Novinky
0
tak akorat do přelidněného mesta na popojizdeni ... do chorvatska bych s tim urcite nejel, i kdyz on se mozna nejaky cesky odvazlivec urcite najde 😄
0
me vzdycky pobavi, ze kdyz ma auto jisty ucel (v pripade iQcka mesto), najde se nekdo, kdo to zavrhne kvuli mistu, kam by s tim nejel >😁 ono je to totiz urceno do preautovanyho mesta, nejen na popojizdeni, na mezimestsky cesty, tu jsou samozrejme vetsi auta 😉
Atomas
0
Ale Mirro nic nezavrhoval. Pouze konstatoval 😉 Jednou jsem v Praze viděl Smrta na švýcarských značkách. Byl to velkej hrdina >😁
Subaru.in
0
Treba patril k tem mensinam co velmi neradi jezdi po dalnici a rychlo jizdu vubec nemusi. Ja pamatuju kdyz jsem mel prvni auto (vartase)tak jsem klidne bez nejakych honicek si vyjel na PC plan cesty Plzen - Ceska Lipa a uzival jsem si tech zapadakovu pres ktere jsem jel. Je pravda toto jsem udelal asi trikrat v zivote za sve 11lete kariery jezdeni.
Atomas
0
Problémem u Smrta není rychlost, ale komfort jízdy. Když jsem bydlel za Prahou, tak jsem s ním párkrát jel z centra domů a to autíko není prostě na větší vzdálenosti stavěný. Doma jsem si připadal jako po flámu >😁 . Ve městě to ovšem bylo ideální vozítko :yes:
ladlen
0
Ja som minulý týždeň videl uháňať Smart for two na diaľnici pri Berlíne 160 km/hod a nijako sa netváril, že by mal s tým problém. Neviem si ale predstaviť, čo by to robilo v nejakej kolíznej situácii.Možno aj toto IQ bude taký "hrdina".
Tak tato existence má prý konkurovat Fiau 500???
Líbí se mi optimismus Toyoty. Sice vypadá celkem sympaticky, ale znám hezčí mini...
Líbí se mi optimismus Toyoty. Sice vypadá celkem sympaticky, ale znám hezčí mini...
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
ano,4 miesta,a cestujuci si budu batozinu drzat na kolenach......
taketo auticka su zvycajne tretie auta v rodinach,kde nieje potreba 4 miest.
cize toto vidim ako velke minus,nie ako plus.
a rozhodne je smart krajsi.
taketo auticka su zvycajne tretie auta v rodinach,kde nieje potreba 4 miest.
cize toto vidim ako velke minus,nie ako plus.
a rozhodne je smart krajsi.
Věřím, že trumfne Smart, ale někde jsem slišel, že má být konkurentem i pro 500. To je už ale příliš...