Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Volkswagen Caddy Maxi 2.0 TDI (2. díl): Spotřeba klesá

Po ujetí čtyř tisíc kilometrů máme jasnou tendenci snižování spotřeby nafty. Co je dobré vědět, abyste v mrazech neuvízli?
Zpět na článek
Avatar - woody-alien
22. 6. 2017 08:03
Dobytí severního pólu
Tedy....ne že by provozní postřehy "užitkáče" z období třeskutých mrazů (až pět pod nulou >:-[] ) nebyly zajímavé.....jen to načasování mi při aktuálních teplotách připadá jak vystřižené z Cimrmana.

"Dnes byl vydán zákaz hovorů o kamnech, teplých krajích, peřinách, spále a podobně. Náčelník správně usoudil, že nás takové představy oslabují. Jen onehdy, když náčelník usnul, slezli jsme se s Frištenským a Šofrem pod jednu deku a vyprávěli si o požáru Národního divadla." >:D
Rozbalit vlákno
2
22. 6. 2017 08:23
Re: Dobytí severního pólu
"Další milé překvapení přišlo ráno se zamrzlým oknem." >:D
Vystihl jsi to sqěle! >:D >:D
22. 6. 2017 13:53
Re: Dobytí severního pólu
Možná v redakci selhala klimatizace a potřebovali se osvěžit, tak vytáhli ze šuplíku tohle. >:D
22. 6. 2017 09:54
VYhřívání předního skla
No nevím, pokud je mi známo, koncern už nepoužívá vyhřívání předního skla topnými drátky, ale místo toho je ve skle vrstva stříbra nebo podobného vodivého materiálu. Pak je samozřejmě hledání drátků marné.
Ale vlastně nevím, jestli se má smysl snažit se komentovat článek, který sem propadl nějakou podivnou časovou smyčkou možná dokonce i z nějakého alternativního vesmíru, kde redaktoři autoserveru hledají drátky ve skle a vyhřívání nafty.
Rozbalit vlákno
1
22. 6. 2017 14:01
Re: VYhřívání předního skla
Pokud vím, vyhřívání vrstvou kovu mají jen některá auta. Poslední Passat by ho měl mít, ale u Superbu bych si na to nevsadil. Myslím, že jsme se tu o tom bavili, že ho má na rozdíl od Passatu postaru drátové. V dražších modelech to používají mnohem déle (A8 ho dostala myslím před skoro 15 lety). Takže by mě nepřekvapilo, kdyby v Caddy byly dráty.
22. 6. 2017 11:32
Pane redaktore proč?
Proč tento článek dnes to mi opravdu uniká? V zimě na to nebyl čas a prostor a nebo začala okurková sezona? A třetí díl bude zveřejněn v lednu o spotřebě na cestě do Chorvatska s puštěnou klimatizací? Opravdu Vašemu redakčnímu plánu nerozumím.
Rozbalit vlákno
0
23. 6. 2017 12:26
Caddyna je prostě caddyna
Sice článek trochu o ničem, ale opět drobné připomenutí jak zajimavé a svým způsobem nedoceněná caddyna je, a to obzvlášt v maxíku a osobní verzi.
Rozbalit vlákno
0