Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŠkoda Kodiaq pro Čínu není stejná jako u nás. Má hnědý volant a jiné motory (+videa)
22 komentářů
MBRANOM
P.Micka je mi Vas luto, ze musite pisat povinne, podla rozkazu nezmysli o skode aka je ina a jedinecna v Cine s hnedym volantom. :no:
wakantanka
toto som chcel uz dlho vediet. Dakujem p. MICKA. Dnes hadam ani nezaspim od dojatia. :yes: :yes: :yes: 😄 😄 😄
janyc
2,0 TSI 162 kw ma teda prekvapil.
No a europania si musia vystačiť s výkonom 132 kw.
No a europania si musia vystačiť s výkonom 132 kw.
koblih
Tak číňani dostali Kodiaq trochu hezčí, šmejdi >😁 ..
Obecně, kodiaq si zaslouží zvětšení rozchodu kol na zadní nápravě. Ne o 30 mm, ale o 30 mm na každé straně. Škoda, že musíme počkat až do faceliftu 2019....
_Karel_
Zobrazuje se vám reklama přes text.
Teda nevylučuji, že je to úmysl. >😒]
Teda nevylučuji, že je to úmysl. >😒]
Jj. Takhle blbě se to občas načte, po opětovném načtení většinou už ok. Pozoruji to alespoň půl roku. Tyhle detaily už ani nemám sílu komentovat. 😐
Víc mi pije krev automatické spouštění videí. Už jenom čekám, kdy je napadne, aby nebylo možné opustit stránky jinak, než restartem počítače. >😒] 8-s
Víc mi pije krev automatické spouštění videí. Už jenom čekám, kdy je napadne, aby nebylo možné opustit stránky jinak, než restartem počítače. >😒] 8-s
Mig_35
Na konci ten číňan říká: "koupil jsem večeři"
a ona na to "já taky!"
a ona na to "já taky!"
asaren
Nekoukal do konfiguraturu Skody, takze nevim, co nebizeji tady, ale na tech cinskych fotkach mi jak barvy, tak kola, tak hnede provedeni interieru mi prijde super!!! Cinsky kodiaq vypada opravdu moc hezky!!! Doufam, ze se da takhle nakonfigurovat i tady.
megacruiser
to jako chtějí říct, že Kodiak je dobrý maximálně na převoz psů? Btw. na délku 4,6 metru je uvnitř celkem málo místa. Taky design je moc krabicovitý a takový samoúčelně nepraktický.
2. Číňanky jsou vážně hezké ženské (alespoň některé)
3. Až bude VW a Škodovka patřit Číňanům, věřím, že bude i nadále dělat tak hezká auta, jako je Kodiaq; a věřím, že ředitelkou bude ta kočka z reklamy.