Ekonomika
...u téhle motorizace dělal Renault snad i bez karoserie. Na těch 6litrů jsem zvědav 😉
To, že papierový údaj bude mimo reality je obvyklé. Myslím ale, že 1,6ka by mohla jazdiť za prijateľné čísla, predpokladám obdobne, ako moja 1,6ka, ktorá to robí priemerne za 7,3 l. Oproti 1,2ke tupujem rozdiel pár deci, v dynamike ale rozdiel citeľný. Brať Kadjar, volím práve tento motor.
Tu 1,6 jsem jel v Mégane a i tam jsem byl při normální jízdě kolem 6,5. Tady čelní plocha, hmotnost atd... Moc se mi tomu nechce věřit (tím neříkám, že ostatní nelžou, ale rovných 6 je podle mě lehce na úrovni Andersena). 😉
Táto 1,6 je celkom nový motor... V ktorom Megane si išiel?
Jedina možnost je GT. Jinak tuhle motorizaci by si zasloužil i Megan. Jednen CZ web nedavno tvrdil, že tomu tak bude, tak uvidi se, jestli měl pravdu.
GT
GT má 1,6 151/205. Táto 1,6 má 120/165.
Jazdím Kadjar 97/130 a myslím, že viac ako táto nová 1,6 by sa tam zišla práve tá z GT. A dať k EDC ešte 4x4, bolo by to silné pokušenie.
Jazdím Kadjar 97/130 a myslím, že viac ako táto nová 1,6 by sa tam zišla práve tá z GT. A dať k EDC ešte 4x4, bolo by to silné pokušenie.
Ono to bude zrejme podobné ako pri meraní kombinovanej spotreby iných motorov iných výrobcom. Súčasná metodika znesie všetko >😒]
Jak jsi sam napsal. Jsou to laboratorni testy, takze realita spotreby je jina a ve 99% pripadu je vyssi. Muj odhad je tak +20% v prumeru, takze 7-7.5. Nicemene, pojedes-li po rovince 90kmh, asi se dostanes na 5litru.
Verim, ze 1.6b dava auto obstojnou dynamiku. 0-100 pod 10s mi obecne prijde velmi dobre (v tabulce to maji cele zprehazene). Maximalka 205 u tohoto typu auta je za hranici praktickeho vyuziti.
Verim, ze 1.6b dava auto obstojnou dynamiku. 0-100 pod 10s mi obecne prijde velmi dobre (v tabulce to maji cele zprehazene). Maximalka 205 u tohoto typu auta je za hranici praktickeho vyuziti.
Tuto motorizaci vítám a je to rozhodně krok správným směrem. Bohužel pořád to není ideální, protože v této variantě nelze 4x4 ani automat 😒
Ani nevím proč, ale Kadjar jsem nikdy neměl moc v povědomí. Na podzim minulého roku jsem začal hledat náhradu za Golfa 7 a prošel opravdu hodně aut, spíše nižší střední. Hledal jsem něco, co v interiéru z Golfa nebude downgrade a to je docela oříšek pokud se bavíme o mainstreamu 😄 Cítit se v interiéru dobře bylo spolu s odhlučněním hlavní kritérium. Při okukování nového Mégane jsem natrefil na Kadjar. Pro mě to bylo velmi příjemné překvapení, v kombinaci s dobrou cenovou nabídkou jsem se pro něj nakonec rozhodl (Intens TCE 130 + pakety). Po půl roce a 10t km vůbec nelituji. Naopak zvažuji upgrade na Bose s TCE 165 😄 Těším se na předváděčku a uvidíme :yes:
Ani nevím proč, ale Kadjar jsem nikdy neměl moc v povědomí. Na podzim minulého roku jsem začal hledat náhradu za Golfa 7 a prošel opravdu hodně aut, spíše nižší střední. Hledal jsem něco, co v interiéru z Golfa nebude downgrade a to je docela oříšek pokud se bavíme o mainstreamu 😄 Cítit se v interiéru dobře bylo spolu s odhlučněním hlavní kritérium. Při okukování nového Mégane jsem natrefil na Kadjar. Pro mě to bylo velmi příjemné překvapení, v kombinaci s dobrou cenovou nabídkou jsem se pro něj nakonec rozhodl (Intens TCE 130 + pakety). Po půl roce a 10t km vůbec nelituji. Naopak zvažuji upgrade na Bose s TCE 165 😄 Těším se na předváděčku a uvidíme :yes:
Divím se, že tuto palubní desku neaplikuje Renault do všech svých modelů. Mnohem lepší než ten tablet :yes:
na taketo SUV... tak konecne sa zakaznici dockali ... super :yes:
Já neříkám, že si S-Cross nenajde své zákazníky, ale podle mého názoru míří na úplně jinou cílovou skupinu, které jde spíš o auto ala SUV a poměr cena/velikost/výbava nehledě na jiné parametry.
AWD a automat je určitě největší devízou S-Crossu.
Prohrál s Mazdou CX5..DRTIVĚ !
CX5 má větší kufr + sklopná sedadla 40-20-40 ! :yes:
Kadjar má i stísněný interier , CX5 je na tom především vepředu o hodně lépe.
A hlavně , Mazda má 2.0 skyactive diesel ..o tom si Renault může nechat zdát.
Je fakt , že byla o 50 tis po slevě dražší než dealerem slevněný Renault.
Jsou různé důvody... třeba Ozzman CX-5 neodpustí absenci ližin. Mně se ale taky CX líbí.