Novinky
IPace
0
pokud tech 118kW bude v kombiku a cena bude do 400k, tak bych otom i uvazoval jako o druhem aute 😄
Tano
0
Osobně bych tuto motorizaci 118kW viděl za min 500 tis. a to VW ještě fandím. Základní model s nejslabším motorem má stát údajně 410 tis. (nepotvrzeno)
Obaja rivali su po facelifte...karty su rozdane. Zial, smutna sprava pre Ford 😢 Golf ponuka kvalitnejsi interier a preplnovane benzinove motory, tiez s DSG :yes: Focus v tomto vyrazne zaostava...A tak aj napriek vyssej cene zostane Golf bestsellerom
Je fajn, že se fanoušci od konkurence můžou alespoň ukájet myšlenkama typu "je to jen facelift", protože jinak můžou všichni Golfu jen tiše závidět, i když si 99,9% kupuje auta tvz. "holobyty" a ty převodovky a motory jsou vlastně zbytečný, že? 😲
Tiše závidím tu DSG a prodloužený servisní interval, i když je otázka za kolik potom bude taková první servisní ...
No jo, ale když budeš chtít opravdu moderní atmosferický benzín, tak budeš muset ke konkurenci.
To už se říkalo u nafty, ale pořád vidím Golfa v čele navzdory prognózám o moderním designu konkurence, nudnosti designu Golfa, nebo s příchodem ostatních nových modelů. Ale to považuju za zoufalý plácání a čísla to jasně ukazujou. Konkurence má vždy něco, co se rádoby vypichuje před Golfem, ale nikdy nemá všeho dost. Ani tu reklamu...
Máš sice naprostou pravdu, podstatu jsi vystihl skvěle, ale kdo tomu rozumí, ten to ví a fanatiky nebo zakomplexovance nepřesvědčíš.
Když jsem se jednou ptal Klaudia, co znamená, že je Golf nudný, odpověděl mi, že je nenápaditý a nic víc. Mně ale Volkswageny rozhodně nudné nepřipadají a jelikož vždycky ocením kvalitu a vyváženost, která má jako zásadní vlastnost i střídmost, ocením Golfa. Snaha přitáhnout pozoronost za každou cenu je příznačná pro zakomplexované nevyvážené jedince, kterým zpravidla velmi rychle dojde dech....A to platí u lidí, mutiky, filmů, ale u aut tgaky. Tady není místo pro onu pouťovost třeba fiatů, nebo snahu šokovat disfunkčními tvary jako u renaultů, ale holt to nevidíme všichni stejně.
Když jsem se jednou ptal Klaudia, co znamená, že je Golf nudný, odpověděl mi, že je nenápaditý a nic víc. Mně ale Volkswageny rozhodně nudné nepřipadají a jelikož vždycky ocením kvalitu a vyváženost, která má jako zásadní vlastnost i střídmost, ocením Golfa. Snaha přitáhnout pozoronost za každou cenu je příznačná pro zakomplexované nevyvážené jedince, kterým zpravidla velmi rychle dojde dech....A to platí u lidí, mutiky, filmů, ale u aut tgaky. Tady není místo pro onu pouťovost třeba fiatů, nebo snahu šokovat disfunkčními tvary jako u renaultů, ale holt to nevidíme všichni stejně.
S timto uz Volkswagen nepochodi tak jako dosud. Prilis malo zmen (pokud nejake), nedostacujici atmosfericke motory a nudny design. Renault predstavi novy Megane, Opel Astru. Navic nadvlada italskeho designu se prichodem "nove" generace Golfu pouze potvrzuje. Podil prodeju Golfu na evropskych trzich se bude behem nasledujicich let snizovat.
Od "odborníka na automobilové trhy" bych čekla trochu hlubší a odbornější analýzu.
No, jo von holt není odborník jako odborník.....musím se smát té přehlídce frází, co tady jimi operuje jistá partička - nedostačující atmosférické motory ( 😃, nudný design ( >😁 ), žádné změny ( >😁 >😁 ) - nadvláda italského designu (praskají mi břišní svaly, už opravdu nemůžu)......je vidět, že tenhle odborník auta zná jenom z časopisů a z internetu, ale to už tady všichni víme.
Když to takhle při neděli čtu, tak mě napadají následující věci. Zítra se mi do práce moc nechce, protože se budu lopotit s řídící jednotkou pro ten nový motor 1.2TSI, to zase bude krize. No a pak ohledně mého pětkového golfu, nechci si na to auto stěžovat, myslím si, že všude se něco asi najde, ale některé věci by snad mohli jít řešit. Nebo je to spíše neschopnost servisu a dealera AutoHeller. Z toho vyplývá, že příští auto budu zřejmě kupovat podle nějakých referencí na dealery aut a ne podle značky.
Ale jo, já taky považuju Golfa za špičku v segmentu, ale v tomhle ztrácí(asi jediná věc). Faktem ovšem je, že zrovna atmosférický benzín zatím tvoří hlavní proud prodejů v kompaktech. Pravda je, že v tomhle zaspala většina Evropy.
Tak a mame tady "novy sirokoidni" Golf. 😄 Tam, kde u jinych se tomu rika facelift, tady u "Das auto" tomu rikaji zbrusu "novy" produkt. Nevim, jestli zakaznik se ma smat nebo brecet zaroven, ale jiste vim, ze u konkurence se raduji. :yes: Tenhle facelift sice nikoho neurazi a mozna je i dobre, ze VW si nasel spolecnou "sirokoidni" masku pro sva auta, ale ani neohromi a konkurence se raduje hlavne z toho, ze "novy" golf, tak nejak jiz ztraci dech a VW sam o sobe neni schopny v relativne kratke dobe prijit s absolutne novym produktem, ktery by zaujal a prevalcoval v drtive vetsine vse, co je kolem. Je to zamer? Sotva! Je to krize tvurciho potencialu nebo nedostatek financi u VW? Mozna... Nerikam, ze pokud nasadi zajimave ceny, ze tohleto se prodavat nebude, ale jak znam VW, tak v cenove politice taky zrovna prukopnikem na trhu neni... :-! Skoda! Hodne lidi cekalo ponekud vic... :-! 8-s Tak hodne stesti "novy" Golf-e, ale budes to mit sakra tezke a vidim to spis tak, ze z tveho soucasneho trzniho podilu si budou spis ukrajovat jini. :-!
Ja si naopak myslím, že VW sa bude nový Golf predávať ešte lepšie, ako tento súčasný. Auto vyzerá veľmi dobre, kvalita je už tradíciou a čo je podstatné, konečne budú v ponuke aj nové motory, ktoré budú na špici v jednotlivých kategóriách. Pokiaľ Golf bude mať aj prijateľné ceny, naozaj sa nemá čoho obávať. Obyčajných zákazníkov až tak nezaujíma, či ide o facelift, alebo úplne nový Golf. Chcú dobré auto a aj ho budú mať. Tradične konzervatívni hlavne nemeckí zákazníci si opäť prídu na svoje a VW tiež, veľmi dobre vie, čo robí.
Stokoňová 1,6 naskočila do výroby pro Golf III pro modelový rok 1996 a vesele je po úpravách nasazena i pro Golf VI MR 2009, rekordní délka výroby našeho OHV začíná být ohrožena :-!
Když vidím toho "Golfíka",říkám si,že Renault začíná být na výši,viz.nový Mégane.Vypadáto,že VW končí...
Fascinuje mě, jak si někdo kvůli takovýmu blábolu založí nick >😁 Nejsi ty marianek?
Mě osobně fascinují lidé tobě podobní,mají akorát jen blbé kecy a rádi se do někoho naváží.Komunismus zkončil milý příteli a já si mohu založit "nick" kdykoli chci 😉.Jinak na svůj názor mám právo a za svým příspěvkem si stojím.VW již dnes je o ničem! :-!