Novinky
Takže na stížnosti ohledně vašeho přehrávače (který sice není přímo váš) jste zareagovali tím, že když se to někomu seká (zjistil jsem, že je problém u některých přípojek UPC, kterých není málo, a kdo ví kde ještě), tak mu tam rovnou dáme i autoplay, který nám přidá penízky do kapsy za reklamu. Kdyby měl aspoň vypnutý zvuk, tak neřeknu, ale tohle, to je přesně to, co člověka dokáže řádně na*rat. :-!
pubescentu se honi v oktavkach s automatem >😒]
Partička se honí, ty si můžeš max honit... >😁
mam dojem hosane ze honit si mohli akorat tak pubescenti protoze jim to neradilo.a nebo si jim tam s tim honenim mohl pomoct ty. na co tam ty voslove jezdej kdyz si bez softu ani nezaradej? co to je za deb/*ilni zavody? tak at hrajou na siti na plejstejsnu a vyjde to na stejno. a mas pravdu ze je prijemnejsi si pohonit nez jet nekam jak *** a zjistit ze proste zase skoda
No neni to primo poeticka chvile? Skoda Octavia v barvach ACZ na strankach ACZ hrajicich stale vic a okateji v barvach Skody.
Jedine ctenarovo oko nezustane suche. :yes:
Jedine ctenarovo oko nezustane suche. :yes:
A sakra, hned první závod Octavií, a zrušeno kvůli technice. >😁 Ať žije Octavia. Zase nezklamala. >😁
Taky mě odstavec o dsg přišel úsměvný.
Ale aspoň to vypadá, že existuje nějaká spravedlnost... mě nechal Passat stát asi dva týdny novej kvůli - kdo to uhodne?!!
Ano, dsg...
Ale po telefonu mi "hot linka" pomohla: prý zkusil jste to vypnout a zapnout? Nezkusil. To mě u auta nenapadlo. Tak jsem to udělal - a nic. Linka na to: to musíte nechat vypnutý aspoň dvě minuty!
To už zabralo.
Dojel jsem pak do servisu. Tam to bylo dva dny... a vrátili mi to s tím, že tomu nic nebylo, ale už to bude řadit.
Ještě se někdo diví, že nemám "koncern" rád?
Ale aspoň to vypadá, že existuje nějaká spravedlnost... mě nechal Passat stát asi dva týdny novej kvůli - kdo to uhodne?!!
Ano, dsg...
Ale po telefonu mi "hot linka" pomohla: prý zkusil jste to vypnout a zapnout? Nezkusil. To mě u auta nenapadlo. Tak jsem to udělal - a nic. Linka na to: to musíte nechat vypnutý aspoň dvě minuty!
To už zabralo.
Dojel jsem pak do servisu. Tam to bylo dva dny... a vrátili mi to s tím, že tomu nic nebylo, ale už to bude řadit.
Ještě se někdo diví, že nemám "koncern" rád?
Ale popravd tuhle větu jsem četl asi 3x😒br />
motor je po mechanické stránce v podstatě sériový, také díky jiné řídící jednotce poskytuje dvoulitr TSI pro Octavia Cup výkon kolem 280 koní
Takže je V PODSTATĚ sériový... ale vysokého výkonu bylo dosaženo TAKÉ díky jiné řídící jednotce?
A jinak - proč je to minulá generace? Tyhle akce se dělají většinou jako "promo", to se vám nová generace snad nelíbí?!
:-!
motor je po mechanické stránce v podstatě sériový, také díky jiné řídící jednotce poskytuje dvoulitr TSI pro Octavia Cup výkon kolem 280 koní
Takže je V PODSTATĚ sériový... ale vysokého výkonu bylo dosaženo TAKÉ díky jiné řídící jednotce?
A jinak - proč je to minulá generace? Tyhle akce se dělají většinou jako "promo", to se vám nová generace snad nelíbí?!
:-!
Ale jinak fandím, ať to jezdí! :yes:
Machi
Mohu se zeptat, kdo bude řídit?