsou to vochcávky.
1.5 Evo bude součástí běžné nabídky minimálně pro FR. I když jak říkám, nelze očekávat, že jej člověk koupí za 350...Ale přesto jde o poměrně jedinečnou nabídku ve třídě.
A proto by měl být ten motor dostupný i u běžných verzích a věřím, že by si ho potom koupilo více lidí.
1,5 bude naprosto ideální, ale cena asi bude vysoká. Přitom ten motor by se k tomu hodil i v nějaký "normálních" výbavách.
kolko beznych zakaznikov ( ti ktori jazdili s stvorvalcovymi fabiami 1,4 alebo stvorvalcovym riom ) si kupi naslapanu cupru na bezne pouzitie?
mozno 1 percento z nich aj to uz som optimista ... osobne by som 3 valec nechcel ale bohuzial niekde sa im uz clovek nevyhne ;-\
mozno 1 percento z nich aj to uz som optimista ... osobne by som 3 valec nechcel ale bohuzial niekde sa im uz clovek nevyhne ;-\
Jj, což fajn. Aha, přehlédl jsem, na cenu příplatku podle výbavy si nějak nemůžu zvyknout, i když je to samozřejmě příjemnější zjištění.
14 a půl stojí v nejvyšších výbavách. ACC nacenili příjemně, klasika je zase dostupná už v základu.
Taky jsem si to myslel s těma LEDkama a takto vydedukoval, ale ta cena je na low celkem sebevědomá (14-15tis. by byla adekvátní si myslím), ale na high zase nízká 😉
No nevím, ale než za 4 klasický, to bych si dopřál za 5 inteligentnější - který by měl mít v základu lepší front asist a být "bezpečnější" a plynulejší. Ale jasné, někomu nemusí vyhovovat... 😉
No nevím, ale než za 4 klasický, to bych si dopřál za 5 inteligentnější - který by měl mít v základu lepší front asist a být "bezpečnější" a plynulejší. Ale jasné, někomu nemusí vyhovovat... 😉
Vyhřívaná zrcátka až v nejvyšší výbavě naštvou, zvlášť když je nelze dokoupit. Když jsme u toho, překvapuje mě, že koncern stále u malých aut nenabízí vyhřívané čelní sklo. Naopak pozitivní je paket s tempomatem za necelé 4 tisíce. Full LED jsou evidentně bez ostřikovačů, takže "low LED."
Ne mě stačí o tom diskutovat, a počkat si. Pár lidí časem prohlídne co si koupili za kvalitu by VW >😁 >😁
viz manuál [odkaz]
Tlačítko je označeno jako výhřev čelního skla a slouží k "Odstranění zamlžení
a námrazy". Takto to uvádí manuál, viz str. 128.
Tlačítko je označeno jako výhřev čelního skla a slouží k "Odstranění zamlžení
a námrazy". Takto to uvádí manuál, viz str. 128.
Preco nenapises, ze 315 za trojvalec 1.0TSI so zrychlenim 10.9 ?
Jaj, uz viem. - takato kombinacia sa ti nehodi do kramu.
Jaj, uz viem. - takato kombinacia sa ti nehodi do kramu.
diagnoza je jít si koupi za 300-400 táců 3válec. To už je opravdu těžkej případ, to bude chtít hodně dlouho terapii a prášků víc než měl Horníček >😁 >😁 >😁
To uz je diagnoza. Ako reklama na skodovky na tomto webe.
Radsej nam objasni, ktory Ford to mal porazit BMW v predaji "sportovych" aut. A co je to vlastne za ketegoriu ?
Radsej nam objasni, ktory Ford to mal porazit BMW v predaji "sportovych" aut. A co je to vlastne za ketegoriu ?
Když mi je dáš tak si to kvůli tobě koupím.
Jinak já nová auta ze zásady nekupuju, asi za 200 ani za 500 😄
Jinak já nová auta ze zásady nekupuju, asi za 200 ani za 500 😄
Opravdu s drátkama nebo jako v Astře GTC z roku 2008 kde je tlačítko na výhřev okna, tak jsem ho zmáčkl a čekal co se bude dít... no a stalo se to, že se fukar přesměroval z automatiky na čelní okno a začal intenzivěji foukat (možná v kooperaci s nějakým dodatečným elektrickým topením)... drátky v okně jsem hledal marně...