Videa
Proč je F1 skutečnou královnou motorismu? Podívejte se na rychlostní srovnání se závoďákem!
62 komentářů
Král motorsportu je jakákoliv rally. Všechny ostatní motoristický sporty jsou už tak absurdně svázaný všema možnejma pravidlama a tak absurdní bezpečností, aby si někdo neudělal modřinu, že je zábavnější koukat do zdi. Formule 1 je ukázkovým příkladem.
Ono jakmile nemáš srovnání s ostatními závodníky tak je to taky docela nuda. Předjíždění k motorsportu taky patří a to v rally není, takže nemůže být král.
V rally není potřeba aby někdo někoho předjížděl. Když kolem vás někdo proletí v 200 km/h na šotolině nebo koukáte jak jezdci driftujou v zatáčkách, je to mnohem lepší podívaná a to jak v televizi, tak naživo. Zábavnost motorsportu z mýho pohledu stojí hlavně na nebezpečí jak pro jezdce, tak pro diváky. Proto považuji jako vrchol veškerýho motorsportu krátkou éru skupiny B v rally.
Královnou nudnosti je nastopro :yes:
kdeze su tie casy Sumiho a Miku 😒
Ste si mali pozriet VC V Barcelone ked Lewis nevladal vyjst z monopostu! Ale tak hlavne si treba rypnut
Ty máš úplně přebujelé sentimentální centrum mozku či co 😄 Za dob Schumiho a Miky se nepředjíždělo skoro vůbec, vláček byl permanentní, proniknutí slabších týmů na body bylo skoro nemožné. Taky jsem to hltal jako kluk, ale když si pořádně vzpomenu, jaké to bylo, byla by to pro mne z dnešního pohledu nuda a ztracený čas.
tak nějak bližší,protože si na ni ve svých tedeíčkách občas rádi zahrají,kdežto Ferrari,které se vlastnostmi F1 podobá trošičku víc než vytuněnej brutalní pašík,nemá ze zdejších rozumbradů nikdo. >😁
Můžeš to napsat i Valentinu Rossimu, že nemá na Ferrari. Ten jezdil se vším a zhodnotil to dle obtížnosti následovně😒br />
1. WRC speciál
2. Moto GP
3. Formule 1
Pokud máš vlastní zkušenosti, tak sem s nimi, jinak jsi úplně stejný rozumbrada, jen z opačný strany barikády
1. WRC speciál
2. Moto GP
3. Formule 1
Pokud máš vlastní zkušenosti, tak sem s nimi, jinak jsi úplně stejný rozumbrada, jen z opačný strany barikády
Já se s Rossim nehádám,já jen reagoval na chytrolína,který plácal nesmysly o "konzistentní jízdě na okruhu" a o tom jak při rally auta "lítají přes 200 v lesích".
Staré video, kde je F1 zrychlená a ostatní zpomalené. Redakce si asi myslí, že závoďák by dostal na jednom kole dvě kola. F1 jede na videu ten úsek 2 sekundy, ostatní 6.
Kolko trva jedna priemerna erzeta v rally? 30 minut? V F1 medzi 1:45 a 2:00 hodiny. O priemernej rychlosti nehovoriac. Pretazenie ci uz pri prejazde zakrut alebo nehodach takisto. Alonso mal v Bahrajne pretazene pri nehode tusim 25G ak nie viac.
Zavodne okruhove auto vygeneruje tolko priecneho pretazenia, ze netrenovany clovek proste odpadne alebo bude mat problem udrzat kontrolu nad tym co robi.
Nie ze by som si nemyslel, ze rally je narocnejsie prave rozmanitostou podmienok, avsak nic nie je cierno biele. Este by som nepodcenoval aj dalsie zavody ako Baja 1000 😄
Jinak si myslím že královnou motosportu se F1 nazývá hlavně kvůli oblibě ( kterou osobně nesdílím, mě F1 přijde jako neuvěřitelně jednotvárná). Větší sledovanost zkrátka vede.
V rozpočtech si ty velké stáje mnoho nezadají, třeba takový KAMAZ měl rozpočet na sezonu 200 milionů dolarů, to je nějakých 4,5-5 miliard korun podle toho jaký je kurz koruny.
Rozpočet formulových stájí je v tomto případě takřka shodný, také kolem 4,5-5 miliard korun na jednu sezonu. V obou případech platí že je do rozpočtu započten nejen vývoj ale také plat zaměstnanců (který tvoří největší kus z rozpočtu) a další věci.
Takže jistě, formule 1 si nemůže dovolit jen tak někdo, zatímco některá (záleží na kategorii) rally ano, ale rozpočty velkých rally teamů dovedou být těm od formulí vyrovnány.
Jinak i mezi formulemi jsou týmy s menším či větším rozpočtem, mám dokonce pocit že se řešilo něco ohledně rozpočtového stropu aby se dala šance menším a chudším stájím.
Vzdyt v F1 to plati jeste vic - staci ze je mene pogumovana trat nebo se ochladi a uz to jede uplne jinak. Jenom v televizi to nevidis.