Novinky
info@chiptuning.cz
2
Jen k té ztrátě homologace, škoda, že jste nenapsali i to, že chiptuning už může být i legální a existují firmy, které prošly náročným schvalovacím procesem na ministerstvu dopravy a úpravu zvýšení výkonu tak mohou zapsat do technického průkazu. Očividně to už není pro noviny senzace, takže o tom raději mlčí 😄
Znamena to, ze si muzu udelat registraci noveho vozu v miste prodeje, ktere je jine od mista bydliste? Nechci verit, ze mi v Praze vydaji Plzenske znacky.
....snížila byrokracie, tak mě by zajímalo kolik úředníků v systému ubylo a o kolik se snížila zátěž daňového poplatníka.....
Hm,hm to jsem zvědat jak tohle vše bude fungovat, necháme se překvapit co nás čeká,mám v plánu prodávat vůz,tak uvidíme co a jak bude...
Konečně, nechápu proč to nebylo dřív, v česku ty zákony a ouřadové to je katastrofe, jako to mám radost stejně s Topolovou...
Novinka už dávno není novinkou a stále mi nikdo neumí odpovědět na to, jak odhlásit zcizené auto (bohužel tenkrát nenahlášeno) pokud nezle logicky doložit likvidaci, jestli mě čekají penále na pojistném na toto vozidlo apod. Máme ve firmě vozů víc- takže jsme tenhle boj s větrnými mlýny svěřili jiným 😄 ([odkaz] ) šetříme vlastní nervy a hlavně plodně strávená dopoledne ve frontách na magistrátě.
Novinka už dávno není novinkou a stále mi nikdo neumí odpovědět na to, jak odhlásit zcizené auto (bohužel tenkrát nenahlášeno) pokud nezle logicky doložit likvidaci, jestli mě čekají penále na pojistném na toto vozidlo apod. Máme ve firmě vozů víc- takže jsme tenhle boj s větrnými mlýny svěřili jiným 😄 ( těmto ) šetříme vlastní nervy a hlavně plodně strávená dopoledne ve frontách na magistrátě.
Máte niekto skusenost s kupou noveho auta na firmu? Mam zaujem kupit nove bmw a kvoli usetreniu dph - coz je legalne si chcem kupit ready made firmu platce dph ([https😐/www.incorporated.cz/sro-platce-dph/]) kupim firmu ako slovak v cechach bez problemov ? Co prihlasenie auta na tabulky ? Dekuji za odpoved.