Novinky
a kupni sile to bylo teda hodne predrazeny auto ....
Hezký článek. Doufám že až budou psát příště o Favoritu a následně o řadě 742 (stodvacítky), tak že ukážou i speciality e😜ortu. Třeba u favoritu jsou západní verze a nabídky příslušenství velice zajímavé.
Stodvacítky se zase hezky ukázaly v kanadě >😁
Stodvacítky se zase hezky ukázaly v kanadě >😁
Felicia GLXi v peknej červenej Relly bola našou poslednou Škodou v rodine a zároveň otcovým prvým novým autom. Stála 335-tisíc a okrem výbavy GLX spomenutej v článku mala posilňovač, malý spojler nad oknom piatych dverí, ostrekovače predných svetiel, hmlovky, deflektory a kazetové autorádio Blaupunkt. Pamätám si, keď otec po mňa prišiel do školy a išli sme to prihlásiť. Bolo to na Deň detí v roku 1998 a naša Felicia bola myslím prvá v tejto výbave a farbe v Bratislave. Ten motor bol žiaľ slabý a za studena ťahal do kopca veľmi neochotne. Inak to bolo ale fajn auto, len spomínam si, že z 5. dverí vytekala taká žltá mastná tekutina a vždy to stekalo dole po nárazníku, tak rovnomerne na dvoch miestach. Auto sme mali iba 5 rokov a predali ešte za slušných 230-tisíc. Nedávno som zistil, že stále žije, aj má novú STK, len už išla do iného mesta.
A ešte takým mojim pozorovaním som si všimol, že najviac Felicii v plnej výbave nebolo v meste, ale na dedinách. V meste to boli asi väčšinou služobné LX-ky, ale na dedinách to v plnej výbave považovali za celkom solídne auto a dá sa tam na ne naraziť aj dnes.
A ešte takým mojim pozorovaním som si všimol, že najviac Felicii v plnej výbave nebolo v meste, ale na dedinách. V meste to boli asi väčšinou služobné LX-ky, ale na dedinách to v plnej výbave považovali za celkom solídne auto a dá sa tam na ne naraziť aj dnes.
Na feldě, hlavně po faceliftu, byly nejzajímavější speciální edice. Trumf mezi ně taky patřila, je asi nejčastěší a zároveň nejchudší >😁
Sportline, mystery a magic 2 byly asi nejzajímavější, přitom cenově byly levnější, než GLX 😄 I když výbava by dnes odpovídala základní výbavě Fabie.. Zajímavá byla taky safeline, která měla v základu 4 pytle a abs
Jinak v článku je chybka, předpínače pásů byly i když byl airbag řidiče.. A klimatizace šla i do LX (Viděl jsem feldu, která neměla vůbec žádnou výbavu, ani mlhovky, ale klimu jo 😁)
Sportline, mystery a magic 2 byly asi nejzajímavější, přitom cenově byly levnější, než GLX 😄 I když výbava by dnes odpovídala základní výbavě Fabie.. Zajímavá byla taky safeline, která měla v základu 4 pytle a abs
Jinak v článku je chybka, předpínače pásů byly i když byl airbag řidiče.. A klimatizace šla i do LX (Viděl jsem feldu, která neměla vůbec žádnou výbavu, ani mlhovky, ale klimu jo 😁)
ta byla v kuzi
Ovšem pytle za příplatek ve všech výbavách jsou...drsné.
stresne okno by som asi nechcel.. riziko zatekania po nejakom case by ma asi odradilo.. my sme si zaplatili za predne hmlovky 2600 korun.... to boli casy ... cloveku sa dnes uz ani nechce verit a pritom je to v podstate len par rokov dozadu... ziadna historia... neskor som jazdil aj s firemnou 1,6tkou kombi a tam nebol problem zahrabat... sla ako diva uz odspodu .. 135Nm a vacsi objem robilo svoje... ale aj spotreba bola neskutocna >😁 to je pravda...
Asi nějaká věc mezi nebem a feldou >😁
co felda nezvladla k spokojnosti je to manualne nastavovanie vysky svetlometov.. je to nejak tak divne robene ze ked s tym akoby koleckom potocis tak po 3-4 pouzitiach tam vzdy nieco pr.dne .. servisak vravel ze je to akasi nemoc felicii a lepsie je s tym vobec nehybat .. ja som s tym hybal tiez len parkrat v zivote ale aj tak nam to pred STK vzdy menili..
PS: rovnako zadny stierac.. uz po par pouzitiach bol k nicomu.... nepritlacal... nemal zaber a sluzil skor len na okrasu... ale su to len drobnosti voci tomu ako perfektne a nesmrtelne to auto dokazalo sluzit...
Každopádně cítím s tebou, prodat ji po tolika letech musí být těžké 😄
inak otec takto po par rokoch od predaja nasu 105L-ku este stretol... nahodne pri sluzobnom vyjazde... poznal ju podla nacierno nastriekaneho kovoveho spodku pod tym prednym plastovym naraznikom a aj podla svetlohnedych potahov ktore boli presne take ako ked sme ju predavali ... to proste musela byt ona... navyse to bolo v meste odkial ten pan ktory ju kupoval aj pochadzal ( Trebisov ) .. co by som dal za to keby ze ju dnes este uvidim.. ale predpokladam ze je uz aspon 10 rokov kdesi v automobilovom nebi na zasluzenom odpocinku,...
ono je to tazke ale na druhej strane ako pisal wakatanka.. asi je lepsie ju proste predat ako zivit nieco co uz proste svoje odsluzilo a neplni uz ucel ako ma :😉
PS: a aj tych 262 tisic korun ( kolko stala nasa felda ) je defakto dnes okolo 9000 eur.. a za to ma clovek uz nove rio .. takze fakt budme radi ze mame ceny aut dnes ake mame .. a nemusi byt dnesny clovek pomaly milionar ked chce "bezne" rodinne auto na urovni doby 😉 ... v tomto je to fajn.. ceny aut su dnes uz hodne prijemne ... ja sa nestazujem
zober si co si vtedy kupil za 400 tisic a co dnes kupis za tu sumu v prepocte na eura... ale je fajn ze ceny aut uz klesli... je to pre zakaznika len plus
A dnes? Nové auto podobných parametrů stojí asi tak 9 výplat, 4 roky staré je zhruba za 4 až 5.
Takže vzpomínat se slzou v oku na devadesátky je sice pěkné, ale auta tady od té doby reálně zlevnila zhruba 4x.
a za tuto sumu dnes mas napr. nissan pulsar so 140kw >😁
tu je na to kalkulator - [odkaz]
Jednak to jezdí na naftu...brrr
A pak taky "Vždyť tenkrát to nemělo autopilota, 3D cokoliv a hromadu dalších hovadin, které jsou dnes třeba s 7er, ale do běžných aut se dostanou až časem.
Devadesátková auta byla vybavena podle toho, jaká technika tehdy byla běžná. Klima byla pořád ještě docela TOP prvek výbavy.