Novinky
On už z patentovej skice vie, že to bude neergonomické a zlé, a prekukol dokonca aj to, že u Fordu sú manťáci, ktorí bežne investujú prachy do patentu s úmyslom ho nikdy nevyužiť...
Vivat!
Uvažujem, čo mohlo byť popudom k tomu, aby niekto vyhrabal dvojročný patent a verejne sa mu čudoval?
A úplne najlepšie je, ako si prvý všimol kolega gil54, že pán Fokt namiesto ovládania prevodovky umiestnil na volant rovno celú prevodovku. Sakra, jeho je v redakcii ACZ škoda, o takého technika by sa automobilky trhali...
Vivat!
Uvažujem, čo mohlo byť popudom k tomu, aby niekto vyhrabal dvojročný patent a verejne sa mu čudoval?
A úplne najlepšie je, ako si prvý všimol kolega gil54, že pán Fokt namiesto ovládania prevodovky umiestnil na volant rovno celú prevodovku. Sakra, jeho je v redakcii ACZ škoda, o takého technika by sa automobilky trhali...
Podle mě by to mohlo slušně fungovat dle diagramu logiky.
Určitě bych to nezatracoval...
A pokud si firmy něco patentují tak většinou nejen do šuplíku.
Určitě bych to nezatracoval...
A pokud si firmy něco patentují tak většinou nejen do šuplíku.
by mal v clanku spomenut aj Teletouch v Edseli.... 😲 Bola to rovnaka snaha o inovaciu.
To by to ale musel vědět že? >😁 >😁 >😁
Tento web uz posledne 2 roky stoji a pada na Skodovke...pri jej testovani olizuju koberceky a rataju hustotu vlasu polstrovania...ostatne prebrate clanky su vyslovene odflaknute, bud zlym prekladom, nedostatocnou znalostou novinara (a to tu mame Google) alebo je to tzv. vata na zaplnenie webu.
PS - Pani, napapat sa na tlacovke, sadnut do Skodovky a "chrochtat blahem" - takto sa seriozna motoristicka novinarcina nerobi.
PS - Pani, napapat sa na tlacovke, sadnut do Skodovky a "chrochtat blahem" - takto sa seriozna motoristicka novinarcina nerobi.
spravil 4 valcovu fiestu lepsie by spravil... a aj nejaky krajsi a priestrannejsi focus by sa uz zisel.. pripadne uz aj novy ecosport ( ten sucasny je ozaj des kto ho videl da mi za pravdu ze toto sa proste nepodarilo .. tlusta kabina s vysokym pontonom na minikoleckach .. B-max to iste... jak taketo nieco z profilu nevzhladne preslo do seriovej vyroby dnes v case pocitacovych dizajnovych programov proste nechapem ... ) ... ach jo ford... ten siel vzdy opacnym smerom ako by som si zelal ( americky mustang teraz neratam .. len tie nase europske skvosty ) ... snad len ten focus 2 po facelifte ma za poslednu dekadu od forda ozaj zaujal a pacil sa mi ( a este velka skoda dnes uz chybajucej pumy aj cougaru... kdeze su tie casy ) ;-\ ...
Opravdu to tak funguje?????
A nádrž má umístěnou v budíku na přístrojovce, světla má umístěná na páčce pod volantem. >😁 Už dnes nic, prosím, mám dost.