Novinky
Pekelná Micinka
0
Marko omlouvám se, k tomu Jaguaru se hned tak nedostanu, pokud bych něco napíšu dám vědět.
Marko
0
To je v pohode...ako budes stihat. 😉
clen redakce ktery se zvidetelnuje vice nez jini nebo manazer z automobilky nebo... ?
Manažer BMW, Aston Martin, Jaguar, Land Rover, Mercedes a jiných se snahou prosadit v kolektivu na českém serveru. Bych to viděl... A co na to zviditelňování říkáš, jde mu to? Já teda nevim, já ho neviděl... 😲
mno ze clanky nadepisuje "Marko:" ostatni z redakce ne. taky kdyz je nadepisuje svoji prezdivkou tak by se mohl vice predstavit aby si clovek nemyslel ze to pise nejaky nýmand
To som ja. 😄 Napisem Ti detailnejsiu SZ v ktorej to vysvetlim blizsie.
Nie som clen redakcie, bol som "len" "poziadany" cca. pred 2 rokmi aby som spracovaval buducnost znaciek. Vtedy sa zacalo pracovat v titulkoch aj s mojim nickom "Marko", ktory mnohi poznali z diskusii.
Ked doslo k tomu, ze bolo treba clanky obnovovat, odoslal som prvy clanok uz bez mojho nicku, ale nakoniec tam bol doplneny.
Mas ale pravdu ..."generacia" citatelov, ktora ma poznala z diskusii je uz prevazne prec a vy novi ma uz nepoznate. Takze hodim rec s redakciou aby sa to do buducnosti uz v titulkoch neobjavovalo. 😉
Nie som clen redakcie, bol som "len" "poziadany" cca. pred 2 rokmi aby som spracovaval buducnost znaciek. Vtedy sa zacalo pracovat v titulkoch aj s mojim nickom "Marko", ktory mnohi poznali z diskusii.
Ked doslo k tomu, ze bolo treba clanky obnovovat, odoslal som prvy clanok uz bez mojho nicku, ale nakoniec tam bol doplneny.
Mas ale pravdu ..."generacia" citatelov, ktora ma poznala z diskusii je uz prevazne prec a vy novi ma uz nepoznate. Takze hodim rec s redakciou aby sa to do buducnosti uz v titulkoch neobjavovalo. 😉
Lenze s tvojim nickom to je ovela zaujimavejsie citanie. Niektore clanky preskakujem, ale ked vidim tvoj nick tak si precitam aj o takych veciach, o ktorych obycajne ani nezakopnem, pretoze viem, ze to budu kvalitne informacie. Takto sa tvoje kvalitne clanky stratia v priehrsti obycajnych PR sprav, co by bola celkom skoda ;-\
P.S.: Ja by som mal tiez zaujem o tu detialnejsiu SZ o tom, kto si. Sice citam diskusie velmi dlho, mam aj nejake voditka kde sa pohybujes a okolo ktorej znacky, ale to skor bolo take hadanie na zaklade diskusie, ktoru si viedol s ostatnymi prispievatelmi.
Takze takto po dlhej dobe ti vyjadrujem uznanie za kvalitne clanky, ktore uz dlhsiu dobu pripravujes a informacie, ktore su viac ako len relevantne. :yes:
P.S.: Ja by som mal tiez zaujem o tu detialnejsiu SZ o tom, kto si. Sice citam diskusie velmi dlho, mam aj nejake voditka kde sa pohybujes a okolo ktorej znacky, ale to skor bolo take hadanie na zaklade diskusie, ktoru si viedol s ostatnymi prispievatelmi.
Takze takto po dlhej dobe ti vyjadrujem uznanie za kvalitne clanky, ktore uz dlhsiu dobu pripravujes a informacie, ktore su viac ako len relevantne. :yes:
OK, vecer Ti napisem 😉
Rekni si redakci, aby tu detailni SZ poslal vsem uzivatelum 😄 Nebo o sobe napis clanek. Titulek " Marko: Kdo je Marko". Nebo na tebe napisu recenzi ja, nechces? 😉
Nechcem vidieť tú Tvoju recenziu, určite by tam bolo niečo v duchu, že by potreboval facelift a že moc chlastá! 😉 >😁
Vidis, nad takym clankom budem uvazovat... 😄